Bu ürünü kullanan oldu mu? Son mesajların birinde gördüm fakat hakkında fazla bir yazı bulamadım. Hepsiburada, trendyol gibi sitelerde genelde yorumlar iyi, bazı kullanıcılar kabızlık veya ishal gibi yan etkiler görüp bırakmak zorunda kalmış.
Kendi sitesinden tanıtım yazısını alıyorum:
Duobalance Mood; içerisinde 3 özel suş barındırır, beyin-bağırsak aksı üzerinde etki sağlayan bu özel probiyotik suşları; vücutta serotonin miktarını artırır, stres ve anksiyeteye bağlı bağırsak semptomlarını azaltır. Ayrıca mood (ruh hali) üzerinde fayda sağlar. Bağırsakta açılan özel kapsül teknolojisi sayesinde, probiyotiğin bağırsağa kadar ulaşması sağlanır.
Ekşi Sözlükte de biri şöyle bir şey yazmış:
duobalance mood: 30 gün boyunca akşam yatmadan önce kullandım. bağırsakları az da olsa çalıştırma konusunda işe yaradığını düşünüyorum. vaat ettiği diğer şeyi, yani duygudurumuna iyi gelme konusunda oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. şimdiye kadar kullandığım antidepresanlardan çok daha iyiydi. sulu gözlü olan benim hiç gözlerim bile dolmadı bu süre boyunca.
Fakat yeterli sayıda gerçekliğine emin olduğum yorum göremedim. Ayrıca eczaneye sorduğumda oldukça pahalı bir probiyotik. Bu forumda özellikle çok sayıda antibiyotik kullandığımız için belki takviye olarak kullanan vardır ve bize iyi gelir diye başlığını açmak istedim.
Duobalance Mood
-
yılmazcak
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: Duobalance Mood
Ben kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Memnunum probiyotik olarak görevini oldukça iyi yapıyor.
-
yılmazcak
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: Duobalance Mood
Ayrıca antidepresan kullandığım için bu husustaki özelliğini hissetmemiş olabilirim.