Kronik prostatit teşhisi ve tavsiyeleriniz lütfen

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Sinanesk2688
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Kronik prostatit teşhisi ve tavsiyeleriniz lütfen

Mesaj gönderen Sinanesk2688 »

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Şikayetlerim apış arasında igne batması gibi bir sancı zonklama kasıklarda sancı son 1 haftadır da penis ucunda yanma sancı var daha önce hiç olmazdı penis agrısı. İstanbula pcr yaptırdım gardneralla vajinalis çıktı. Eskişehirde Hüseyin hoca ya gittim püy kültürü prostat sıvısı incelemesi. Her iki yerde de lokosit çıkmıyor. Ayrıca yine Hüseyin hocada flora bakterileri üredi yazıyor. Sordum olması gereken bir durum dedi.ilaç tedavisine başladı tetradox 100 mg travid 400 ve E vitamini yazdı. Şikayetler aynı şekilde devam ediyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Mrshadow

Re: Kronik prostatit teşhisi ve tavsiyeleriniz lütfen

Mesaj gönderen Mrshadow »

Lokosit gorulmedi, ureme olmadi ama kronik prostatit teshisi koyuldu demissiniz. Peki bu teshis nasil koyuldu
Sinanesk2688

Biri İstanbul mavi laboratuvar da lokosit görülmedi üreme olmadı yazıyor ama gardneralla vajinis pozitif gözüküyor.acıbadem de yine lokosit görülmedi diyor her ikisindede prostat sıvısından tahlil yapıldı. Doktor gardneralla ya göre ve şikayetlere göre teşhisi koydu sanırım. Bu durum da benim yapmam gereken başka neler olabilir.
asosyal
Hastalık Başlangıç Yılı: 2011

Mesaj gönderen asosyal »

Rektal tuşe ile mi koydu teshisi
murat222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Mesaj gönderen murat222 »

Sinanesk2688 yazdı:Biri İstanbul mavi laboratuvar da lokosit görülmedi üreme olmadı yazıyor ama gardneralla vajinis pozitif gözüküyor.acıbadem de yine lokosit görülmedi diyor her ikisindede prostat sıvısından tahlil yapıldı. Doktor gardneralla ya göre ve şikayetlere göre teşhisi koydu sanırım. Bu durum da benim yapmam gereken başka neler olabilir.

Gardnella ya uygun antibiyotik yok orda Hüseyin hoca onu atlamış gardnella için biteral veya flagy kullanmalısın
Sinanesk2688

Evet rektal tuşe ile. Dogru söylüyosun. Biteral yada flagy doktorla görüşmem lazım bu konuda