Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Bende meni sıvılaşması yani su gibi olması çok oluyordu 2023 yılından bu yana. Yani isteksizliğim öncesinde. Meninin su gibi olması prostatit belirtisi midir? (Sperm testine bakıldı bir problem görülmedi o zamanlar)
Bilirsiniz normalde meni şeffaf beyaz renkte ve yoğunluğu olan bir şey. Ama böyle su gibi çıkmasından bahsediyorum. Yoğunlunun azalması şeklinde.
MENİ SIVILAŞMASI (Su Gibi Olması)
-
MustafaAli
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Re: MENİ SIVILAŞMASI (Su Gibi Olması)
Sürekli kullandığınız ilaç yada takviye var mı?.
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Bende de sarimsi ve suluydu ancak 10 gunde 1 bosaliyordum. Bosalmayi haftada 2 ye getirdim normale dondu suan ama haftada 2de farkli problemler yaratiyor tabi.Snape yazdı: ↑01.11.2025 - 16:30 Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Bende meni sıvılaşması yani su gibi olması çok oluyordu 2023 yılından bu yana. Yani isteksizliğim öncesinde. Meninin su gibi olması prostatit belirtisi midir? (Sperm testine bakıldı bir problem görülmedi o zamanlar)
Bilirsiniz normalde meni şeffaf beyaz renkte ve yoğunluğu olan bir şey. Ama böyle su gibi çıkmasından bahsediyorum. Yoğunlunun azalması şeklinde.
Tamamen su gibiydi o zamanlar şu an düzelditazeprostatit2 yazdı: ↑01.11.2025 - 20:01Bende de sarimsi ve suluydu ancak 10 gunde 1 bosaliyordum. Bosalmayi haftada 2 ye getirdim normale dondu suan ama haftada 2de farkli problemler yaratiyor tabi.Snape yazdı: ↑01.11.2025 - 16:30 Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Bende meni sıvılaşması yani su gibi olması çok oluyordu 2023 yılından bu yana. Yani isteksizliğim öncesinde. Meninin su gibi olması prostatit belirtisi midir? (Sperm testine bakıldı bir problem görülmedi o zamanlar)
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Gecmis zaman mi bahsettiginiz? Hocam gecmis gitmis neden dert ettiniz bunu.Snape yazdı: ↑01.11.2025 - 23:17Tamamen su gibiydi o zamanlar şu an düzelditazeprostatit2 yazdı: ↑01.11.2025 - 20:01Bende de sarimsi ve suluydu ancak 10 gunde 1 bosaliyordum. Bosalmayi haftada 2 ye getirdim normale dondu suan ama haftada 2de farkli problemler yaratiyor tabi.Snape yazdı: ↑01.11.2025 - 16:30 Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Bende meni sıvılaşması yani su gibi olması çok oluyordu 2023 yılından bu yana. Yani isteksizliğim öncesinde. Meninin su gibi olması prostatit belirtisi midir? (Sperm testine bakıldı bir problem görülmedi o zamanlar)
tavanic sonrası düzeldi yani geçmişten kasıt 1 ay öncesine kadar vardı.