En son tavanic 1 ad/gun ve tetradox 2 ad/gun 1 hafta kullandim. Bunu takiben 1 hafta iyiydim. Dun akşam bosaldim ve sabah agrilarla kalktim. Bugun doktora gittim. Doktorun prostat masajinda sivi gelmeyince evde masturbasyon ile boşalarak numune aldim. Bu son zamandaki şikayetlerim ne zaman artsa boşaldigimda gelen sivi sarı renkli oluyor. Ne zaman şikayetlerim tavan yaptiysa rengin de sarı olmasi enfeksiyonu duşunduruyor.
Sanirim israrla kultur yaptirmak ve mikroba uygun antibiyotigi tespit etmek gerekli. Eger işe yarayan antibiyotikleri tespit edebilirsem Kadir bey'in dedigi iğne formu ile tedavi olacagım.
Kulturumde Ureme olursa buradan paylaşacağim. Doktor genelde ureme olmuyor dese de israr edip kulturu yaptiriyorum.
Bir iyi bir kotu hikayem
Re: Bir iyi bir kotu hikayem
Sperm kültüründe ureme olmadı. Mikroskopta boyama kontrolünde bakteri görülmedi. 7-8 lökosit nadir eritrosit var. Spermimin sarîya döndügü ve idrarimda yanma olan bu dönemde bakteri tespiti yapılamadı. Ureoplasm,mycoplasma ya da bakteri olmayan başka bir mikroorganizma olmalı. 2 kutu azitromycine 6 ad tablet günde 1 kez yazdirdim. Kombine agir olur diye doktorum yazmadi maalesef. 6 ad azitro bitince bir daha lokosit baktiracagim
Re: Bir iyi bir kotu hikayem
Kardes spermde sarılık ve katılık bende de oluyor ama neden kaynaklı bilmiyorum, muhtemelen içerdeki iltihabi ortamdan dolayıBismuth76 yazdı:Sperm kültüründe ureme olmadı. Mikroskopta boyama kontrolünde bakteri görülmedi. 7-8 lökosit nadir eritrosit var. Spermimin sarîya döndügü ve idrarimda yanma olan bu dönemde bakteri tespiti yapılamadı. Ureoplasm,mycoplasma ya da bakteri olmayan başka bir mikroorganizma olmalı. 2 kutu azitromycine 6 ad tablet günde 1 kez yazdirdim. Kombine agir olur diye doktorum yazmadi maalesef. 6 ad azitro bitince bir daha lokosit baktiracagim