İYİLEŞME NASIL BİR ŞEY

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Mortis222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: İYİLEŞME NASIL BİR ŞEY

Mesaj gönderen Mortis222 »

@Abbasklcc abi brezilyada antijor bakanlardan sadece klamidya bakdım İg A ve İg M negativ,Miloplasma hominis İg A ve İg G negativ,ureoplasma urealitikum İg G positiv İg M negativ.
Şimdi geçmeyince Azerbeycana memlekete geldim klamidya,mikoplasma ve ureoplasma antkor testi (ifa),uretral sıyrıntı,ve spermograö ve hormonlari verdim birazdan doktorun kabülüne gircem.Türkiyede 10 kez tetkik verdim ara sira gardanella ve sürekli enterekok çıkdı bakalim burdaki sonuç ne çıkacak.yazdığı receteyi gördüm benim arkadasa aynı anda farkli farkli ilaclar kombinasyonu yapdırmış benim arkadaşin sorunu yok şimdi.Drmişki ona enf bağli prostatitis olışmuş yılda bi kere ve ya iki kere destekleyici tedaviler yapalim.arkadaşda tek fayda gmrdüpü dr oldığu içim 1re 1 uyuhor
Abbasklcc

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Klamidya igg 0-20 cikan sonuc 4.65 negatif
Klamidya igm 0-1.1 cikan sonuc 0.27 negatif

Benim sonuc boyle
Mortis222

Sonuclari.aldim dr la görüşüb dönerim abi sana
kkk34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen kkk34 »

Hocam görüştünüz mü doktorla?
Çapulcu
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen Çapulcu »

Abbasklcc yazdı: 26.08.2025 - 15:39 Klamidya igg 0-20 cikan sonuc 4.65 negatif
Klamidya igm 0-1.1 cikan sonuc 0.27 negatif

Benim sonuc boyle
Bu, vücudunuzda aktif veya geçirilmiş bir Klamidya enfeksiyonu olmadığını gösterir. IgG genellikle geçmiş enfeksiyonları gösterirken, IgM daha çok yeni veya akut enfeksiyonu gösterir. Her iki değer de negatif olduğu için hem geçmişte hem de şu anda enfeksiyon olmadığını söyleyebiliriz.
Mortis222

Abiler görüşdüm dr bana enfeksiyon yok dedi,amma uretral ve idrarda lökösit artmiş dedi ve spermogramda aglütinasyon olduğunu söyledi biz elimizdeki tespit testleri bi yere kadar dedi ben dedi klinik olarak sorun görüyorum,spermiogramda spermatozoidler bir birine yapışık ve az hareketli olmamali futbolcular gibi sürekli ve hizli sağa sola koşmali dedi.3 kurs tedavi vericem tedaviye uyarsan kurtulursun dedi ve dediki ben Rusya,Ukraina ve Türkiye ekolünüde gördüm enf tesavisinde Türkiye maalesef iyi deil dedi.ilk kurs tedavi 10 gün 2 ve 3cü kurs tedavi 1 ay.Benim kendi oz kardeşim Baküde gezmediği doktor kalmadi en son bu adam 3 kurs tedaviye bitirdi.Konuşdum tatmin oldum.Düşünen ve gitmek isteyen olursa youtubda videolarida var orda spermiogram nasil olmali onuda anlatiyor.gerekli olarsa iletişim bilgilerini paylaşirim.İlk kez bi dr bana hak verdi,evet dedi şu şu semptomlar var mi var dedim,bu varmi var dedim testler yok desede profilaktik olarak tedavi edecez göreceksin ereksiyon felan toparliyacak dedi.gerisi size kalmis 1 güne müayine ve tedavi recetenizi aliyorsunuz.full check up 270 manat 165dolar ediyor yazdığı ilaclarda ortalama 50dolar tutuyor.
10gün sonra yenşden tetkik verib sana spermiogramdane kadsr gelişme olduğunu söylüyor.ben erken Türkiyeye döneceğim perşenbe yine spermiogram bakib tedavi 1ay 1ay yazıcam dedi.gelirseniz ya gelib dönüb yine gelmeniz lazim ona göre ayarlarsiniz.iletişim bilgisi isteyen ya direkt yada paylaşirim burda şsteyen olarsa
Mortis222

Mortis222 yazdı: 26.08.2025 - 23:20 Abiler görüşdüm dr bana enfeksiyon yok dedi,amma uretral ve idrarda lökösit artmiş dedi ve spermogramda aglütinasyon olduğunu söyledi biz elimizdeki tespit testleri bi yere kadar dedi ben dedi klinik olarak sorun görüyorum,spermiogramda spermatozoidler bir birine yapışık ve az hareketli olmamali futbolcular gibi sürekli ve hizli sağa sola koşmali dedi.3 kurs tedavi vericem tedaviye uyarsan kurtulursun dedi ve dediki ben Rusya,Ukraina ve Türkiye ekolünüde gördüm enf tesavisinde Türkiye maalesef iyi deil dedi.ilk kurs tedavi 10 gün 2 ve 3cü kurs tedavi 1 ay.Benim kendi oz kardeşim Baküde gezmediği doktor kalmadi en son bu adam 3 kurs tedaviye bitirdi.Konuşdum tatmin oldum.Düşünen ve gitmek isteyen olursa youtubda videolarida var orda spermiogram nasil olmali onuda anlatiyor.gerekli olarsa iletişim bilgilerini paylaşirim.İlk kez bi dr bana hak verdi,evet dedi şu şu semptomlar var mi var dedim,bu varmi var dedim testler yok desede profilaktik olarak tedavi edecez göreceksin ereksiyon felan toparliyacak dedi.gerisi size kalmis 1 güne müayine ve tedavi recetenizi aliyorsunuz.full check up 270 manat 165dolar ediyor yazdığı ilaclarda ortalama 50dolar tutuyor.
10gün sonra yenşden tetkik verib sana spermiogramdane kadsr gelişme olduğunu söylüyor ve gösteriyor sana,bana eski hastalarim tedavi öncesi ve sonrasilarini gösterdi.ben erken Türkiyeye döneceğim perşenbe yine spermiogram bakib tedavi 1ay 1ay yazıcam dedi.gelirseniz ya gelib dönüb yine gelmeniz lazim ona göre ayarlarsiniz.iletişim bilgisi isteyen ya direkt yada paylaşirim burda şsteyen olarsa
kkk34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen kkk34 »

Hangi ilaçları yazdı?
Mortis222

Şimdi bende bişey cikmadi,sadece lökosit mikdari biraz yükselmiş bide enterekok vardi Türkiyede 2 kere brezilyada 1 kere enterekok tedavisi verdiler orta düzeyde mantar var dedi.
Seftriakson 1g yazmiş sadece rus üretimi olan dedi olcak çok etkili dedi,sonra yine tavanikle syni içerik ilaç yazmiş oda rus üretimi ismi levoksimed,mantar ilaci,valasiklovir yazdi,tadalafil yazdi,penisde yapişiklik ve terleme içün bi merhem yazdı,ve 2 ve ya 3 adet kendi kliniğinin karişimini yazdı (bakımca içeriği nedir onuda yazarım amma) adam benim Brezilyada Türkiyedeki drlar gibi deil enfeksiyom yok tedaviye gerek yok demiyor,tetkikler göstermesede bişey diyorkş lökösit artmiş,mantar var, arti spermstozoidler durumu fena deil amma bir birine yapışık bunun böyle olmaması lazım ard arda 3 kura ereksiyondan tıt belirtilere biticek.Ben orda kaç kişi varsa görüşdüm tedaviye gelen her kes ilk tedaviden sonra değişiklikler hiss ettiğini söyledi,ve ya kaç kişi gebe kalamadiğini,sperm hareketliliği sorunu olduğu ve s dedi.Ben mesela ankarada prof Cem Aygüne gittim,orta doğuda Özdal hocaya gittim,100ci yilda Erol var (gel sana holep yapalim dedi sende non bakteriyel prostatit fayda görürmüyüm?normalde görüyorlar dedi görmesem ne olur adeten bişeyler oluyor dedi,tabiki konu kendi prostatı olmadığı için çok rahat konuşa biliyordu),Muharrem Murat Yıldıza gittim cukurambarda tetkik yapmadan eski tetkiklere bakdı biz bunlsri.çözeriz dedi kronik prostatitis vakasi ve ozon tedavisi,bioenerji,bi sürü firma ilaçlari,homeopati rakami söylemicem baya bi pahaliya patladi tedavi sürecinde ağri bi varla bi yok arasında idi sonra yine devam edince hocam gecmedi gel sana bu ilaci vereyim,gel sana tek doz antibiotik vereyim ki hapdı yine gecmedi ilk başda ozon bakterileri öldürür derken şimdi enterekokdu,stafdir onlsr arasira kendini hatirlatir deib gönderiyordu,daha sonra Avni hocaya gittşm oda prostat sivisi aldi 10a kadar lökösit var dedi,prostat pamuk gibi yumuşak cbhye gerek yok dedi ben yine dee verdim verinncede galiba paran çok gerek yok ves dediki oda insani etkiliyor çünlü bi derdin var hiçkimse sana bişey diyemiyor sende uroloji uzmani olmadiğin haldr aramak zorunda kaliyorsun.ben mesela yukarıdaki drlar tedavi verirken hiç bir zaman tam ikna olmadim amma bu adam anlatiyor şurda şu değerler firlamiş spermstozoide bak yapışık ves.Bide bu durumlarin olması için illahaki cinsel bulaş olmasina gerek yok azda olsa havuzlar,islak zeminler ortak kullanim malzemeleri insidans az olsada neden oluyor diyor.
Mortis222

Mortis222 yazdı: 27.08.2025 - 08:03 Şimdi bende bişey cikmadi,sadece lökosit mikdari biraz yükselmiş bide enterekok vardi Türkiyede 2 kere brezilyada 1 kere enterekok tedavisi verdiler orta düzeyde mantar var dedi.
Seftriakson 1g yazmiş sadece rus üretimi olan dedi olcak çok etkili dedi,sonra yine tavanikle syni içerik ilaç yazmiş oda rus üretimi ismi levoksimed,mantar ilaci,valasiklovir yazdi,tadalafil yazdi,penisde yapişiklik ve terleme içün bi merhem yazdı,ve 2 ve ya 3 adet kendi kliniğinin karişimini yazdı (bakımca içeriği nedir onuda yazarım amma) adam benim Brezilyada Türkiyedeki drlar gibi deil enfeksiyom yok tedaviye gerek yok demiyor,tetkikler göstermesede bişey diyorkş lökösit artmiş,mantar var, arti spermstozoidler durumu fena deil amma bir birine yapışık bunun böyle olmaması lazım ard arda 3 kura ereksiyondan tıt belirtilere biticek.Ben orda kaç kişi varsa görüşdüm tedaviye gelen her kes ilk tedaviden sonra değişiklikler hiss ettiğini söyledi,ve ya kaç kişi gebe kalamadiğini,tedavşden sonra kaldiğini,sperm hareketliliği sorunu olduğu ve s dedi.Ben mesela ankarada prof Cem Aygüne gittim,orta doğuda Özdal hocaya gittim,100ci yilda Erol var (gel sana holep yapalim dedi sende non bakteriyel prostatit fayda görürmüyüm?normalde görüyorlar dedi görmesem ne olur adeten bişeyler oluyor dedi,tabiki konu kendi prostatı olmadığı için çok rahat konuşa biliyordu),Muharrem Murat Yıldıza gittim cukurambarda tetkik yapmadan eski tetkiklere bakdı biz bunlsri.çözeriz dedi kronik prostatitis vakasi ve ozon tedavisi,bioenerji,bi sürü firma ilaçlari,homeopati rakami söylemicem baya bi pahaliya patladi tedavi sürecinde ağri bi varla bi yok arasında idi sonra yine devam edince hocam gecmedi gel sana bu ilaci vereyim,gel sana tek doz antibiotik vereyim ki hapdı yine gecmedi ilk başda ozon bakterileri öldürür derken şimdi enterekokdu,stafdir onlsr arasira kendini hatirlatir deib gönderiyordu,daha sonra Avni hocaya gittşm oda prostat sivisi aldi 10a kadar lökösit var dedi,prostat pamuk gibi yumuşak cbhye gerek yok dedi ben yine dee verdim verinncede galiba paran çok gerek yok ves dediki oda insani etkiliyor çünlü bi derdin var hiçkimse sana bişey diyemiyor sende uroloji uzmani olmadiğin haldr aramak zorunda kaliyorsun.ben mesela yukarıdaki drlar tedavi verirken hiç bir zaman tam ikna olmadim amma bu adam anlatiyor şurda şu değerler firlamiş spermstozoide bak yapışık ves.Bide bu durumlarin olması için illahaki cinsel bulaş olmasina gerek yok azda olsa havuzlar,islak zeminler ortak kullanim malzemeleri insidans az olsada neden oluyor diyor.
Mortis222

Mortis222 yazdı: 27.08.2025 - 08:03 Şimdi bende bişey cikmadi,sadece lökosit mikdari biraz yükselmiş bide enterekok vardi Türkiyede 2 kere brezilyada 1 kere enterekok tedavisi verdiler orta düzeyde mantar var dedi.
Seftriakson 1g yazmiş sadece rus üretimi olan dedi olcak çok etkili dedi,sonra yine tavanikle syni içerik ilaç yazmiş oda rus üretimi ismi levoksimed,mantar ilaci,valasiklovir yazdi,tadalafil yazdi,penisde yapişiklik ve terleme içün bi merhem yazdı,ve 2 ve ya 3 adet kendi kliniğinin karişimini yazdı (bakımca içeriği nedir onuda yazarım amma) adam benim Brezilyada Türkiyedeki drlar gibi deil enfeksiyom yok tedaviye gerek yok demiyor,tetkikler göstermesede bişey diyorkş lökösit artmiş,mantar var, arti spermstozoidler durumu fena deil amma bir birine yapışık bunun böyle olmaması lazım ard arda 3 kura ereksiyondan tıt belirtilere biticek.Ben orda kaç kişi varsa görüşdüm tedaviye gelen her kes ilk tedaviden sonra değişiklikler hiss ettiğini söyledi,ve ya kaç kişi gebe kalamadiğini,sperm hareketliliği sorunu olduğu ve s dedi.Ben mesela ankarada prof Cem Aygüne gittim,orta doğuda Özdal hocaya gittim,100ci yilda Erol var (gel sana holep yapalim dedi sende non bakteriyel prostatit fayda görürmüyüm?normalde görüyorlar dedi görmesem ne olur adeten bişeyler oluyor dedi,tabiki konu kendi prostatı olmadığı için çok rahat konuşa biliyordu),Muharrem Murat Yıldıza gittim cukurambarda tetkik yapmadan eski tetkiklere bakdı biz bunlsri.çözeriz dedi kronik prostatitis vakasi ve ozon tedavisi,bioenerji,bi sürü firma ilaçlari,homeopati rakami söylemicem baya bi pahaliya patladi tedavi sürecinde ağri bi varla bi yok arasında idi sonra yine devam edince hocam gecmedi gel sana bu ilaci vereyim,gel sana tek doz antibiotik vereyim ki hapdı yine gecmedi ilk başda ozon bakterileri öldürür derken şimdi enterekokdu,stafdir onlsr arasira kendini hatirlatir deib gönderiyordu,daha sonra Avni hocaya gittşm oda prostat sivisi aldi 10a kadar lökösit var dedi,prostat pamuk gibi yumuşak cbhye gerek yok dedi ben yine dee verdim verinncede galiba paran çok gerek yok ves dediki oda insani etkiliyor çünlü bi derdin var hiçkimse sana bişey diyemiyor sende uroloji uzmani olmadiğin haldr aramak zorunda kaliyorsun.ben mesela yukarıdaki drlar tedavi verirken hiç bir zaman tam ikna olmadim amma bu adam anlatiyor şurda şu değerler firlamiş spermstozoide bak yapışık ves.Bide bu durumlarin olması için illahaki cinsel bulaş olmasina gerek yok azda olsa havuzlar,islak zeminler ortak kullanim malzemeleri insidans az olsada neden oluyor diyor.benim kardeşim tedavi oldjğu için ona gittşm kardeşimde Azerbeycanda uzman olan olmagan fsrkli drlsr ,eakiden Rusyada baya drlars gitmişdi her kes bişey yok nüks olunca fitil o bu yazıyordu gönderiyordu adam ureoplasma bulub tedavi etti şimdi iyi (bu arada bi fitil yazmiş propolisli bana).bide gencsiniz erken boşalma olmaması lazım,genc oldjğunuz için boşaldıkdan sonra biraz topsrlayıb 2 cş kezde olma potansiyelinizin olmasi lazım diyor olmuyorsa bişeyler yolunda deil
Mortis222

Mortis222 yazdı: 27.08.2025 - 08:12
Seftriakson 1g yazmiş sadece rus üretimi olan dedi olcak çok etkili dedi,sonra yine tavanikle syni içerik ilaç yazmiş oda rus üretimi ismi levoksimed,mantar ilaci,valasiklovir yazdi,tadalafil yazdi,penisde yapişiklik ve terleme içün bi merhem yazdı,ve 2 ve ya 3 adet kendi kliniğinin karişimini yazdı (bakımca içeriği nedir onuda yazarım amma) adam benim Brezilyada Türkiyedeki drlar gibi deil enfeksiyom yok tedaviye gerek yok demiyor,tetkikler göstermesede bişey diyorkş lökösit artmiş,mantar var, arti spermstozoidler durumu fena deil amma bir birine yapışık bunun böyle olmaması lazım ard arda 3 kura ereksiyondan tıt belirtilere biticek.Ben orda kaç kişi varsa görüşdüm tedaviye gelen her kes ilk tedaviden sonra değişiklikler hiss ettiğini söyledi,ve ya kaç kişi gebe kalamadiğini,sperm hareketliliği sorunu olduğu ve s dedi.Ben mesela ankarada prof Cem Aygüne gittim,orta doğuda Özdal hocaya gittim,100ci yilda Erol var (gel sana holep yapalim dedi sende non bakteriyel prostatit fayda görürmüyüm?normalde görüyorlar dedi görmesem ne olur adeten bişeyler oluyor dedi,tabiki konu kendi prostatı olmadığı için çok rahat konuşa biliyordu),Muharrem Murat Yıldıza gittim cukurambarda tetkik yapmadan eski tetkiklere bakdı biz bunlsri.çözeriz dedi kronik prostatitis vakasi ve ozon tedavisi,bioenerji,bi sürü firma ilaçlari,homeopati rakami söylemicem baya bi pahaliya patladi tedavi sürecinde ağri bi varla bi yok arasında idi sonra yine devam edince hocam gecmedi gel sana bu ilaci vereyim,gel sana tek doz antibiotik vereyim ki hapdı yine gecmedi ilk başda ozon bakterileri öldürür derken şimdi enterekokdu,stafdir onlsr arasira kendini hatirlatir deib gönderiyordu,daha sonra Avni hocaya gittşm oda prostat sivisi aldi 10a kadar lökösit var dedi,prostat pamuk gibi yumuşak cbhye gerek yok dedi ben yine dee verdim verinncede galiba paran çok gerek yok ves dediki oda insani etkiliyor çünlü bi derdin var hiçkimse sana bişey diyemiyor sende uroloji uzmani olmadiğin haldr aramak zorunda kaliyorsun.ben mesela yukarıdaki drlar tedavi verirken hiç bir zaman tam ikna olmadim amma bu adam anlatiyor şurda şu değerler firlamiş spermstozoide bak yapışık ves.Bide bu durumlarin olması için illahaki cinsel bulaş olmasina gerek yok azda olsa havuzlar,islak zeminler ortak kullanim malzemeleri insidans az olsada neden oluyor diyor.benim kardeşim tedavi oldjğu için ona gittşm kardeşimde Azerbeycanda uzman olan olmagan fsrkli drlsr ,eakiden Rusyada baya drlars gitmişdi her kes bişey yok nüks olunca fitil o bu yazıyordu gönderiyordu adam ureoplasma bulub tedavi etti şimdi iyi (bu arada bi fitil yazmiş propolisli bana).bide gencsiniz erken boşalma olmaması lazım,genc oldjğunuz için boşaldıkdan sonra biraz topsrlayıb 2 cş kezde olma potansiyelinizin olmasi lazım diyor olmuyorsa bişeyler yolunda deil.Ben kendimde uzman drum uroloji uzmani olmasamda mesela yukarıda adlari çekilen drlara sürekli böyle olmazsa olmazmi öyle olmazsa olmazmi diye lafla çekişdiriyordum.Bide Türkiyede kaç dra sordum dedimki bak bişey bulammiyorsunuz amma tedavi tek bana yaziyorsunuz eşiminde tedavi olmasi gerekmiyormu ya zaten bişey çikmadiki ne gerek var,istersen yazalim,istersen oda tetkik versin bakalim,yani sanki çarşidan isteğe göre bişey aliyorsun sana kalmiş,bu adam bana tamam bişey çıkmamiş amma profilaktik olarak 1 seans eş tedavisidi yazdı ve buna uyulmasini istedi.
Mortis222

Mortis222 yazdı: 27.08.2025 - 08:18
Mortis222 yazdı: 27.08.2025 - 08:12
Seftriakson 1g yazmiş sadece rus üretimi olan dedi olcak çok etkili dedi,sonra yine tavanikle syni içerik ilaç yazmiş oda rus üretimi ismi levoksimed,mantar ilaci,valasiklovir yazdi,tadalafil yazdi,penisde yapişiklik ve terleme içün bi merhem yazdı,ve 2 ve ya 3 adet kendi kliniğinin karişimini yazdı (bakımca içeriği nedir onuda yazarım amma) adam benim Brezilyada Türkiyedeki drlar gibi deil enfeksiyom yok tedaviye gerek yok demiyor,tetkikler göstermesede bişey diyorkş lökösit artmiş,mantar var, arti spermstozoidler durumu fena deil amma bir birine yapışık bunun böyle olmaması lazım ard arda 3 kura ereksiyondan tıt belirtilere biticek.Ben orda kaç kişi varsa görüşdüm tedaviye gelen her kes ilk tedaviden sonra değişiklikler hiss ettiğini söyledi,ve ya kaç kişi gebe kalamadiğini,sperm hareketliliği sorunu olduğu ve s dedi.Ben mesela ankarada prof Cem Aygüne gittim,orta doğuda Özdal hocaya gittim,100ci yilda Erol var (gel sana holep yapalim dedi sende non bakteriyel prostatit fayda görürmüyüm?normalde görüyorlar dedi görmesem ne olur adeten bişeyler oluyor dedi,tabiki konu kendi prostatı olmadığı için çok rahat konuşa biliyordu),Muharrem Murat Yıldıza gittim cukurambarda tetkik yapmadan eski tetkiklere bakdı biz bunlsri.çözeriz dedi kronik prostatitis vakasi ve ozon tedavisi,bioenerji,bi sürü firma ilaçlari,homeopati rakami söylemicem baya bi pahaliya patladi tedavi sürecinde ağri bi varla bi yok arasında idi sonra yine devam edince hocam gecmedi gel sana bu ilaci vereyim,gel sana tek doz antibiotik vereyim ki hapdı yine gecmedi ilk başda ozon bakterileri öldürür derken şimdi enterekokdu,stafdir onlsr arasira kendini hatirlatir deib gönderiyordu,daha sonra Avni hocaya gittşm oda prostat sivisi aldi 10a kadar lökösit var dedi,prostat pamuk gibi yumuşak cbhye gerek yok dedi ben yine dee verdim verinncede galiba paran çok gerek yok ves dediki oda insani etkiliyor çünlü bi derdin var hiçkimse sana bişey diyemiyor sende uroloji uzmani olmadiğin haldr aramak zorunda kaliyorsun.ben mesela yukarıdaki drlar tedavi verirken hiç bir zaman tam ikna olmadim amma bu adam anlatiyor şurda şu değerler firlamiş spermstozoide bak yapışık ves.Bide bu durumlarin olması için illahaki cinsel bulaş olmasina gerek yok azda olsa havuzlar,islak zeminler ortak kullanim malzemeleri insidans az olsada neden oluyor diyor.benim kardeşim tedavi oldjğu için ona gittşm kardeşimde Azerbeycanda uzman olan olmagan fsrkli drlsr ,eakiden Rusyada baya drlars gitmişdi her kes bişey yok nüks olunca fitil o bu yazıyordu gönderiyordu adam ureoplasma bulub tedavi etti şimdi iyi (bu arada bi fitil yazmiş propolisli bana).bide gencsiniz erken boşalma olmaması lazım,genc oldjğunuz için boşaldıkdan sonra biraz topsrlayıb 2 cş kezde olma potansiyelinizin olmasi lazım diyor olmuyorsa bişeyler yolunda deil.Ben kendimde uzman drum uroloji uzmani olmasamda mesela yukarıda adlari çekilen drlara sürekli böyle olmazsa olmazmi öyle olmazsa olmazmi diye lafla çekişdiriyordum.Bide Türkiyede kaç dra sordum dedimki bak bişey bulammiyorsunuz amma tedavi tek bana yaziyorsunuz eşiminde tedavi olmasi gerekmiyormu ya zaten bişey çikmadiki ne gerek var,istersen yazalim,istersen oda tetkik versin bakalim,yani sanki çarşidan isteğe göre bişey aliyorsun sana kalmiş,bu adam bana tamam bişey çıkmamiş amma profilaktik olarak 1 seans eş tedavisidi yazdı ve buna uyulmasini istedi. Mesela en son tedaviyş Avni hocada aldim yurt dişşndan yazıyorum ağrim var ağri kesici al dedi kecmeyince hocam agrim var dedş daha önce gerek yok dediği Mr ve ultraoson (ultrasonu kendisş hapmişdi gerçi) ordada raporda bişey olmayinca hocam ağrim var bi psikiatri görüşü alalim dedi buda tabiiki insanin psikolojisini bozuyor ben tedavi olmuyacam,o zaman ikna olmadiğin için psikolojik olarakda rahatlammiyorsun
KOBA
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen KOBA »

Iyileşenler acaba alısıyor mu. Ben de bazen diyorum ki alıştım heralde ama 1 yıl öncesini hatırlıyorum. Cinsel istek performans bosalma hazzı bunlar zamanla düzelecek mi acaba. Eskinen libido düşüklüğünü hayal bile edemezdim her sabah cavuş benden önce uyanıp bana hayaller kurdurturdu. Şimdi yok prostat ödemli bu zamanla gececek mi cok merak ediyorum. Eskisi gibi olunabiliyor mu. Iyilesenlerden bu cevabı bekliyorum. Ağrıların gitmesi değil eskisi gibi hic hastalanmadan önceki gibi mi her şey Kadir abi sen iyileşenlerdensin böyle mi? Bu cevaplar herkes icin cok onemli
mstfakys
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen mstfakys »

KOBA yazdı: 24.09.2025 - 21:06 Iyileşenler acaba alısıyor mu. Ben de bazen diyorum ki alıştım heralde ama 1 yıl öncesini hatırlıyorum. Cinsel istek performans bosalma hazzı bunlar zamanla düzelecek mi acaba. Eskinen libido düşüklüğünü hayal bile edemezdim her sabah cavuş benden önce uyanıp bana hayaller kurdurturdu. Şimdi yok prostat ödemli bu zamanla gececek mi cok merak ediyorum. Eskisi gibi olunabiliyor mu. Iyilesenlerden bu cevabı bekliyorum. Ağrıların gitmesi değil eskisi gibi hic hastalanmadan önceki gibi mi her şey Kadir abi sen iyileşenlerdensin böyle mi? Bu cevaplar herkes icin cok onemli
Bu hastalığın en zor yani pes etmemek kardeş kültürünü antibiyogramını lökositini bırakma iyi olana kadar eğer üreme yoksa fizik tedavi al
erdem60
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen erdem60 »

mstfakys yazdı: 24.09.2025 - 23:05
KOBA yazdı: 24.09.2025 - 21:06 Iyileşenler acaba alısıyor mu. Ben de bazen diyorum ki alıştım heralde ama 1 yıl öncesini hatırlıyorum. Cinsel istek performans bosalma hazzı bunlar zamanla düzelecek mi acaba. Eskinen libido düşüklüğünü hayal bile edemezdim her sabah cavuş benden önce uyanıp bana hayaller kurdurturdu. Şimdi yok prostat ödemli bu zamanla gececek mi cok merak ediyorum. Eskisi gibi olunabiliyor mu. Iyilesenlerden bu cevabı bekliyorum. Ağrıların gitmesi değil eskisi gibi hic hastalanmadan önceki gibi mi her şey Kadir abi sen iyileşenlerdensin böyle mi? Bu cevaplar herkes icin cok onemli
Bu hastalığın en zor yani pes etmemek kardeş kültürünü antibiyogramını lökositini bırakma iyi olana kadar eğer üreme yoksa fizik tedavi al
Fizik tedavi de prostatit için nasıl tedavi veriyorlar bende randevu almayı düşünüyorum
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

erdem60 yazdı: 25.09.2025 - 10:11
Fizik tedavi de prostatit için nasıl tedavi veriyorlar bende randevu almayı düşünüyorum
Makat icinden masaj yapiyorlar hocam proatatla ilgili pelvik kaslara .Tunc ugrasiz iyidir gidebilirsiniz
erdem60
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen erdem60 »

yenicezseni yazdı: 25.09.2025 - 18:26
erdem60 yazdı: 25.09.2025 - 10:11

Makat icinden masaj yapiyorlar hocam proatatla ilgili pelvik kaslara .Tunc ugrasiz iyidir gidebilirsiniz
Teşekkürler