Rahatsızlığım Ne Olabilir ?
Rahatsızlığım Ne Olabilir ?
Arkadaşlar psikolojik dengem oldukça bozuldu. Ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum
Benim sıkıntılarım sene başında Testislerde ağrı ile başladı. Üroloğa gittim Doppler yapıldı. "Bir sıkıntı yok herşey normal" dedi.
Şikayetlerim devam edince tekrar üroloğa gittim. Bu sefer "Ben çok anlamam Ankaraya ya da İstanbula git" dedi.
iki kez istanula gittim. İkinci gidişimde Mu... Çel... adında bir hekim "sende kronik prostatit var" dedi. ama ben bu teşhisten şüpelndim.
Çünkü hekim sadece rektal muayene yaptı başka bir şey yapmaıdı. Ultrason bile bakmadı. İnternette yaptıtğım araştırmalarda da bendeki
rahatsızlığın tam olarak prostatite uymadığını gördüm.
Ankara'da Ç... L... P.oğlu isimli profesmöre gittim. "Hocam, bana prostatit teşhisi koyuldu ama ben şüpheliyim, belirtiler uymuyır" dedim.
Sadece PSA ve Testesteron değerlerine baktı Sonra Doppler ile kasık üzerinden kontrol yaptı.
kasık üzerindeen aldığı görüntüden bana bir görüntü gösterdi "bak prostatit" dedi. Ama rektal muayen yapmadı.
sık sık boşal dedi. sonuçta "sendeki problemin psikolojik olduğunu düşünüyorum" dedi. Nasıl oluyorsa ??
Bu arada sertleşme problemlerim ciddi ölçüde arttı. Ankara'da Ö... Ya... isimli başka bir profesöre gittim.
Yapılması gereken tüm tetkikleri ayrıca rica ettim. PSA, FSH, LH, Prolaktın, Şeker, İdrar Artık Allah ne verdiyse.
Bu profesör beni kırmadı ve tüm testleri yaptı. Ayrıca Doppler ile de kendi baktı. Sonuçta her şey normal dedi.
Bugün geldiğim noktada sabah sertleşmelerim oluyor (az da olsa) ancak cinsel istesksizlik ve sertleşme problemlerim de gittikçe arttı.
Aramadığım, sormadığım yer kalmadı. Erkekliğimi kaybetmekten korkuyorum
Yardımcı olacak arkadaşlardan Allah şimdiden yardımcı olsun.
Benim sıkıntılarım sene başında Testislerde ağrı ile başladı. Üroloğa gittim Doppler yapıldı. "Bir sıkıntı yok herşey normal" dedi.
Şikayetlerim devam edince tekrar üroloğa gittim. Bu sefer "Ben çok anlamam Ankaraya ya da İstanbula git" dedi.
iki kez istanula gittim. İkinci gidişimde Mu... Çel... adında bir hekim "sende kronik prostatit var" dedi. ama ben bu teşhisten şüpelndim.
Çünkü hekim sadece rektal muayene yaptı başka bir şey yapmaıdı. Ultrason bile bakmadı. İnternette yaptıtğım araştırmalarda da bendeki
rahatsızlığın tam olarak prostatite uymadığını gördüm.
Ankara'da Ç... L... P.oğlu isimli profesmöre gittim. "Hocam, bana prostatit teşhisi koyuldu ama ben şüpheliyim, belirtiler uymuyır" dedim.
Sadece PSA ve Testesteron değerlerine baktı Sonra Doppler ile kasık üzerinden kontrol yaptı.
kasık üzerindeen aldığı görüntüden bana bir görüntü gösterdi "bak prostatit" dedi. Ama rektal muayen yapmadı.
sık sık boşal dedi. sonuçta "sendeki problemin psikolojik olduğunu düşünüyorum" dedi. Nasıl oluyorsa ??
Bu arada sertleşme problemlerim ciddi ölçüde arttı. Ankara'da Ö... Ya... isimli başka bir profesöre gittim.
Yapılması gereken tüm tetkikleri ayrıca rica ettim. PSA, FSH, LH, Prolaktın, Şeker, İdrar Artık Allah ne verdiyse.
Bu profesör beni kırmadı ve tüm testleri yaptı. Ayrıca Doppler ile de kendi baktı. Sonuçta her şey normal dedi.
Bugün geldiğim noktada sabah sertleşmelerim oluyor (az da olsa) ancak cinsel istesksizlik ve sertleşme problemlerim de gittikçe arttı.
Aramadığım, sormadığım yer kalmadı. Erkekliğimi kaybetmekten korkuyorum
Yardımcı olacak arkadaşlardan Allah şimdiden yardımcı olsun.
Re: Rahatsızlığım Ne Olabilir ?
Bu hastaligin tek teshisi prostat sivisindan konur burda tavsiye edilen doktorlardan birine git..
hocam, prostatit sıvısında lökosit varlığı ille de Prostatit olması anlamına gelmiyormuş. Prostatit sıvısında lökosit olsa bileKc34 yazdı:Bu hastaligin tek teshisi prostat sivisindan konur burda tavsiye edilen doktorlardan birine git..
prostatit olmayabiliyormuş.
Kafam allak bullak oldu o kadar çok şey söylüyorlar ki
bende sadece testislerde ağrı olıyordu. Zaman zaman artıyor, zaman zaman azalıyorsu. Şimdi ağrılar yok ama sertleşme problemi had safada
eskiden el ile çok rahat sertleşebiliyorken şimdi el ile sertleşmeye çalışsam bile çok zor oluyor. Yani sertleşme olsa bile yok denecek gibi
eskiden el ile çok rahat sertleşebiliyorken şimdi el ile sertleşmeye çalışsam bile çok zor oluyor. Yani sertleşme olsa bile yok denecek gibi
-
mustafa3435
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Skrotal doopler usg yaptırdınmı? Saymış olduğun şikayetleri varikoselde yapar. Diğer şikayetlerin nedir?
Skrotal doopler yaptırdım, Varikosel yok Kaçak yok, Reflü yok, hem de Prof. Dr'ye yaptırdım
Bir bölgede lökosit varsa orda enfeksiyon vardır. Lökositler vücudun askerleridir. Kim dedi sana bunu tıp literatüründe 4 kap testi diye test var o doktorun bundan haberi yokmuymuş..infoask yazdı:hocam, prostatit sıvısında lökosit varlığı ille de Prostatit olması anlamına gelmiyormuş. Prostatit sıvısında lökosit olsa bileKc34 yazdı:Bu hastaligin tek teshisi prostat sivisindan konur burda tavsiye edilen doktorlardan birine git..
Burda sorular sorarak ne hastalığına teşhis koyabiliriz ne de sana tedavi önerebiliriiz burda tavsiye edilen doktorlardan birine git nokta
-
mustafa3435
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Şikayetlerin benim ilk halime çok benziyor. Bendede aynı sorun vardı. Lökosit varlığında doktorlar ikiye ayrılmış durumdalar. Bazıları lökositin sağlıklı insanlardada olabileceğini iddia ederken, bazılarıda bunu anormal
Bir durum olarak kabul eder. Bu konuda muallakta kalman gayet doğal.bu bölgedeki hastalıklar birbirleri ile karıştırıla bilir. Çünkü birçoğu benzer semptomlara sahiptir. Yinede en kabul edilebilir yöntem rektal olarak alınan sıvının analizidir.
Bir durum olarak kabul eder. Bu konuda muallakta kalman gayet doğal.bu bölgedeki hastalıklar birbirleri ile karıştırıla bilir. Çünkü birçoğu benzer semptomlara sahiptir. Yinede en kabul edilebilir yöntem rektal olarak alınan sıvının analizidir.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Kardeşim,infoask yazdı:hocam, prostatit sıvısında lökosit varlığı ille de Prostatit olması anlamına gelmiyormuş. Prostatit sıvısında lökosit olsa bileKc34 yazdı:Bu hastaligin tek teshisi prostat sivisindan konur burda tavsiye edilen doktorlardan birine git..
Prostat sıvisinda tabiki lokosit varligi olacaktir. Ama onemli olan bunun seviyesidir.Yani lokosit sayisi 3-4 ten yukariysa tehlike çanlari calar yani prostatinizda enfeksiyon var demektir. Dr lar icin soyluyorum..duyanlar duymayanlara söylesin. Öyle sürüntüyle alip bakilirsa yine saglikli olçum olmaz. Lam üzerine prostat sagilacak ve mikroskopla bakilacak.Bunun başka görseli yok. Dilimde tüy bitti söyleye söyleye.