1 senedir girmiyordum iyileştim
1 senedir girmiyordum iyileştim
arkadaşlar selam
forumda daha çok okuyucuydum. 1 senedir de girmiyorum düzeldiğinden beri aklıma geldi burada olanların iyi sonuçlar görmeye de ihtiyacı var ben öyle diyordum kendimce iyileşen unutuyor ben de unuttum :d
dostlar burada ben fazla zaman geçirmenizi tavsiye etmiyorum. ben çok fazla süre geçiriyordum sürekli insanların sürecini okuyor kötü örnekleri görüp kendimi de hayat bitti moduna sokuyordum.
benim sağlığa erişimim rahattı ben her testi her şeyi yapabildim. aile dostu doktor da çoktu onlarla da çok konuşmuştum. onlar benim bu anksiyetemi anlayamıyordu prostatiti basit görüyorlardı hatta.
ben en iyi enfeksiyoncuya da gittim 8 kutu avelox için kasları da mahvettik omuzlarım yırtıldı eklemlerim pert oldu. e şimdi geçti gitti ama kas yırtığı kalıcı kendi kendine düzelmiyor. antibiyotik leblebi değil burada öyle bir mentalite var ki ben de bu duruma girdim. sanki antibiyotik çözecek. çaresizlik maalesef buna yol açıyor ben de yaşadım belki o döneme geri dönsem yine içecem ama yine de siz içmeyin.
prostattan sıvı aldırıp antibiyotik almaya çalışmayın buradaki insanların da her dediğine inanmayın. buradaki kişiler bunu geçirdi diye bu konuda uzman değil ondan iyi olan şey sende olmayabilir. hastalık değil hasta vardır doktorlarınıza güvenin.
ben de nasıl geçti onu anlatim. buradaki herkesin ben pelvik kaslarının sakat olduğuna aşırı eminim belinde bir sakatlık duruş bozukluğu hareketsizlik. bunlar olmasa bile emin olun pelvik kasları mahvolmuştur. bu gidim spora diye düzelecek bir şey değil. profesyonel bir şekilde esnetmeniz lazım ben zamanla saldım artık antibiyotikler bünyeyi mahvedince yavaştan pes edince buraya girmeyi bırakınca inanın kendinliğinden geçti uzun sürdü (biri dicek recovery süreci) yok öyle bir şey prostatım hala sekeli benim. burada mesela kalsifikasyon nasıl geçer diye biri akıl veriyordu ben de dinliyordum mümkün değil prostat artık öyle iyileşti derinizdeki yara gibi düşünün.
velhasıl kelam buradan kimseyi dinlemeyin takviye edici gıda sizi kurtarmicak sağlıklı yaşamak kurtaracak. düzgün bir doktora gidin. benim şahsi fikrim bir işte uzmanım diye reklam yapman biraz ticari kaydı gütmektir. iyi doktorun reklama ihtiyacı olmaz zaten duyarsınız adı ya da top hastanelerde çalışmazlardı amerikan acıbadem her baba yiğidin gireceği yerler değil ona göre düşünün.
kafayı dağıtmadan stres etkenini ortadan kaldırmadan iyileşmeniz mümkün değil.
forumda daha çok okuyucuydum. 1 senedir de girmiyorum düzeldiğinden beri aklıma geldi burada olanların iyi sonuçlar görmeye de ihtiyacı var ben öyle diyordum kendimce iyileşen unutuyor ben de unuttum :d
dostlar burada ben fazla zaman geçirmenizi tavsiye etmiyorum. ben çok fazla süre geçiriyordum sürekli insanların sürecini okuyor kötü örnekleri görüp kendimi de hayat bitti moduna sokuyordum.
benim sağlığa erişimim rahattı ben her testi her şeyi yapabildim. aile dostu doktor da çoktu onlarla da çok konuşmuştum. onlar benim bu anksiyetemi anlayamıyordu prostatiti basit görüyorlardı hatta.
ben en iyi enfeksiyoncuya da gittim 8 kutu avelox için kasları da mahvettik omuzlarım yırtıldı eklemlerim pert oldu. e şimdi geçti gitti ama kas yırtığı kalıcı kendi kendine düzelmiyor. antibiyotik leblebi değil burada öyle bir mentalite var ki ben de bu duruma girdim. sanki antibiyotik çözecek. çaresizlik maalesef buna yol açıyor ben de yaşadım belki o döneme geri dönsem yine içecem ama yine de siz içmeyin.
prostattan sıvı aldırıp antibiyotik almaya çalışmayın buradaki insanların da her dediğine inanmayın. buradaki kişiler bunu geçirdi diye bu konuda uzman değil ondan iyi olan şey sende olmayabilir. hastalık değil hasta vardır doktorlarınıza güvenin.
ben de nasıl geçti onu anlatim. buradaki herkesin ben pelvik kaslarının sakat olduğuna aşırı eminim belinde bir sakatlık duruş bozukluğu hareketsizlik. bunlar olmasa bile emin olun pelvik kasları mahvolmuştur. bu gidim spora diye düzelecek bir şey değil. profesyonel bir şekilde esnetmeniz lazım ben zamanla saldım artık antibiyotikler bünyeyi mahvedince yavaştan pes edince buraya girmeyi bırakınca inanın kendinliğinden geçti uzun sürdü (biri dicek recovery süreci) yok öyle bir şey prostatım hala sekeli benim. burada mesela kalsifikasyon nasıl geçer diye biri akıl veriyordu ben de dinliyordum mümkün değil prostat artık öyle iyileşti derinizdeki yara gibi düşünün.
velhasıl kelam buradan kimseyi dinlemeyin takviye edici gıda sizi kurtarmicak sağlıklı yaşamak kurtaracak. düzgün bir doktora gidin. benim şahsi fikrim bir işte uzmanım diye reklam yapman biraz ticari kaydı gütmektir. iyi doktorun reklama ihtiyacı olmaz zaten duyarsınız adı ya da top hastanelerde çalışmazlardı amerikan acıbadem her baba yiğidin gireceği yerler değil ona göre düşünün.
kafayı dağıtmadan stres etkenini ortadan kaldırmadan iyileşmeniz mümkün değil.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: 1 senedir girmiyordum iyileştim
Bende bir sey ekleyeyim masturbasyonu bence tamamen birakmak lazim tamamen biraktiginiz takdirde iyilesme cok hizlaniyor .Kadir abinin , nonwowenn'in ve opulentia nickli abilerin eski mesajlarini detayli okursaniz iyilesmelerinde temel noktanin masturbasyonu kesmek oldugunu gorursunuz.
İdrarda düzeldimi eskisi gibimi
alakası yok tamamiyle psikolojik mastürbasyon kafada insanlar çok zararlı çok kötü bir şey gibi geliyor ondan böyle bir şey oluyor.yenicezseni yazdı: ↑29.06.2025 - 22:36 Bende bir sey ekleyeyim masturbasyonu bence tamamen birakmak lazim tamamen biraktiginiz takdirde iyilesme cok hizlaniyor .Kadir abinin , nonwowenn'in ve opulentia nickli abilerin eski mesajlarini detayli okursaniz iyilesmelerinde temel noktanin masturbasyonu kesmek oldugunu gorursunuz.
tek doğru kısmı prostat iltihaplı olduğu için boşalma anında yangı oluyor ama zaten içeride enflamasyon var eritrosit lökosit yapı hasarlı bu da yanmaya yol açıyor insanlar kafada kuruyor. ben hatta bol bol yaptım hiçbir zararını görmedim
O kadar şey yazıp hiç bir şey anlatmamanız çok garip gerçekten. Ne yaptınız da iyileştiniz? Süreciniz ne oldu? Hangi belirtileriniz vardı da hangi aşamalarda bunlar yok oldu? Bunları da yazarsanız daha açıklayıcı olur.
ben yukarıda hastalık yok hasta vardır demişim hala ne yaptım da iyileştin diye soruyorsun anlatim mi hangi antibiyotikleri yedim?
Hastalık öncesi korunmasız cinsel ilişki var mıydı?
Selam aleyküm Kadir abi ve tüm Forumdaşlar, ben 5 aydır giremiyorum çünkü 5 aydır cezaevinde yedim otobüs te genç bir kız beni el ile taciz iftirası attı derdini anlatan kadar 5 ay suçsuz yere kapalı infaz damat koğuşunda bir de hastalığım ile kış aylarında hemde atıldım Rabbim yanlarına bırakmasın 30 gün orucumu da cinsel koğuşta tuttum işkence ler birde sağlık personeli 20 yıl hizmet ettim yazık merhamet yok birde yakın komşumuz muş iftira atan engelli annemde çok üzüldü. Şimdi iki gün oldu tahliye olalı. İşeme sonrası canım yanıyor.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Geçmiş olsun kardeşim. Cezaevindeki olumsuz şartlar, psikolojinin bozulup bağışıklığın düşmesi vs. Tüm bunlar prostatitin nüks etmesi için yeterli sebepler.
Tahlillerini yaptırıp tedavi gerekiyorsa tedavi olmanı öneririm sana.
Tahlillerini yaptırıp tedavi gerekiyorsa tedavi olmanı öneririm sana.
Sağol Kadir abi devlet hastanesinde sağlık personeli idim görevim den açığa alındım. Yarın iş yerime gidicem orda ki arkadaşlar a dedim iftira ya uğradım diye hem psikiyatri ye de çıkacam zprexa isimli ilaç reçete edilmiş ti birde sesli düşünce rahatsızlığı var peki abi idrar yolu yanması harici makatta cam kesiği gibi ağrıda olmakta özelikle sert su fıskiye tutunca genel cerrahi lik mi yoksa oda prostatit kaynaklı mı? Sence Kadir abim
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Makatta cam kesigi gibi ağrı Prostatit semptomlari arasındadır. Fakat kesinlik kazanması adına forumda adı geçen tahlilleri yaptirmani öneririm.
Teşekkürler abi bu ay mahkeme
M var önce psikiyatri sonra sarkıntılık istismar iftira sı Allah'm keşke kötü uyuşturucu madde kullanan yaşlı tuzakçı arkadaş ın yanına gitmeseydim ağrı yi.keser dedi lilika verdi halüsinasyon gördüm 1 hafta kendime gelemedim kapalı damat koğuşunda gözümü açtım
M var önce psikiyatri sonra sarkıntılık istismar iftira sı Allah'm keşke kötü uyuşturucu madde kullanan yaşlı tuzakçı arkadaş ın yanına gitmeseydim ağrı yi.keser dedi lilika verdi halüsinasyon gördüm 1 hafta kendime gelemedim kapalı damat koğuşunda gözümü açtım