KENDİ TEDAVİLERİMİZ

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
yasardemirtas06
Hastalık Başlangıç Yılı: 2013

KENDİ TEDAVİLERİMİZ

Mesaj gönderen yasardemirtas06 »

Merhaba arkadaşlar bu hastalıgı 6 yıldır çeken biriyim ama birşey farkettim domates evet domates ama köy domatesi bol bol yiyin içinde ki likopen çok iyi geliyor özellikle organik bahçe domatesi bulun bu aralar çok rahatım ne karın alt bölgemde şişkinlik ne idrara sıkışma sadece damlama şikayeti var ha bide 2-3 gün arayla boşalın birde geçen şunu farkettim 10 gün filan boşalmamıştım meni fazla biriktigi için bayagı fazla bi şekilde boşalınca sanki idrar kanalımı bayagı bi rahatlattı bilmiyorum bunlar benim fikirlerim
Imzekken
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Re: KENDİ TEDAVİLERİMİZ

Mesaj gönderen Imzekken »

yasardemirtas06 yazdı:Merhaba arkadaşlar bu hastalıgı 6 yıldır çeken biriyim ama birşey farkettim domates evet domates ama köy domatesi bol bol yiyin içinde ki likopen çok iyi geliyor özellikle organik bahçe domatesi bulun bu aralar çok rahatım ne karın alt bölgemde şişkinlik ne idrara sıkışma sadece damlama şikayeti var ha bide 2-3 gün arayla boşalın birde geçen şunu farkettim 10 gün filan boşalmamıştım meni fazla biriktigi için bayagı fazla bi şekilde boşalınca sanki idrar kanalımı bayagı bi rahatlattı bilmiyorum bunlar benim fikirlerim
Perhiz yapıp boşalmak rahatlatıyor gibi