Aradım bende Hüseyin hocayı arayıp haber verecek bakalım uzatacakmı tedaviyi masaj işi sıkıntı esk de kimseyi bulamadımmurat222 yazdı:Hüseyin hoca yazdı bn haftada ıkı de masaja gttimProstatozurlu yazdı:Hüseyin hoca aynı ilaçları banada yazdı. 6 kutu duacidi aralıksızmı kullandın. Hüseyin hocamı yazdı yoksa sen kendi kafana göremi 6 kutu kullandın. Benim de kafam karışık ne yapmam konusunda. Yarın bir enfeksiyon doktoruyla görüşecem.murat222 yazdı: Bn entereccus da 10 genta ve 6 kutu duocid kullandım şükür biofilm yapmadıysa 3 kültür dür çıkmıyor
Şükür iyiydim daha sonra da bnde e coli çıktı onun içinde 10 amikozit 4 hafta tavanic verdi Hüseyin hoca şükür iyiyim şimdilik
Tahlil sonuçlarım ve tedavim...
-
Prostatozurlu
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: Tahlil sonuçlarım ve tedavim...
Ne durumdasın kardeşim antibiyotikden sonra ne kadar süre geçti en son kullandığın abx den sonra.
-
Prostatozurlu
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Abi sorun banaysa eger 4.kutu duacid yeni bitti. Doktor 3-4 gün sonra görüşelim dedi. Semptomlar sıfır degil.ölmedi bu biliyorum. Ne yapacagım konusunda kararsızım.abluka yazdı:Ne durumdasın kardeşim antibiyotikden sonra ne kadar süre geçti en son kullandığın abx den sonra.