Yaklaşık 3 sene önce peniste yanma ve dolulukla başlayan, idrarda ve boşalmada şiddetli ağrı olan bir hastalığa yakalandım. Doktorlar prostatit dediler. Çok uzun tutmayacağım. Yaklaşık 1.5 sene önce fizik tedavi doktoru Perge adında bir ilaç yazdı yeşil reçeteli. 150mg olanını kullanmaya başladıktan 15 20 gün sonra ağrılarım yok oldu. Kola içiyordum, acı yiyordum bana mısın demiyordu. Yaklaşık 2 ay önce ilacı bıraktım. Hangi doktora gitsem kullanma diyordu. Onsuz yaşamayamıyorum bile hareket etmeme dahi mani oluyor dememe rağmen bırak dediler. Ailem de zorladı. Ben de bıraktım.
Şimdi ağrılarım geri geldi. Sol ayağım ve penisimin sol ucu ağrıyor genelde. Oturunca ağrım artıyor. İlacı tekrar yazdırmak istiyorum ama rapor çıkartıp 2 ayda bir yazdırmaya gitmek gerekiyor, iş yerinden izin alamıyorum. Ayrıca iştah açtığı için çok kilo almıştım.
Defalarca ultrason ilaçlı mr, ilaçlı tomografi çekildi sonuç çıkmadı. Prostatta kalsifikasyon vardı en son.
Ben bu saatten sonra ne yapıp ne kullanacağım? Yanmam yok ama ağrı var. Boşalırken neredeyse her zaman, işerken bazen ağrı oluyor. Peniste ağrıyan yere sıcak su tuttuğumda sanki rahatlıyorum gibi hissediyorum. Ayrıca sperm çok koyu geliyor ve tane tane oluyor.
3 Senelik Hasta
-
merseysidederby
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: 3 Senelik Hasta
Perge dediğiniz ilacı Pregabalin olarak değerlendiriyorum... Bu ilaç sinir ağrılarında, özellikle hipersensitivite olan durumlarda etkili Bana ısrarla yazıldı bağımlılık etkilerinden dolayı kullanmadım .Kas gevşetici değil, ama sinirden gelen ağrıyı dindiren bir etkisi olduğunu çok defa okudum.Ayrıca yanma, iğnelenme, batma gibi ağrı türleriniz ,nöropatik bir tabloya işaret ediyor. Kronik Pelvik Ağrı Sendromu (CP/CPPS) Nöropatik pelvik ağrı / Pudendal sinir irritasyonu
Kas spazmı veya myofasiyal pelvik ağrı üzerine yoğunlaşmak faydalı olabilir.
Kas spazmı veya myofasiyal pelvik ağrı üzerine yoğunlaşmak faydalı olabilir.