2015 yılında batın ultrasonu çektirdiğimde doktorum prostatit olduğumu söyledi. O dönem başka rahatsızlıkları araştırdığımız için önemsemedim ve prostatit ile alakalı bir tedavi uygulamadık.
Aslında 2 senedir ve özellikle son 1 senedir artan bazı şikayetlerim üzerine araştırmaya başladım. Bu şikayetlerim daha çok cinsellik üzerine, sertleşme gibi bir şikayetim yok aksine cinsel ilişki sonrası yeterli haza ulaşamadığımdan olsa gerek sert kalmaya devam ediyorum. Beni en çok endişelendiren konu ise boşalma esnasında günden güne azalan ejakülasyon oranı ve testislerimin günden güne küçülmesi. 3-4 günlük cinsel perhiz dahi yapmış olsam çok az boşalma sıvısı geliyor ve boşalma şiddeti neredeyse yok (penis ucundan sızıntı misali akıyor). Nadiren boşalma öncesi damla şeklinde 3-5 damla şiddetli (sperm değil) berrak su şekilde fışkırıp akabinde yine sızıntı şeklinde bir çay kaşığını anca dolduracak kadar sperm geliyor.
Psikolojik olarak bu durum beni etkiliyor ve çözüm arayışındayım. Belki benimle aynı kaderi yaşayan birileri varsa fikir alışverişinde bulunabilirim maksadı ile buraya yazma gereği duydum. Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Aranızda bu belirtileri yaşayan var mı ?
Re: Aranızda bu belirtileri yaşayan var mı ?
Prostat masajı yaptır kanallar tıkanmış olabılır
Testislerde o canlilik doluluk yok
Yuvasina kacmis ici bos gibi
Ejekulasyon cok az
Evet bendede var ve sebebini bilmiyorum
Masaj duzelseydi bende duzelirdi
Bombok bi hastalik
Sanirim vucudun hastaliga karsi bir tepkisi
Kendini korumaya almak icin testo uretimini azaltiyor
Yada epididimlerde geri kacak var geri kacan sperm enfeksiyon yapiyor buda testisi etkiliyor
Ejekulasyon cok az
Bombok bi hastalik
Yada epididimlerde geri kacak var geri kacan sperm enfeksiyon yapiyor buda testisi etkiliyor
Testesteron seviyesine baktırdınmı hiç. Açıkcası ben baktırmayı düşünüyorum hatta 1 seneyi aşkın süredir fitness yapıyorum ve beklediğim kas gelişimine ulaşamadım. Testo ile alakalı olabilir haklısın, baktırmak lazım.prostagod yazdı:Testislerde o canlilik doluluk yok
Ejekulasyon cok az
Bombok bi hastalik
Benim hormon testlerim normal cikiyor
Sperm miktari az ama hareketlilik ve sayi normal cikiyor
Bosaldiktan sonra testiste genelde solda yanma oluyor
Galiba sperm kacagi oluyor
Hocam sen mesanede basınç hissediyormusun? Eger öyle bişi varsa kasarak iseme abanma yani çünkü öyle olunca kaçaklar olabılıyor sonra nüks oluyor. Sen aslında mikrobu öldürüyorsun ama bu hastalık tek bi etken olmadıgı için nedene yönelik tedavi ve davranıs bulunması sartprostagod yazdı:Benim hormon testlerim normal cikiyor
Tazikli isiyorum
Bosalirken asiri ikiniyorum ne var yok atsın prostat rahatlasin diye ama galiba yanlis yapiyorum
Zaten gittigim bir hocada eger prostati kazima karari verirsen vazektomide yapalim kacagida onlemis oluruz dedi
Bosalirken asiri ikiniyorum ne var yok atsın prostat rahatlasin diye ama galiba yanlis yapiyorum
Zaten gittigim bir hocada eger prostati kazima karari verirsen vazektomide yapalim kacagida onlemis oluruz dedi
Yaş kaç hocam, evli degilsen ve gencse yasın hiç bulaşma böyle bişiye cunku garantisi yok bu hastalıgın onlarca sebebi var, davranıslara dikkat edersen bazı şeylerin degiştigini göreceksin geçmiş olsunprostagod yazdı:Tazikli isiyorum