Prostat masajı nüks varlığında zararlı mıdır?
Teşekkürler
Prostat masajı
Prostat masajı
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Prostat masajı
Nuks varsa uygun antibiyotik esliginde yapmalisin masaji ki emilim olsun.Icedive26 yazdı:Prostat masajı nüks varlığında zararlı mıdır?
Teşekkürler
Temiz bir eldivenle bebek yağı kullanarak birkaç defa masaj denedim çok bastırmadım yukarıdan aşağı doğru çektim parmağı anormal birşey yapmadım ama prostat masajı yanmamı artırdı. Neden acaba?
Ben kültür için sormuştum Kadir bey. Herhangi bir şey çıkmazsa antibiyotik kullanmak istemiyorum. Daha kötü olmasından korkuyorum durduk yere.kadir yazdı:Nuks varsa uygun antibiyotik esliginde yapmalisin masaji ki emilim olsun.Icedive26 yazdı:Prostat masajı nüks varlığında zararlı mıdır?
Teşekkürler
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Lokisitiniz normal ise antb kullanmaniza gerek yok.Icedive26 yazdı:Ben kültür için sormuştum Kadir bey. Herhangi bir şey çıkmazsa antibiyotik kullanmak istemiyorum. Daha kötü olmasından korkuyorum durduk yere.kadir yazdı:Nuks varsa uygun antibiyotik esliginde yapmalisin masaji ki emilim olsun.Icedive26 yazdı:Prostat masajı nüks varlığında zararlı mıdır?
Teşekkürler