Merhaba
Canan KARATAY hocanın tuzlu su için videosunu izledim günlük 1 bardak kaya tuzu 1 tatlı kaşığı olarak içilirse kanser dahil birçok şeye faydalı olduğunu söylemekte bu konuyla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır?
Tuzlu Su Hk
-
alexandro1104
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Re: Tuzlu Su Hk
Mevcutta olan Kansere çare miymiş yoksa kansere karşı önleyici mi? İkisi için de hiç yeterli olduğunu sanmıyorum. Prostatite faydası olduğunu da sanmıyorum. Hepimiz suyu bol içiyoruz zaten.
su diyeti uygularsanız bunun bir parçası olarak fayda sağlayabilir.
himalaya tuzundan 1 tatlı kaşığı kadarı 1 damacana suya karıştırıp bu suyu içiyorsunuz.
temelinde aç kalmak olmazsa olmaz. tek başına suya kaya tuzu atmanın bir anlamı olmaz.
himalaya tuzundan 1 tatlı kaşığı kadarı 1 damacana suya karıştırıp bu suyu içiyorsunuz.
temelinde aç kalmak olmazsa olmaz. tek başına suya kaya tuzu atmanın bir anlamı olmaz.
-
ABittersweetLi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
bence o kadını dinleme. söylediklerinin bir dayanağı yok. bu şekilde tuzlu su içersen tansiyondan gidersin.
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Zaten Türk mutfağı genel olarak yağlı. Üstüne bir de fazladan tuz alırsanız ödem yaptıkça yapar. İnflamasyonu kıralım diye uğraşıyoruz bu şekilde daha çok ödemlenirsiniz. Yanlış uygulama.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!