Antibiyotik Kullanımı Sonrası Ağrı Kalması
Antibiyotik Kullanımı Sonrası Ağrı Kalması
Merhaba Arkadaşlar;
2 seneden sonra nüks yaşamıştım. (Nüks yaşadığımı düşünüyorum. ) Yaklaşık 1 aydır antibiyotik tedavisi sürecindeyim. Şikayetim sadece Çok oturunca ağrı ve yanmaydı. Ara ara bu ağrı iç ateş ve halsizlik yaratıyordu.
Şimdi Halsizlik ve iç ateş durumu yok fakat, 1 aydır antibiyotik kullanmama rağmen, ağrı gün içinde yine oluyor. Sabah kalktığımda hiçbir şey yok ama öğleden itibaren ağrı başlıyor ve devam ediyor. Bu süreç normal mi? Yoksa başka bir rahatsızlığım mı var çözemedim. Ağrı harici bir şikayetim yok.
2 seneden sonra nüks yaşamıştım. (Nüks yaşadığımı düşünüyorum. ) Yaklaşık 1 aydır antibiyotik tedavisi sürecindeyim. Şikayetim sadece Çok oturunca ağrı ve yanmaydı. Ara ara bu ağrı iç ateş ve halsizlik yaratıyordu.
Şimdi Halsizlik ve iç ateş durumu yok fakat, 1 aydır antibiyotik kullanmama rağmen, ağrı gün içinde yine oluyor. Sabah kalktığımda hiçbir şey yok ama öğleden itibaren ağrı başlıyor ve devam ediyor. Bu süreç normal mi? Yoksa başka bir rahatsızlığım mı var çözemedim. Ağrı harici bir şikayetim yok.
-
Namusait
Re: Antibiyotik Kullanımı Sonrası Ağrı Kalması
bende de aynı durum bende uyku saati yaklaşınca ağrılar kesiliyor
Bugün beni acillik yaptı maalesef. Sanki sıcak demir geziyor içimde, bu kadar ağrı normal mi arkadaşlar?
-
bismuth7677
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Antibiyotigi meni kultur antibiyogram ile tespit ederek mu kullaniyorsunuz
Bazen antibiyotik yaradiginda gecici olarak birkac gun agri yanma kasinti olabiliyor
Bazen antibiyotik yaradiginda gecici olarak birkac gun agri yanma kasinti olabiliyor
-
bismuth7677
Ben antibiyotik bitmeye yakin prostat bolgesinde yogun yanma ve kasinti yasadim 3 gun
Antibiyotik fayda ederken de agrida artis olabilir
Eger ki antibiyotik antibiyogram ile ilgili mikroba ozel secilerek kullanilmissa
Eger antibiyogram ile degil de deneysel olarak antibiyotik yani deneme yanilma yontemi ise o zaman hasta eden mikrop aksine artabilir
Eger ki antibiyotik antibiyogram ile ilgili mikroba ozel secilerek kullanilmissa
Eger antibiyogram ile degil de deneysel olarak antibiyotik yani deneme yanilma yontemi ise o zaman hasta eden mikrop aksine artabilir
bismuth7677 yazdı: ↑02.12.2024 - 21:58 Ben antibiyotik bitmeye yakin prostat bolgesinde yogun yanma ve kasinti yasadim 3 gun
Test yapıldı evet çıkan ve düşünülen bakterilere göre verildi. 1 aydır ilaçları kullanıyorum, bugün ilk kez böyle bir şiddetli tepki oldu
-
bismuth7677
Degisimleri gunluk degerlendirmek yanlis yargiya yonlendirur sizi
Sabirla antibiyotigi kullanip sonrasinda enflemasyon tedavisine baslamalisiniz
Kadir abi forumda cokca kez yazdi enflemasyon tedavisini
Sabirla antibiyotigi kullanip sonrasinda enflemasyon tedavisine baslamalisiniz
Kadir abi forumda cokca kez yazdi enflemasyon tedavisini