Uzatmayayım. Nisan ayında apandisit ameliyatı oldum ve patlaması sonucu ölümden döndüm. Akabinde sürekli aynı pozisyonda 5 gün hastanede yattım. Aynı pozisyonda yattığım için penisim ve o bölgem öyle bir şiştiki dedim tamam penisi kaybettik ancak daha sonra taburcu olunca şişlik vs hepsi gitti.(bu cepte)
Ameliyattan 1 ay sonra korunmasız oral korunmalı anal yaptım ama anal sex yaparken çok zorlandım diğer gün şeffaf akıntı gördüm 1 kere ama geçti. Neyse 1 ay sonra başka biriyle korunmasız oral korunmalı vajinal oldu ve olay burada patladı ama bu düzenli sex yaptığım biriydi (3 ayda 2 kere). Ama bu ilişki sırasında o kadar yapmak istemiyordumki oral sexi yaparken tükürdüğünde aha dedim mikrop kaptım ve psikolojik olarak kendimi çok şartladım. Derken 3 gün sonra şeffaf akıntı ve peniste halsizlik idrarda yanma kapımı çaldı
Derken;
21Gün tetradox
2 gün azitro (azitrodan sonra prostatit semptomları başladı pelvik bölgemde yanma oluyordu.
14 gün avelox
Bu arada azitrodan 48 saat sonra CYBH PCR testi yaptım herşey negatif. Daha önceki 3 kere idrar testi kültürü herşey negatif. Pcr testinde akıntı çok vardı kaba ulaştı ve dedim aha mikrobu bulacağız. Derken negatif geldi.
Forumda gezdikçe doktorların umursamadığını öğrendim ve devam ettim. Enfeksiyoncuya 14 gün avelox yazdırdım. Şeffaf akıntı ve oturunca yanma geçmiyordu.( bu arada masütrbasyon yapıyorum tabi)
Şuanki semptomlarım şeffaf akıntı ve peş peşe mastürbasyon sonrası oturunca yanma. Cinsel pehriz yapıyordum iyileştim zannedip bozdum ama uzun tutmak gerekiyor sanırım.
Testleri derleyeyim;
1. İdrar pcr negatif (antibiyotik 48 saat sonra ve akıntı ciddi kaba ulaştı)
2. İdrar pcr negatif (antibiyotik 14 gün sınra mesanede uzun beklemiş idrar)
3. Mikoplasma ve üreplasma kültürü antibiyotik sonrası 2 kere negatif (antibiyotikten 7-8 gün sonra)
4. Zafer oyman prostat sıvısı örneği lökosit 0 (antibiyotik kullanımı 9 gün önce)
Tek sorunum şeffaf akıntı ve mastürbasyon sonrası, (peş peşe) oturunca yanma ve hafif kızarıklık
Görüşlerinizi bekliyorum. İnflamasyon sürecine ve cinsel pehrize başladım 6 aylık
Bu arada sabah sarmısak suyu kaynatıp akşama kadar içiyorum tavsiye üzerine.
Not: 2. Sex yaptığım kişi başkalarıyla yapmış 3 kişiyle ama onlarda birşey yok