Bu Tarz Bir Ağrısı Olan Var mı ?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
hakan564
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Bu Tarz Bir Ağrısı Olan Var mı ?

Mesaj gönderen hakan564 »

Merhabalar. Son 1 aydir gobek deligimin 3 parmak altinda sağ alt kadranda hissettigim genel anlamda batma zaman zaman agriya donusen bir his var. Önce testislerde basladi. Sonra agri buraya yerlesti. Kp kaynakli testis agrisina aliskinim zaman zaman olurdu . Bu tarz kasık agrisida olmustu ama bu uzun surdu. Doktora gittim. Tam batin ultrasonda testis dahil birsey cikmadi. Karacigerde hafif yaglanma var sadece. Bu tarz bir agri yasayanin fayda gorduyse tavsiyesine ihtiyacim var.
kkk34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Re: Bu Tarz Bir Ağrısı Olan Var mı ?

Mesaj gönderen kkk34 »

Hocam prostatiti sık idrar semptomuyla tanıdım. Ondan önce sağ kasık ve testis tarafında eğilip kalkarken ağrı oluşuyordu fakat o zamanlar da prostatit miydim ondan dolayı mıydı yoksa başka bir sebebi mi vardı bilmiyorum. Çocukken testis travması yaşamıştım fakat ultrasonda varikosel dışında hiçbir şey çıkmadı.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

Bende gobek deliginin saginda agri var hala bir sonuca ulasamadim enteresan cidden ama eskisi kadar rahatsiz etmiyor .Ama surekli olan bir agri bilmiyorum sebebini 2 defa kolonoskopi 2 defa endoskopi oldum gastrit harici bir sey cikmadi .
hakan564

abi aynen senin dediğin gibi. bende 5 yıl önce kolonoskopi ve endoskopi oldum. gastrit çıktı. ama bu ağrı yeni başladı yani 15 gün falan . işin garibi testiste arada ağrıyor ve ultrasonda falan birşey çıkmıyor.bu prostatit raahtsızlığı buna sebep olabilir mi acaba ? yanma bitti ağrı başladı
kkk34

Mesaj gönderen kkk34 »

Abi eğilip kalkarken mi oluyor? Eğilmekten kastım çömelmek değil, öne doğru eğilmekten bahsediyorum
hakan564

hayır kardeşim. genel olarak orada bir batma hissediyorum. bu devamlı var 15 gündür. testis ile başladı yukarı çıktı ağrı. testis geçti. özellikle boşaldıktan sonra , mesane boşaldıktan sonra , bağırsaklar dolu ise ağrı karakteri artıyor.
kkk34

Mesaj gönderen kkk34 »

Prostat sıvısından pcr kültür yaptırmış mıydın?
hakan564

evet 2 sene önce . stafilekok çıktı. belli tedaviler alarak hafiflettim. tam geçmiş değil. şuanda da uğraşmıyorum açıkçası . antibiyotik kullanmak bana zarar veriyor. kullanmıyorum
kkk34

Mesaj gönderen kkk34 »

Hocam antibiyotik kullanmak istemiyorsanız benim düşüncem o zaman doğal beslenme, spor ve fizyoterapiyle ilerlemeniz. Ben de kültür testlerini yapıp antibiyotiğe yönelecem, fayda görmezsem salacam artık beslenmeyle devam edecem