Bulantı kusma

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
kkk34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Bulantı kusma

Mesaj gönderen kkk34 »

Semptomlar başlamadan önce veya semptomlarım ilk günlerinde bulantı veya kusma yaşayan var mı? Yaşamayanlar da yaşamadım yazarsa elimizde sağlıklı bir veri olur
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Bulantı kusma

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Yogun bir antiyotik tedavisinden 3 4 ay sonra akciger enfeksiyonu oldum ordada antibiyotik kullandim ondan 1 ay sonra surekli mide bulantisi ara sira kusma yasadim hala ara ara midem bulaniyor mife bulantisi icin iki kez kan idrar tahlili ve kulturu verdim enfeksiyon doktoruna crp bile duşuk sadece idrarda eritrosit yuksek 15 ve 13 cikti bir kezde yogun halsizlik ve mide bulantisi icin dahiliyeye gittim serum taktilar serumu yiyince o gun eski saglikli gunlerimdeki gibi oldum megerse cok yorgun halsizmisim hala ayni gerci ayakta durmak bile zor
Hasanbb15

Mesaj gönderen Hasanbb15 »

Monodoks içerken benimde midem bulantısı ve birkaç kere kusma oldu ama bittikten sonra ishal ve bulantı kesildi
kkk34

Mesaj gönderen kkk34 »

Hocam geçmiş olsun, daha çok akut evreden bahsediyorum yani ilk semptomları hissetmeden hemen öncesi veya semptomların ilk günlerinde. Hastalığın başında yani
stresyeniden
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen stresyeniden »

bence bu kişiden kişiye semptomlar değişiyor bendede böbrek ağrısıyla beraber bulantı oldu şimdi geçti kaşıntı başladı bende 1 ay önce kan değerlerime baktırdım trmiz 2-3 gün önce de idrar tahlili verdim idrarda temiz çıktı
KOBA
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen KOBA »

Yaşamadım hastalik baslamadan once süper erkek gibiydim. Cinsel istek saglikli vucut saglikli mental yuzde yuz enerjik dunyayı ele gecirebilecek gibiydim. Bir mast sonrası uyuma ve sabahina testis agrisiyla uyanma. Boyle basladi.