Tuzlu Su Hk

Uygun kategori bulamadığınız konularınızı buraya açabilirsiniz.
ankara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Tuzlu Su Hk

Mesaj gönderen ankara »

Merhaba
Canan KARATAY hocanın tuzlu su için videosunu izledim günlük 1 bardak kaya tuzu 1 tatlı kaşığı olarak içilirse kanser dahil birçok şeye faydalı olduğunu söylemekte bu konuyla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır?
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: Tuzlu Su Hk

Mesaj gönderen alexandro1104 »

ankara yazdı: 03.06.2024 - 16:22 Merhaba
Canan KARATAY hocanın tuzlu su için videosunu izledim günlük 1 bardak kaya tuzu 1 tatlı kaşığı olarak içilirse kanser dahil birçok şeye faydalı olduğunu söylemekte bu konuyla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır?

Mevcutta olan Kansere çare miymiş yoksa kansere karşı önleyici mi? İkisi için de hiç yeterli olduğunu sanmıyorum. Prostatite faydası olduğunu da sanmıyorum. Hepimiz suyu bol içiyoruz zaten.
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

su diyeti uygularsanız bunun bir parçası olarak fayda sağlayabilir.
himalaya tuzundan 1 tatlı kaşığı kadarı 1 damacana suya karıştırıp bu suyu içiyorsunuz.
temelinde aç kalmak olmazsa olmaz. tek başına suya kaya tuzu atmanın bir anlamı olmaz.
ABittersweetLi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen ABittersweetLi »

ankara yazdı: 03.06.2024 - 16:22 Merhaba
bence o kadını dinleme. söylediklerinin bir dayanağı yok. bu şekilde tuzlu su içersen tansiyondan gidersin.
NonwovenII
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen NonwovenII »

Zaten Türk mutfağı genel olarak yağlı. Üstüne bir de fazladan tuz alırsanız ödem yaptıkça yapar. İnflamasyonu kıralım diye uğraşıyoruz bu şekilde daha çok ödemlenirsiniz. Yanlış uygulama.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!