Finasteride
Finasteride
Arkadaşlar % 80 % 90 iyileştim ve geri nüks yaşamak istemiyorum. Saçım dökülüyor 20 yaşındayım ve finasterid kullanmak istiyorum finasterid kullanıp kronik prostatit hastası olanlar beni bilgilendirebilirmi başlamamda sakınca varmı sizce diğer insanlar güp güp yutuyor
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Finasteride
Finasterid için Googlda "Post Finasteryde Syndrome" diye aratırsanız gerekli bilgileri ve kullananların yorumlarını bulabilirsiniz.
Abi onu biliyorumda bana güzelleme yapacak biri lazım çünkü saçım gerçekte çok dökülüyor ve canımı çok sıkıyor yan etkşlerini biliyorum ordaki insanların yorumalrınada baktım ama çok ikiye ayrılmış bir grup var bazısı cidden bişey yaşamıyor bazısında oluyor ben 1mg değilde .4 0.5 belki 0.25 civarı almayı planlıyorum bununda yan etki açısından fark etme ihtimali var diye düşündüm
-
kadir
Bu durumun güzellemesi olmaz sevgili kardeşim, saçın bir miktar gürleşebilir ama antiandrojenik etkilerden dolayı kalıcı bazı problemler gelişebilir erkeklik performansı kaybı gibi.
Benden söylemesi yinede sen bilirsin.
Belki sen tolere edebilirsin oda ayrı bir konu.
Çok haklısın abi ama belirtlier başlarsa bırakıcam zaten takipte kalıcam ama birazdaha detaylı araştırıcam redditi ve attığın başlığı teşekkürlerkadir yazdı: ↑13.04.2025 - 19:01 Bu durumun güzellemesi olmaz sevgili kardeşim, saçın bir miktar gürleşebilir ama antiandrojenik etkilerden dolayı kalıcı bazı problemler gelişebilir erkeklik performansı kaybı gibi.
-
kadir
Rica ederim
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Finansteride sakın kullanmayın. Bu tarz durumlar, belirtiler başlarsa bırakırım şeklinde olmuyor. Zaten belirtiler başladığında çoktan geç kalmış oluyorsunuz.
Vücudun testosteron dengesiyle oynamak yapabileceğiniz en sakıncalı iştir. Vücut geliştirmedeki testosteron yükleme durumu bir nebze tolere edilebilir veya geri dönüşü olabilir ancak Dehidrotestosteronu bloklamak yani finasteride kullanmak geri dönüşü olmayan bir yoldur.
Saçınız dökülsün, saç ektirin. Erkekliğinizi kaybedersiniz, şiddetle söylüyorum yapmayın.
Vücudun testosteron dengesiyle oynamak yapabileceğiniz en sakıncalı iştir. Vücut geliştirmedeki testosteron yükleme durumu bir nebze tolere edilebilir veya geri dönüşü olabilir ancak Dehidrotestosteronu bloklamak yani finasteride kullanmak geri dönüşü olmayan bir yoldur.
Saçınız dökülsün, saç ektirin. Erkekliğinizi kaybedersiniz, şiddetle söylüyorum yapmayın.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim sadece bu ilacın bu kadar ciddi etkileri varken hala nasıl fda dan onay alabilmiş onu anlamıyorumNonwovenII yazdı: ↑14.04.2025 - 08:56 Finansteride sakın kullanmayın. Bu tarz durumlar, belirtiler başlarsa bırakırım şeklinde olmuyor. Zaten belirtiler başladığında çoktan geç kalmış oluyorsunuz.