Nasılsınız, mücadeleniz nasıl gidiyor? Eskilerden Kadir ağabey nasıl, sadece onun adını gördüm
Ocak ayından beridir girmiyorum...Martta kovid süreci başladı, bilmem, ne yazıştınız, neler konuştunuz
Benim durumum hakkında bilgi vermem gerekirse;
Sanırım en son ilaç kürü; mictonorm, urorec 8 ve 6 kutu tavanıc idi, mesane ilaçları bitti, tavanıc ile devam ettim, ocak-mart arası 6 kutu tavanıc kullandım, a.biyotik sonrası bir kutu da probiyotik... Mesane ilaçlarını bırakıp sadece a.biyotikle devam etmem, işeme bozukluğunu ortadan kaldırdı...Bir yıl mesane ilaçları kullanmam, işemeyi daha da olumsuz etkilediği kanaati bende oluşturdu...Nisanda bayağı iyiydim, mayıstan başlayarak yer yer kendini gösteriyor, a.biyotik sonrası bu sefer 10 yıldır çektiğim gastrit, reflü hastalığı yaman tetiklendi, bir yığın asit düşürücü ilaç ve şurup kullandım, bir de zeytinyağlı kudret narı...İlaçlardan ise kudret narının hem mide için hem de prostat için bayağı faydasını gördüm...Ama mideyi henüz kontrol altına alamadım, sanırım reflü ameliyatı olacağım...
Prostata gelince;
dokunan yediklerimiz, içtiklerimizin çoğunu tüketmiyorum, bazılarını elimde olmayan tüketiyorum, sonrası prostat çevresinde ve penis ucunda ağrı oluşuyor, bu sanırım hemen iltihaplanmanın göstergesi...
Prostat sıvısı el yoluyla boşaltılınca anlamlı rahatlama oluyor, ağrı geçiyor, cinsel istek oluşuyor... Sıcak duştan sonra aynı durum yineleniyor...
İltihaplı durumda;
boşalırken ağrı,
az da olsa işeme bozukluğu,
cinsel isteksizlik,
oluşuyor, ama hiçbir durumda sertleşmeyle ilgili bir sorun yok...
Bilmem nasıl yapacağım, ağız yoluyla a.biyotik artık kullanmak istemiyorum, çünkü mideyi perişan ediyorlar...
Sanırım durumum tek çaresi...Prostata enjeksiyon tedavisi....
Rektal ultrason, ESWT vb... yaptırmadım, sadece 2017'de PCR yaptırmıştım, a.biyotikten 15 gün sonra bir şey çıkmamıştı...Bir de birkaç kez lökosit ölçümü yaptırmıştım...
Bu süreçte bizim hastalıkla ilgili gelişen yeni bir metod, ilaç, vitamin vs. var mı? Ya da önerilen yeni bir şey, bir hekim vb...Teşekkürler hayırlı akşamlar...