Bugün prostatit belirtilerim var dediğim bir doktor beni ilk defa muayene ederek prostatıma baskı uyguladı ve yanma ağrı olup olmadığını sordu. O anda bir ağrım olmamıştı fakat bir 10 dakika sonra başlayan yanma ile birlikte 2.5 saattir yatıyorum. Doktor o anda yanmam veya ağrım olmadığı için bir şeyin yok dedi. Buradaki tecrübeli arkadaşlara soruyorum, 6 aydır bende ara sıra nüks eden bu yanma hissinin bu muayene sonrası beni ele geçirmesi sorunun prostatla ilgili olduğunun kanıtı değil midir?
Not (pcr lökosit için 15 gün sonra Hüseyin seçgine çıkacağım. Buradaki arkadaşlar sağolsun yapmam gerekenleri anladım.)
Sadece bu yanmanın sebebini soruyorum.
Bir de benim gibi oturamayan, oturdukça penisi ağrıyan var mı?
Makat muayenesi sonrasında peniste yanma
-
Ahmetttttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Re: Makat muayenesi sonrasında peniste yanma
Hocam benimde senede bir senin dediğin gibi oluyor ve yarım saat sürüyordu. Ama o yarım saat öyle bir yanıyorki istesem dahi oturamıyordım zira acaip bi yanma artışı oluyordu oturunca/uzanınca. Bende bu çarşamba ilk defa prostat sıvısı aldırtacağım. Daha önce hiç yaptırmamıştım. Umarım ağrısız sızısız olur zira o yanmayı bilirimAhmetttttt yazdı: ↑11.06.2024 - 21:05 Bugün prostatit belirtilerim var dediğim bir doktor beni ilk defa muayene ederek prostatıma baskı uyguladı ve yanma ağrı olup olmadığını sordu. O anda bir ağrım olmamıştı fakat bir 10 dakika sonra başlayan yanma ile birlikte 2.5 saattir yatıyorum. Doktor o anda yanmam veya ağrım olmadığı için bir şeyin yok dedi. Buradaki tecrübeli arkadaşlara soruyorum, 6 aydır bende ara sıra nüks eden bu yanma hissinin bu muayene sonrası beni ele geçirmesi sorunun prostatla ilgili olduğunun kanıtı değil midir?
Not (pcr lökosit için 15 gün sonra Hüseyin seçgine çıkacağım. Buradaki arkadaşlar sağolsun yapmam gerekenleri anladım.)
Sadece bu yanmanın sebebini soruyorum.
Bir de benim gibi oturamayan, oturdukça penisi ağrıyan var mı?