Lökosit
Lökosit
Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Lökosit
Kardeşim salt cipro yetersiz gelir bu klinik tabloda.. 3lü bir antibiyotik kombinasyonu yapsin doktorun.
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Hazir bakteride varken kultur yaapmadiniz mi peki?Ferhatdgn yazdı: ↑11.11.2025 - 23:14 Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım
Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
Hastalıkta 8.ayım ve en fazla 10 günlük antibiyotik tedavisi aldım ve en son 4 ay önce 3 lü kombinasyonlu anti aldım ilaclar devam ederken şikayetlerim aynıydı bittikten hemen sonra 1 hafta tüm şikayetler gitti, bu durum da ilaclar duyarlıydı diyebilir miyiz ? Tekrar kullanımında sizce fayda görmem mümkün müdür ?
Hastalıkta 8.ayım ve en fazla 10 günlük antibiyotik tedavisi aldım ve en son 4 ay önce 3 lü kombinasyonlu anti aldım ilaclar devam ederken şikayetlerim aynıydı bittikten hemen sonra 1 hafta tüm şikayetler gitti, bu durum da ilaclar duyarlıydı diyebilir miyiz ? Tekrar kullanımında sizce fayda görmem mümkün müdür ?
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Eger antilerden sonra bitti ise sikayetler ve suan tekrar basladiysa muhtemelen bakteri onlara direnc kazanmistir. 8.aya da girdiyseniz kultur yaparak antibiyotik almaniz en mantiklisi.Tadic4806 yazdı: ↑13.11.2025 - 01:29 Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Evet ilaçlar fayda etmiş ama tekrarlamaması adına doktorun bir kür daha reçete edebilir.Tadic4806 yazdı: ↑13.11.2025 - 01:29 Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
Acil doktoru olduğu için bunu kullan geçmese dahiliye git dedi ben cipro bitince ürolojiye gidip yeniden test yapacacam o zaman doktora söylerim Kadir abi 3lü kombinasyon yapsın abi aslında bende Prostatit vardı ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu oldum acaba çünkü crp 47 çıkmıştı
Henüz üroloji bölümüne gitmedim gidince yaptıracam şimdilik cipro kullanıyorumtazeprostatit2 yazdı: ↑12.11.2025 - 22:58Hazir bakteride varken kultur yaapmadiniz mi peki?Ferhatdgn yazdı: ↑11.11.2025 - 23:14 Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım