Tum ilaclar burada
-
londra2015
Re: Tum ilaclar burada
Zafer hocaya git kardeşim
-
cihanbey
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Hayırdır Londra sana farklı bir tedavi mi önerdi ?
Ben izmirdeyim istanbula gitmem çok zor şu an
-
ABittersweetLi
ben bilimsel yaklaşıyorum sadeceprostatiniseveyim yazdı:Hakli cikmak o kadar buyuk zevk verioki bu hastaligi en mutlu karsilayan sensin zaten
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Hayir oyle olmaz ahmet, sende ureoplasma oldugunu soyledin..bu bakteriye iesef,novasef etki etmez...bunlar sefalosporin grubudur...ureoplasma bakterisi icin tetrasiklin ve eritromisin grubu antb kullanmak gerekir.Onuda dr vermesi lazim.ahmet yazdı:Kadir abi hangi iğne olur buna bir iesefle novasefi biliyorum dr 4 kutu ciproyu verdi yolladı 2. Kıtuya gectim ama hiç olacak gibi gelmiyor gidip yazdırmaya calısıp iğne kombinasyonuyla kullanmak istiyorum 1 kutu cipro içtim şimdi iğneye gecip arkasından oral tablet devam etsem ıygun olurmu ?
Onların iğneleri varmı abi
-
kadir
Evet var.ahmet yazdı:Onların iğneleri varmı abi
Hangi iğne abi direkt dr a gittikmi bu konuda tartışma çıkıyor ben sağlık ocağından yazdırıp uygulamak istiyorum
-
kadir
Ahmet ben buradan ureoplasmaya göre şu ilacı kullan diyemem söylediğim grup antbiyotikler o bakteriye karşı etkilidir diyebilirim... ancak şu ilacı al kullan diyemem, o sorumluluğa giremem.Ancak bana fayda eden ilaçları buradan açıklayabilirim.ahmet yazdı:Hangi iğne abi direkt dr a gittikmi bu konuda tartışma çıkıyor ben sağlık ocağından yazdırıp uygulamak istiyorum
-
cihanbey
Bu dr baktrim ve tetradıxu Nasıl öneriyor ? Günde kaç defa ? Birlikte mi alınacaklar ?ABittersweetLi yazdı:bahsettiğim doktorun tedavi şekli.ben kullanmadım.bana söylediğine göre hastalarının %70 gibisini tamamen iyileştirmiş.telefonda konuştum ben..istersen sanada vereririm.tel numarasını.konuşursun..adam cana yakın biri.paraylada işi olmadığını konuşmasından anlıyorsun zaten..
-
ABittersweetLi
bactirm forte ve tetra 500 (tetrodox değil) birlikte.günde 2 kez.baı bünyelerde alerjiye neden olabilir demişti.
-
cihanbey
Bir günde 4 tane hap toplamda 3 g yapıyor benim mide ve bağırsak kesin kaldırmaz.
Ama bu alanda çalışma yapan Prof İzzet Koçak ın sitesinde de kronik prostatitte anlamlı sonuç için en az 4-6 hafta antibiyotik devam etmeli diyor
Ama bu alanda çalışma yapan Prof İzzet Koçak ın sitesinde de kronik prostatitte anlamlı sonuç için en az 4-6 hafta antibiyotik devam etmeli diyor