Ne yapmam gerekiyor
Ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar düzen labaratuvarına verdiğim ilk prostat sıvısında orta sayıda e coli üremesi olmuştu. Kontaminasyon ihtimaline karşılık hem düzene hem gelişime tekrar kültür verdim ve ikisinde de üreme olmadı. Kültürden önce lökosit sayımında her sahada 6 çıkıyordu. Ne yapacağımı şaşırdım pcr falan mı yaptırmam gerekiyor yoksa direkt zafer hoca da lökosite göre ampirik tedaviye mi geçeyim anlamadım bende. Birde verilen kültürden bir gün önce içilen alkol kültür durumunu etkiler mi ?
Re: Ne yapmam gerekiyor
Valeri yazdı:Arkadaşlar düzen labaratuvarına verdiğim ilk prostat sıvısında orta sayıda e coli üremesi olmuştu. Kontaminasyon ihtimaline karşılık hem düzene hem gelişime tekrar kültür verdim ve ikisinde de üreme olmadı. Kültürden önce lökosit sayımında her sahada 6 çıkıyordu. Ne yapacağımı şaşırdım pcr falan mı yaptırmam gerekiyor yoksa direkt zafer hoca da lökosite göre ampirik tedaviye mi geçeyim anlamadım bende. Birde verilen kültürden bir gün önce içilen alkol kültür durumunu etkiler mi ?
Sen e coli tedavi si al geçmiş ilişkini sen biliyorsun herzaman üreme çıkmayabilir prostat sıvısı enfeksiyonlu bölgeden gelmemiş olabilir vs
Re: Ne yapmam gerekiyor
Haftaya tekrar kültür vereceğim sanirim, bende sizin gibi düşündüm de emin olmak istiyorummurat222 yazdı:Valeri yazdı:Arkadaşlar düzen labaratuvarına verdiğim ilk prostat sıvısında orta sayıda e coli üremesi olmuştu. Kontaminasyon ihtimaline karşılık hem düzene hem gelişime tekrar kültür verdim ve ikisinde de üreme olmadı. Kültürden önce lökosit sayımında her sahada 6 çıkıyordu. Ne yapacağımı şaşırdım pcr falan mı yaptırmam gerekiyor yoksa direkt zafer hoca da lökosite göre ampirik tedaviye mi geçeyim anlamadım bende. Birde verilen kültürden bir gün önce içilen alkol kültür durumunu etkiler mi ?
Sen e coli tedavi si al geçmiş ilişkini sen biliyorsun herzaman üreme çıkmayabilir prostat sıvısı enfeksiyonlu bölgeden gelmemiş olabilir vs