Pcr İçin Prostat Sıvısı Aldırabileceğim Doktor Lazım

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
tornografi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Pcr İçin Prostat Sıvısı Aldırabileceğim Doktor Lazım

Mesaj gönderen tornografi »

Arkadaşlar gelişim laba yakın bir yer olması daha iyi olur. Sinan hocada sgk geçmiyormuş herhalde. Uygun bir fiyata bildiğiniz iyi bir yer var mı? cumaya kadar halletmem gerek bu işi.
murat222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Re: Pcr İçin Prostat Sıvısı Aldırabileceğim Doktor Lazım

Mesaj gönderen murat222 »

Bnm bildiğimde hisar hastanesınde basri hoca var sgk ordada geçmiyor 225 tl olması lazım muayene
tornografi

murat222 yazdı:Bnm bildiğimde hisar hastanesınde basri hoca var sgk ordada geçmiyor 225 tl olması lazım muayene
prostat masajı ücreti de eklemek lazım ona..
Kc34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Mesaj gönderen Kc34 »

Masaj ucreti yok kardesim sen hiic forumu okumamissin gir oku hikayemi biraz vakit ayir ayni seyleri tekrarlamaktan biktim hersey yaziyo kim ne aliyo ne yapiliyo vs ayrintisiyla yazdim biz salak miydik haftalarca okuduk forumu bak bakiyim kime ne sormusum
tornografi

Kc34 yazdı:Masaj ucreti yok kardesim sen hiic forumu okumamissin gir oku hikayemi biraz vakit ayir ayni seyleri tekrarlamaktan biktim hersey yaziyo kim ne aliyo ne yapiliyo vs ayrintisiyla yazdim biz salak miydik haftalarca okuduk forumu bak bakiyim kime ne sormusum
forumu burada benden fazla okuyan kişilerin sayısı azdır. her konuyu da en ince ayrıntısına kadar okuyamam aylarımı alır. okuyabildiğim kadar okuyorum zaten. her şey forumda yazıyosa kimse başlık açmasın madem öyle vikipedi gibi bir yer olsun burası. arasın bulsun herkes.

bu arada sinan hocaya gidince prostat masajı + muayene ücreti aldığını öğrendim evet. merak edilen bir konunun çok önceden ele alınmış olmasından ziyade o konunun güncel olması önemli belki de.