Boğaz-Prostat-Glans ?

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Loser

Boğaz-Prostat-Glans ?

Mesaj gönderen Loser »

Arkadaşlar benim şikayetlerim yaklaşık 3 yıl önce korunmasız ilişki sonrası başladı,peniste yanma ve kaşıntı,glansda kızarıklık ,dudakda ilişki sonrası yanma ve ardından Boğaz’da farenjit ve bademciklerin yakınında ülser şeklinde bir yara çıktı.Ürolojiye gittiğimde üretrit teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisi ile üretriti atlattım.Glansda kızarıklık ve Boğaz’daki ilişki sonrası oluşan ülser şeklindeki yara için onlarca doktora gittiysemde bir teşhis koyan olmadı.İlişkiden sonraki 3 yıllık süreç boyunca ara ara makat bölgesinde yanma dışında pek şikayetim yoktu.Tabi bu arada Prostatit olduğumdan haberim olmadığı için pek önemsemedim.Yanmalar 3 5 gün içinde kendiliğinden geçiyordu ve ereksiyon sorunu yoktu.Hastalıktan haberim olmadığı için yaklaşık 2 ay önce soğuk suya girdim ve olay burdan sonra başladı,soğuk suya girmemin akşamında prostatta yanmadan ve acıdan uyuyamadım,ağır sertleşme sorunu başladı ve biraz araştırma sonucunda prostatitten şüphelendim sonra doktora gittiğimde olayı anlattım ve prostatit olabileceğini söyledim,doktor prostat sıvısından lökosit baktı enfeksiyon var dedi ve 2 kutu antibiyotik verdi.Şikayetler hafifledi ama tam geçmedi tekrar lökosit baktığında lökosit azalmış dedi iğne ve antibiyotik verdi tekrar ama iğneleri kullanınca şikayetler arttı şu an iğneler bitmiş durumda iğneler bitikten sonra ağrılar hafifledi sayılır.Sertleşme sorunu ağır şekilde devam ediyor.Benim merak ettiğim konular 1-sertleşme sorunu düzelir mi yaşım 26
2-İlişki sonrası dudak yanması yaşayan oldu mu ardından farenjit oldum ve Boğaz’da yara çıktı iğneleri kullanınca Boğaz rahatlamıştı biraz ama hala devam ediyor
3-Glans bölgesinde kızarıklık ne olabilir işin içinden çıkamıyorum 3 farklı yerden rahatsızlık yaşıyorum bunların hepsini aynı bakteri yapıyor olabilir mi
murat222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Re: Boğaz-Prostat-Glans ?

Mesaj gönderen murat222 »

Loser yazdı:Arkadaşlar benim şikayetlerim yaklaşık 3 yıl önce korunmasız ilişki sonrası başladı,peniste yanma ve kaşıntı,glansda kızarıklık ,dudakda ilişki sonrası yanma ve ardından Boğaz’da farenjit ve bademciklerin yakınında ülser şeklinde bir yara çıktı.Ürolojiye gittiğimde üretrit teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisi ile üretriti atlattım.Glansda kızarıklık ve Boğaz’daki ilişki sonrası oluşan ülser şeklindeki yara için onlarca doktora gittiysemde bir teşhis koyan olmadı.İlişkiden sonraki 3 yıllık süreç boyunca ara ara makat bölgesinde yanma dışında pek şikayetim yoktu.Tabi bu arada Prostatit olduğumdan haberim olmadığı için pek önemsemedim.Yanmalar 3 5 gün içinde kendiliğinden geçiyordu ve ereksiyon sorunu yoktu.Hastalıktan haberim olmadığı için yaklaşık 2 ay önce soğuk suya girdim ve olay burdan sonra başladı,soğuk suya girmemin akşamında prostatta yanmadan ve acıdan uyuyamadım,ağır sertleşme sorunu başladı ve biraz araştırma sonucunda prostatitten şüphelendim sonra doktora gittiğimde olayı anlattım ve prostatit olabileceğini söyledim,doktor prostat sıvısından lökosit baktı enfeksiyon var dedi ve 2 kutu antibiyotik verdi.Şikayetler hafifledi ama tam geçmedi tekrar lökosit baktığında lökosit azalmış dedi iğne ve antibiyotik verdi tekrar ama iğneleri kullanınca şikayetler arttı şu an iğneler bitmiş durumda iğneler bitikten sonra ağrılar hafifledi sayılır.Sertleşme sorunu ağır şekilde devam ediyor.Benim merak ettiğim konular 1-sertleşme sorunu düzelir mi yaşım 26
2-İlişki sonrası dudak yanması yaşayan oldu mu ardından farenjit oldum ve Boğaz’da yara çıktı iğneleri kullanınca Boğaz rahatlamıştı biraz ama hala devam ediyor
3-Glans bölgesinde kızarıklık ne olabilir işin içinden çıkamıyorum 3 farklı yerden rahatsızlık yaşıyorum bunların hepsini aynı bakteri yapıyor olabilir mi
Oral ilişki varsa mikrop kapmış olabilirsin
Agızdan kültür ve ağız çalkantı suyu ile andflor pcr yaptırabilirsin gelişim lab İstanbul da
Loser

Re: Boğaz-Prostat-Glans ?

Mesaj gönderen Loser »

Sadece dudak dudağa temas oldu ertesi gün ateş gibi yandı dudağım ve Boğaz’da yara oldu,oraya gitmem çok zor normal hastahanede çıkar mı kültür yaptırsam