Güncelleme( acayip işler, çocuk haberi, bitmeyen bilmece)

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Ahmetttttt
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Güncelleme( acayip işler, çocuk haberi, bitmeyen bilmece)

Mesaj gönderen Ahmetttttt »

Merhabalar, uzun süredir foruma girmiyordum. Mesaj yazanlar, iyileşip iyileşmediğimi merak edenler olmuş. Yaklaşık 1.5 yıldır yaşıyorum. Forumdan uzak olmamın sebebi, psikolojime iyi gelmemesi.
Güncelleme yapmamın sebebi ise, neyin içerisinde olduğumu hala anlayamamam.

Geçmiş mesajlarım okuyanlar bilir, detaylı yazılar var. Öncelikle hala hastayım, fakat hastalık bende çok farklı bir hal aldı. Yazmamın asıl sebebi de bu, prostatit için Avni hocaya gidiyordum. Lökositim hiç 10 dan fazla çıkmadı. Dolayısıyla hoca proststime hiç inanmadı. İlaçlı pelvik mr da T2 de geçirilmiş prostatit gözüküyor dendi. En son antibiyograma göre antibiyotik kullandım ve proststit yönünden iyileştiğimi düşündüm. Ancak o son antibiyotikle birlikte başlayan kabızlık neredeyse 7-8 aydır benimle birlikte. Kolonoskopi temiz. Muhtemelen bağırsaklarımı bir sürü ilaçla mahvettim. Ve toparlayamıyorum da, sindiremiyorum. Yediklerim olduğu gibi çıkıyor vs neyse bu klasik bir bağırsak sorunu. Asıl içerisinden çıkamadığım durum, sinir sistemimin delirmiş olması.

1.5 yıldır düzenli bir şekilde, beyin sisi yaşıyorum, düşünemiyorum, konsantre olamıyorum. Prostatit yapıyor diye düşündüm o zamanlar. Fakat hiç geçmedi. Ve kabızlığın başladığı dönem, vücudumda çok acayip şeyler olmaya başladı, belki ilginç gelecek ama, polyester ve naylonumsu kumaşlara dokunamıyorum, giyemiyorum. Hiçbir şekilde temas edemiyorum, eğer edersem, el ve ayaklarımda terleme, genel halsizlik yorgunluk oluyor. Çok ilginç bir his oluyor ayaklarımda çorap pamuk değilse. Bununla birlikte, vücudum ısınıyor. Evet ellerim ayaklarım yanıyor, fakat bunun gine sinir sistemim bu uyaranlara çok maruz kaldığında olduğu fark ettim. 1.5 yıldır sıcak en büyük düşmanım. Forumda benden başka böyle yok, anlayamıyorum. Kaslarımı gevşetmek için saunaya girdiğim dönem neredeyse ölecektim. Peniste yanmam çok arttı, yürüyecek halim olmuyordu. Hala sıcak duştan sonra kötü oluyorum. Soğuk duş bir o kadae iyi geliyor vücuduma. Uyku apnesi yaşıyorum , ve kalp çarpıntısı yaşadığım bir dönem oldu. Özellikle uyurken, veya uyanınca. (Bunu nöroloji doktoru sordu, sanırım yaşadıklarım bir otoümniun sistem sorunu olduğu açık, kalbimde çarpıntı olmasını normal bulmuş, o sorana kadar çarpımtıyı önemsememiştim.)

Hayurlı bir haber vermem gerekirse, bir prostatit hastası mıyım hala bilmiyorum ama eğer öyleysem bile, nasipse 4 ay sonra bir kızım olacak. Diğer arkadaşların içi rahat olabilir. Ama 4 ay sonra kızım olacağı için sağlık seviyemi düzeltmem gerekiyor.

Şu anda:
-uykuya dalmada sorun ve sersem uyanma
- her türlü boşaltım sorunları (kabızlığa dair)
- belde sertleşme, bu sebeple ayakta duramama, bel de krepitasyon, öne eğilince çatırdıyor. Klasik sorunum zaten 1.5 yıldır ayakta duramıyorum. Chatgpt buna belimde gaz biriktiğini bağırsaklardan llduğunu söyliyor, bilmiyorum.
- el ve ayaklarda terleme, nörolojik hassasiyet
- kronik yorgunluk
Aslında sadece bunlardı, fakat bir şey oldu. Ben pc topladım, ve oyun oynamaya başladım. Çok ilginç bir şekilde, prostatit olduğuma inandığım dönem var olan sorunlar geldi.
-pc de oturduktan sonra idrar yapamıyorum. Çıkmıyor adeta, yani az az geliyor. Ikın ıkın boşaltsmıyorum çişi. Peniste yanma oluyır idrar sonrası , kas yanıyor resmen. Rengi zaten kararıyor bilenler bilir. Yani uzun süre oturunca çalışmıyor cihaz. Ve inanılmaz çbir şekilde oturunca beyin sisim yükseliyor. Günleri saati unutacak hale geliyorum abartmıyorum. Çatallı işiyorum, uyku sorunlarım arttı. Hermşey bir anda arttı. Prostat bölgesinde ağrı oluyor, kabızlık artıyor. Ya arkadaşlar oturunca bir şey oluyor. Ve yine anladığım diğer şey, aylardır hiç koşmadım, hafif yirüyorum ve yüzüyorum. ben sanıyorum ki son antibiyotik kullanımından sonra oenisimde içe çekilme bitti. Bir koştum ki, ben koşunca penis olduğu gibi içeri çekiliyor. Yani bildiğiniz koşma hareketiyle birlikte içeri gömülüyor ve o gömülmenin verdiği tatsız ağrımsı şey oluyor. Yani tamamen yine kasların kullanımı ile ilgili.
Avni hoca rektal tuşelerimde, defalarca prostatıma hiç tepki vermediğimi, ama kaslarıma basınca deli gibi bağırdığımı, kaslarımda br sorun olduğunu söyledi. Artık geldiğim yere inanamıyorum, kendi sinir sistemiyle savaşan bir adam oldum. Size sorum, benim neyim var.. Ben ne yapacağım??
Bir de yine acayiplikler, başırsakları düzeltmeye çalışırken malesef dişimde bir apse oldu, 5-6 gün ateşlendim ilaç kullanmak istemedim. Yahu inanır mısınız ne el ne ayak terlemesi kaldı. Gpt bağışıklığımın uykuda olduğunu söylüyor, apse ile uyanmış, o yüzden el ayak terlemem sinir hassasiyetim azalmış. Bu arada 1-2 ay öncesinde ayak tabanlarıma dokunmak da mümkün değildi, göz kapaklarım çok güçsüzdü, kirpikler düşecekti myle diyim. Gözlerim falan bulanıyordu o derece sinir sistemim gidikti. Polyesterden uzaklaştıkça iyi oldum. Bu diş apsesi sırasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, antibiyotik kabızlığıma o kadae iyi geldi ki, sonra bunu anlayınca probiyotik kestim. Vu şekilde rahatladım resmen. Biraz araştırdım ve anlıyorum ki benim ince bağırsakta faydalı bakterilerden de çok fazla var. Veya bunun gibi bir şey, arkadaşlar sizin anlayacağınız benim vücut allak bullak. Ama insallah evladım doğunca inanıyorum ki bana güç kuvvet verecek. 1.5 senedr ilk defa hayat standardımı %70 lerce hissetmiştim. Pc geldi %40 a geri geldik. Neden neden neden... neyim var bilmiyorum
Pudendsl sinir ile ilgili muhatap yok.. doktorlar bilmiyor. Mr görüntülemiyor
Oelvik taban disfonksiyonu olduğumu zaten biliyorum, sebebi prostatit mi, nüks mi oldum, yoksa oturdum diye mi oluyor, kafam çok karışık. Bunların da hepsini tuvalette yazdım, yavaş yavaş idrar atıyorum çatallı bir şekilde.

Önerilerinizi bekliyorum, herkese şifa diliyorum.
Ahmetttttt

Re: Güncelleme( acayip işler, çocuk haberi, bitmeyen bilmece)

Son güncellemem Kasım ayında, avni hocaya gitme haberimmiş. Arkadaşlar o dönem çok kötü olmuştum. Penisimde idrar atamama, yanma, içe çekilme çok artmıştı. Çok ağrılıydı. Ama gittiğimde lökosit 3-4 çıktı ve üreme olmadı. Ve kas sorunu demişti hoca. Ben o hafta çok kötü olup ankaraya gitme kararı aldığımda, on günlük bir sauna planından çıkmıştım. Her gün 30 dakika sauna da geçirmiştim. Ankaraya avnş hocaya gitmeme sebep olan şeyin bu sauna düzeni olduğuna eminim. Çünkü birazdan duş aldığımda da sıcaktan penisim kötü oluyor. Sıcak sinirlerime iyi gelmiyor özet olarak. Kasımdan bu yana, idrarda yanma, beyaz parçacıklar gibi sorunlarım tamamen gitmişti. İçe çekilme de koşmadığım sürece yoktu. Şu anda da koşmazsam yok. Ama dediğim gibi pc başında 3-4 saat oturunca olay bambaşka oldu yine.
Ara sıra bulanık şdrarım yanmam var ama zaten anlattığım diğer sorunlara bakarsanız vücudumun otoümniun olarak ciddi bir sıkıntı içerisinde olduğunu anlarsınız
Ahmetttttt

Bu arada unutmadan, karıncalanma detayını da yazayım. Hep benimle beraber olan bir karıncalanma var bel altımda. Klozete çok mu oturdum, kalça karıncalanması, cumaya gittim, secdede mi durdum, ayağa kalkınca bacakların ikisi de karıncalanma, ama öyle böyle değil. Birinde düşecektim. Pelvik mr, bel mr ı temiz. Pelvik mr da organlara baktılar, sinirlere değil.
KOBA

Mesaj gönderen KOBA »

Stres anksiyete uzun suren depresyon vucudun sinir sistemini bozuyor bence. Curecpps diye bir kurs var google yazarsan ucretsiz eksiksiz uygulamanı tavsiye ederim. Otoimmun olayina gelirsek kardesimde fmf hastası bir ilac kullaniyor her gun bilim bakalin ne ilaci. Vucuttaki stres seviyedini dusuruyor. Bizim sistemlerde bi stres yükü var bunun için bir hayat duzenlemesi gerekli artik namazamı baslarsin meditasyon mu yaparsin nefes egzersizlerimi sana kalmis. Aswaganda kullanabilirsin melisa çayı sakinlik dinginlik bir sure vucut reset atsin oynadigin oyunlar stres yaptirabiliryor bende rekabetci oyunlar oynarim genelde lol pubg bunlar arttirir. Daha cok sakin oyunlar tft vs. oyna.
eyvaheyvah
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen eyvaheyvah »

KOBA yazdı: 01.09.2025 - 21:01 Stres anksiyete uzun suren depresyon vucudun sinir sistemini bozuyor bence. Curecpps diye bir kurs var google yazarsan ucretsiz eksiksiz uygulamanı tavsiye ederim. Otoimmun olayina gelirsek kardesimde fmf hastası bir ilac kullaniyor her gun bilim bakalin ne ilaci. Vucuttaki stres seviyedini dusuruyor. Bizim sistemlerde bi stres yükü var bunun için bir hayat duzenlemesi gerekli artik namazamı baslarsin meditasyon mu yaparsin nefes egzersizlerimi sana kalmis. Aswaganda kullanabilirsin melisa çayı sakinlik dinginlik bir sure vucut reset atsin oynadigin oyunlar stres yaptirabiliryor bende rekabetci oyunlar oynarim genelde lol pubg bunlar arttirir. Daha cok sakin oyunlar tft vs. oyna.
Tavsiye edeceğiniz marka var mı ashwagandha ile ilgili
KOBA

Mesaj gönderen KOBA »

Solgar en iyisidir.
Bobmarley
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen Bobmarley »

Hepsini okudum Avni hoca lökosite yanlış bakıyor.. Benim 2-3 çıkan lokositim acayip semptomlarim varken zafer beyde 12-14 çıktı..
RMZ10

Mesaj gönderen RMZ10 »

Abiler kardeşler öncelikle herkese geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben foruma katılalı çok bir zaman olmadı ama okuduklarımdan şunları çıkardım. Genel olarak herkesin tek bir sıkıntısı var ;

-Kaygı
-Stres

Hayatınızdan kaygı ve stresi çıkarmaya çalışın. Düzenli spor (yürüyüş,koşu,yüzme) yapmaya çalışın. Akşamları yatmadan önce mutlaka sıcak oturma banyosu yapın uykuya dalmayı oldukça kolaylaştırıyor zamanla ağrılarıda hafifletiyor. Zaten bu hastalığı tetikleyen stres kaygı hareketsiz yaşam uzun oturmak vs vs. Bunları yaptığınızda bir zamandan sonra belki ilaç kullanma ihtiyacı bile duymayacaksınız. Görüşlerime katılanlar olur katılmayanlar olur saygılar sevgiler sağlığınız daim olsun.
RMZ10

Mesaj gönderen RMZ10 »

RMZ10 yazdı: 02.10.2025 - 14:08 Abiler kardeşler öncelikle herkese geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben foruma katılalı çok bir zaman olmadı ama okuduklarımdan şunları çıkardım. Genel olarak herkesin tek bir sıkıntısı var ;

-Kaygı
-Stres

Hayatınızdan kaygı ve stresi çıkarmaya çalışın. Düzenli spor (yürüyüş,koşu,yüzme) yapmaya çalışın. Akşamları yatmadan önce mutlaka sıcak oturma banyosu yapın uykuya dalmayı oldukça kolaylaştırıyor zamanla ağrılarıda hafifletiyor. Zaten bu hastalığı tetikleyen stres kaygı hareketsiz yaşam uzun oturmak vs vs. Bunları yaptığınızda bir zamandan sonra belki ilaç kullanma ihtiyacı bile duymayacaksınız. Görüşlerime katılanlar olur katılmayanlar olur saygılar sevgiler sağlığınız daim olsun.

Ek olarak bağırsak sağlığıda çok etkiliyor kabız olmayacak şekilde beslenmekte faydalı olacaktır.
RMZ10

Mesaj gönderen RMZ10 »

Tamamen geçiyor mu? Elbet birgün geçecek. Yokmuş gibi davranmak en iyisi. Herkes geçmişe bakıyor hastalığın olmadığı zamanlara ama bir faydası yok.
kolcak
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen kolcak »

Yorgunluk,kabizlik,beyın sısı ,karincalanma,bulanik idrar,bozulmuş sınır sıstemı,ve diğer sikayetlerin paratriyot hormonu ile ilgili olabilir.

Bunun için paratriod (pth) ve kalsıyum ıyon,magnezyum tahlılı versen ıyı olur ..
Dıger triod bezlerınde de baktırmaya fayda var zaten hepsi aynı yerde..
Hatta bır de tum triod bezlerine ultrason yaptırsan..
Bırsey yoksada ıhtımalı dışlamış olursun..

Herhangi bilinen bir rahatsızlık olduğunda herseyı ona bağlıyoruz.
Yukarıdaki şikayetlerin bazılarını prostatıt kesinlikle yapmaz.

Yanma,çatallı işeme ve..
Mutlaka yakı otu ve ısırgan otu cayı kullan gunde ıkı defa bır sabah bır aksam..
Bır su bardağına bır tatlı kaşığı yakı otu, bır talı kaşığı ısırgan otu.
Uzerıne kaynar su 10 dakika beklet tamamdır..
İlk 6 haftadan sonra çok faydasını göreceksin.
Ama bu 6 haftayı duzenlı sekilde bu cayı kullanmak gerekiyor..

Yakı otu Turkiyede çok bılınmıyor ama gerçekten prostatıt ve ıdrsr yolları İçin mucize bır bitki..
Sadece İlk başta biraz sabırlı olmak gerekiyor..