Prostat sıvısı alımı hakkında

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Fzt

Prostat sıvısı alımı hakkında

Mesaj gönderen Fzt »

Herkese merhaba, bulunduğum şehirde prostat sıvısı alan doktor çok az ya da almayı beceremiyorlar bu yüzden evde kendim almaya başladım. Yalnız aktif üretra darlığım olduğu için sıvı getirmekte zorlanıyorum. Öncesinde bol bol zevk suyu akıtıp daha sonra prostata masaj yapıyorum sıvıyı o şekilde alıyorum. İlk yaptığımda baya bir lökosit vardı sonra anti tedavisi sonrası biraz azaldı ama halen vardı. Yarın tekrar götüreceğim. Üstüne de meniden kültür verecem. Şimdi ben genelde sıvıyı evde jelsiz swap tüpe alıp götürüyorum. 20 dk mesafede düzen lab var. Acaba sıvıyı direkt labda mı almalıyım? Bazen sıvı gelmediğinden dolayı evde almak daha kolay oluyor. Ya da sıvı getirmek için önerileriniz var mıdır ? Orda laborant aldığım sıvıyı cam lamel üzerine damlatıp lökosit sayımı yapıyor. Ekrandan da bana gösteriyor. Laborantın yapması gereken bir şey var mı? Küme küme baktığı için net bir sayı veremiyor bana. Lökosit sayımı ve prostat sıvısı getirme konusundaki önerilerinize açığım.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Prostat sıvısı alımı hakkında

Mesaj gönderen kadir »

Lokositin Küme küme olması demek sayılamayacak derecede çok olması demektir. Buda yoğun iltihaba delalettir.
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

kadir yazdı: 11.10.2024 - 20:18 Lokositin Küme küme olması demek sayılamayacak derecede çok olması demektir. Buda yoğun iltihaba delalettir.
Abi normalde bugün sıvı verecektim ama gece rüyalandım, sence birkaç gün beklemeli miyim sıvı için ?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Sıvı alınması için engel teşkil etmez.
erto123
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen erto123 »

kadir yazdı: 11.10.2024 - 20:18 Lokositin Küme küme olması demek sayılamayacak derecede çok olması demektir. Buda yoğun iltihaba delalettir.
Kadir abi bana Yiğit Akın farklı lökosit sahalarında 1-2'şer lökosite rastlandı demişti ve antibiyotiğe gerek duymamıştı, bu anlamda benimki de mi sayılamayacak kadar fazlaydı acaba?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Onu bilemem kardeşim.