Pelvik tabanı nasıl iyileştirebilirim
Pelvik tabanı nasıl iyileştirebilirim
Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
-
alexandro1104
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Re: Pelvik tabanı nasıl iyileştirebilirim
ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Ortalama bir hastahane/ tıp merkezinin fzt bölümüne gidip fiyat sorup başlayabilirsin.
-
hakyemez
Selamlar abi, YouTube A cpps exercise yazın Ian isminde yabancı sarışın bir adam var ben onunkileri çok beğendim .onu uygulayabilirsiniz günde 2 defaymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Saolasın hocam eksik olma bugünden itibaren bende deneyeceğim bendede tel taraflı kasılma varhakyemez yazdı: ↑07.08.2024 - 08:43Selamlar abi, YouTube A cpps exercise yazın Ian isminde yabancı sarışın bir adam var ben onunkileri çok beğendim .onu uygulayabilirsiniz günde 2 defaymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
-
Vatanevladi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Kasılma derken nasıl bir kasılma bende kendimi kasıyorum ama proktoloji uzmanı beni muayne etti hiçbir şey yok dedi cihazla bile ölçüm yapma gereği yok kaslar normal dediGhost yazdı: ↑07.08.2024 - 16:52Saolasın hocam eksik olma bugünden itibaren bende deneyeceğim bendede tel taraflı kasılma varhakyemez yazdı: ↑07.08.2024 - 08:43Selamlar abi, YouTube A cpps exercise yazın Ian isminde yabancı sarışın bir adam var ben onunkileri çok beğendim .onu uygulayabilirsiniz günde 2 defaymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Ankara'daymışsınız Mesut Tül hocaya gidin derim,düzenden lam ve swab alıp gidin hem kültür pcr hem de lökosit saydırın. Çünkü, masaj sırasında kaçacak kadar ağrı varsa tecrübeme göre iltihap devam ediyordur. Lökosit bu kadar azken kaçacak kadar bir ağrı yaşamazsınız ne kadar masaj sert olursa olsun.ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Deneyeceğim hocam sağolunhakyemez yazdı: ↑07.08.2024 - 08:43Selamlar abi, YouTube A cpps exercise yazın Ian isminde yabancı sarışın bir adam var ben onunkileri çok beğendim .onu uygulayabilirsiniz günde 2 defaymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Hayır hocam göbek altında ve makatla testislerin arası ama iç kısım biraz daha tam merkez diyebilrimFalconn58 yazdı: ↑07.08.2024 - 14:39Makattamı ağrı oluyorymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Avni hocaya gittim hocam şöyleki masaj çok ağrı oldu hoca masajı yaparken anlattı sıvı cok kolay geldi 15 -20 saniyede cok cabuk geldi ve 4 damla falan geldi aslında malzemeleri alıp gitmiştim pcr kültür vermek için ama hoca cok ısrar etti önce ben bakayım diye lökosit 3-4 cıktı bana da gösterdi o yüzden kültür pcr iptal oldu peşvik taban disfonksiyonu dedi birde benim cinsel problemlerin önünde idrar problemleri var sık idrar gibi o yüzden aktif mesane ilacı da verdı ama suanlık faydadan cok zararı var gibi bırakıcam sanırım zaten aktif mesane tanısı onceden almıstım derdim o değil biliyorum .ye22 yazdı: ↑07.08.2024 - 20:04Ankara'daymışsınız Mesut Tül hocaya gidin derim,düzenden lam ve swab alıp gidin hem kültür pcr hem de lökosit saydırın. Çünkü, masaj sırasında kaçacak kadar ağrı varsa tecrübeme göre iltihap devam ediyordur. Lökosit bu kadar azken kaçacak kadar bir ağrı yaşamazsınız ne kadar masaj sert olursa olsun.ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Hocam mesane üzerinde sıkışma gibi sanki 5 saattir tutmaya çalısıyormussun gibi bi sıkışma apış arası diye kaba tabirle tarif ettiğim bölgenin iç kısmındada gerginlik var hissetmek lazım bunu tam acıklayamıyorum ama vucut olarak da farkediyorum hani kasılı duruyorum sakin olayım falan diyorumVatanevladi yazdı: ↑07.08.2024 - 17:15Kasılma derken nasıl bir kasılma bende kendimi kasıyorum ama proktoloji uzmanı beni muayne etti hiçbir şey yok dedi cihazla bile ölçüm yapma gereği yok kaslar normal dedi
Hocam bu hastalıkta deneyimli hocalara gitmekte fayda var, daha öncede söylemiştim Avni hoca iyi biri lökosit sayıyor ama bu hastalıkta deneyimi yüksek değil. Söylediğiniz her şey sadece iltihabı anlatıyor, bence boşa vakit kaybetmeyin derim yine de karar sizin...ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 21:29Avni hocaya gittim hocam şöyleki masaj çok ağrı oldu hoca masajı yaparken anlattı sıvı cok kolay geldi 15 -20 saniyede cok cabuk geldi ve 4 damla falan geldi aslında malzemeleri alıp gitmiştim pcr kültür vermek için ama hoca cok ısrar etti önce ben bakayım diye lökosit 3-4 cıktı bana da gösterdi o yüzden kültür pcr iptal oldu peşvik taban disfonksiyonu dedi birde benim cinsel problemlerin önünde idrar problemleri var sık idrar gibi o yüzden aktif mesane ilacı da verdı ama suanlık faydadan cok zararı var gibi bırakıcam sanırım zaten aktif mesane tanısı onceden almıstım derdim o değil biliyorum .ye22 yazdı: ↑07.08.2024 - 20:04Ankara'daymışsınız Mesut Tül hocaya gidin derim,düzenden lam ve swab alıp gidin hem kültür pcr hem de lökosit saydırın. Çünkü, masaj sırasında kaçacak kadar ağrı varsa tecrübeme göre iltihap devam ediyordur. Lökosit bu kadar azken kaçacak kadar bir ağrı yaşamazsınız ne kadar masaj sert olursa olsun.ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
Bence oran tam tersi olabilir, çoğu bakteriyi tespit edemiyorlar. Bunda şununda etkisi olduğunu düşünüyorum, kanallardaki tıkanıklardan kaynaklı bakteri yakalanamayabiliyor. O yüzden masajla kanallar açıldıktan bir hafta sonra bir daha masajla kültür verilebilirse çıkma ihtimali daha yüksek olabiliyor.Falconn58 yazdı: ↑08.08.2024 - 11:48Arkadaş benim anlamadığım prostatit hastalarının %80 i bakterisiz %20 si bakteriyel kaynaklı olur diyor doktorlar buradaki herkeste maşallah lökosit varye22 yazdı: ↑08.08.2024 - 11:31Hocam bu hastalıkta deneyimli hocalara gitmekte fayda var, daha öncede söylemiştim Avni hoca iyi biri lökosit sayıyor ama bu hastalıkta deneyimi yüksek değil. Söylediğiniz her şey sadece iltihabı anlatıyor, bence boşa vakit kaybetmeyin derim yine de karar sizin...ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 21:29
Avni hocaya gittim hocam şöyleki masaj çok ağrı oldu hoca masajı yaparken anlattı sıvı cok kolay geldi 15 -20 saniyede cok cabuk geldi ve 4 damla falan geldi aslında malzemeleri alıp gitmiştim pcr kültür vermek için ama hoca cok ısrar etti önce ben bakayım diye lökosit 3-4 cıktı bana da gösterdi o yüzden kültür pcr iptal oldu peşvik taban disfonksiyonu dedi birde benim cinsel problemlerin önünde idrar problemleri var sık idrar gibi o yüzden aktif mesane ilacı da verdı ama suanlık faydadan cok zararı var gibi bırakıcam sanırım zaten aktif mesane tanısı onceden almıstım derdim o değil biliyorum .
-
Namusait
hocam peniste içe çekilme sorunu yaşıyormusunuz acaba _?ymnbeyy yazdı: ↑07.08.2024 - 02:15 Lökosit 3-4 çıktığı için kültür ve pcr yaptırmadı hoca pelvik taban disfonksiyonu dedi masaj sırasında bayağı ağrım oldu kaçacaktım hatta bu pelvik tabanı nasıl düzelteceğiz bunun bi yolu yok mu devlet hastanelerinde fizyoterapide zaman kaybetmek ne kadar mantıklı.Bir yol gösterin ilacı yok ki içelim .
-
gyprosetti
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Bence olay kalın bağırsakta. Sol karın ağrısı, makat ağrısı varsa sıkıntı bağırsaklarda bence. Kudret narı iyi geliyo ve bugün keşfettim tesadüf mü bilmiyorum, aç karnına tahin yedim, yağlı yemek yemedim, daha iyi hissediyorum. Bağırsak kasılınca ağrı makatada vuruyo.
-
rizasirman
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Tam bir yıldır lökosit saydırıyorum. Zafer Oyman'a gidiyorum. O da pcr gereksiz diyordu. Bir yıldır lökosit düşüyor sürekli ama semptomlarım artıyor. Son olarak kalça kaslarım da ağrımaya başladı. İlk fırsatta pcr yaptıracağım ben de. Lökosit sayımına güvenmemeyi geç ve uzun bir süreçte öğrendim.
Az önce uzun süreli bol sıvı çıkarmaya çalısarak bir boşalma gerçekleştirdim ama yapmaz olaydım .Ya arkadaş ne oluyor şu bölgede bir anlayabilsem ilk fışkırdı falan ama sonrasında sanki orda bir şey tıkanmış gibi çıkmıyor meninin devamı taşarak zar zor geliyor ağrılı zorla çıkıyor ve idrar hissi tavana çıkıyor mesaneye dokunuyorum göbek altımdan cok hassas oluyor ne bu ya ,bunun sebebi ne?
Sonradasın işemek de kesikli ve zor oluyor
Sabır yarabbbim
Sonradasın işemek de kesikli ve zor oluyor
Sabır yarabbbim
-
rizasirman
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Evet yaptırdım. Herhangi bir üreme olmadıFalconn58 yazdı: ↑12.08.2024 - 14:12Hiç kültür yaptırdın mi bugüne kadarrizasirman yazdı: ↑08.08.2024 - 23:32 Tam bir yıldır lökosit saydırıyorum. Zafer Oyman'a gidiyorum. O da pcr gereksiz diyordu. Bir yıldır lökosit düşüyor sürekli ama semptomlarım artıyor. Son olarak kalça kaslarım da ağrımaya başladı. İlk fırsatta pcr yaptıracağım ben de. Lökosit sayımına güvenmemeyi geç ve uzun bir süreçte öğrendim.
Aynı durum bendede var sürekli pelvik tabanı makat bölgesini sıkıyormuşum gibi gerginlik var sebebi sanırım kalça ve bel zayıf kalıyor kasılma oluyor hem gevşeme hem güçlendirme yaparsanız iyi olur egzersizler youtubede var faydsını görürsünüz. Birde gün içinde makatla testis arası yani pelvik tabanı 10 saniye sık birden bırak hem gevşer hem güçlenir egzersizle Beraber
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet