bu belaya yakalanmadan 4-5 sene önce zaten yaptırmıştım tecrübem vardı bi an aklıma geldi ve yaptırdım yine neler oldu?
Hacamat olduktan sonra prostat çevresinde şimşekler çakarçasına sanki kazınıyormuş gibi bir hiş yaşadım bıçak vuruluyormuş hisside oldu yani bir bakıma rahatladığımı hissediyordum sonra yine klasik ağrılar 2-3 gün sürdü ve sonra o ağrılar tamamen kesildi...
şuanki son durumum ağrılar yok sadece penis hassas ve ereksiyon problemi var sanırım onarma gerekiyor... takviyeler vs.
nasıl bir hacamat?
ilk defa yapacaksanız 3 yada 4 kupa yaptırın ve hiç korkmayın her türlü rahatlığı getiriyor...
bünyeniz iyi ise ve herhangi bir kannsızlık probleminiz yoksa 7 adet yaptırın.
idrar yolunda probleminiz olduğunu söylerseniz kuyruk sokumuna ve ilgili yerlere kupalar yerleştirilir...
hacamat yapacakların dikkat etmesi gerekenler
1 gün önce hayvansal hiç bir gıda tüketilmiyor... siz 2 felan yapsanız daha iyi amaç kılcal damarlardan daha rahat çekilim yapılması...
hacamat olduktann 1 gün sonrada yenmiyor 2 yada 3 te yapsanız daha iyi ben bir gün dayanmadım
hacamattan sonra hurma vb doğal şekerli şeylerin yiyebilirsiniz yada osmanlı şerbeti yanınızda götürün ve için doğal olması gerekli hoşaf yada pekmezli su vs. bir bardak felan için iyi gelir.
aktaracaklarım bu kadar
Nerde yapılır nasıl olunur türkiyenin her yerinde yapan kesimler var detayları özelden sorabilirsiniz.
saygılarımla...