YARDIM YARDIM YARDIM…
YARDIM YARDIM YARDIM…
Merhabalar 2 sene önce bu hastalığa şüpheli ilişki sonrası yakalandın yanlış ilaçlarla kp teşhisi konuldu doktora gittim prostat sıvısından lökosit alındı lab bakıldı nadir sayıda çıktı diğer tüm testler temiz çıktı yinede kpsin dedi gönderdi grupta önerilen bitkileri tohumları yedim içtim ağrılarım geçti pollstimolda içtim oda iyi geldi şuanda İdrar sorunum yok denecek az ağrılarım yok denecek kadar az sertleşme problemş veya isteksizlik biraz var ama spermdeki sarılık ve jöle kıvamı geçmiyor herşeyi kullanmayı bıraktım eğer KP olsaydım bu herşeyi bıraktığım ilaç bitki şu bu dönemlerde dahada ilerlemezmiydi bu ? Eğer kp değilsemde cinsel istek veya sertleşme neden geri gelmiyor sperm neden düzelmiyor. KP isem bu süreçte yediğime içtiğime hiç dikkat etmeden at gibi herşeyi yiyip içerken niye dahada kötüleşmiyor. İLK BAŞTA OLAN MAKAT AĞRILARI TESTİS AĞRILARI İDRAR YANMALARI HERŞEYİM GEÇTİ GİTTİ ÇOK ŞÜKÜR ACABA PENİSE YAPILAN PCR İŞLEMLERİ KAMERA SOKMALAR ŞUNLAR BUNLAR TRAMVAMI YARATTI CİNSEL PROBLEMLER VE SPERM PROBLEMLERİ GEÇMİYOR. ALMANYADA KAMERADA SOKTULAR YUMURTALIKLARA BAKTILAR HERŞEYİ YAPTILAR MİKROP ENFEKSİYON YOK DEDİLER İZMİRDE PROSTAT SIVISINDAN LOKÖSİT LABDA BAKTILAR NADİR SAYIDA CIKTI İDRAR DEBİ HIZI İYİ ÇIKTI TÜM TESTLER İYİ ÇIKTI. Yardımcı olursanız sevinirim