menide kahverengilik

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ucupak2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

menide kahverengilik

Mesaj gönderen ucupak2 »

selam arkadaşlar.

2 aydır foruma girmiyordum çok şükür idrar belirtilerim %80 90 oranında iyileşti gibiydi. Halen daha öyle sayılır.

Son boşalmada menide kahverengi tonunda bulgur boyutunda bir parçamsı koyuluk geldi. meni içerisinde de böyle koyu sarı tonlarda ufak ufak kesitler vardı. İlk defa böyle bir durum ile karşılaştım. Mast. sonrasında bu durum yaşandı. Şüpheli bir ilişkim olmadı.
Revolution
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: menide kahverengilik

Mesaj gönderen Revolution »

Hocam geçmiş olsun. Ben de prostat masajı sonrasında menide kahverengilik görmüştüm, bende de olmuştu yani. Genellikle bu durum küçük damarların çatlamasından kaynaklanıyor ve meniye bir miktar eski kan karışıyor. Koyu sarı parçacıklar da prostat sıvısında oluşan tıkaçlar olabiliyor. Çoğu zaman zararsız ve geçici oluyor, birkaç boşalma sonrası kayboluyor. Şüpheli ilişkiniz de olmadığına göre enfeksiyon ihtimali düşük görünüyor. Ama eğer bu durum sık tekrarlarsa ya da beraberinde şiddetli ağrı–yanma olursa, doktora kontrol ettirmeniz faydalı olur.
ucupak2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: menide kahverengilik

Mesaj gönderen ucupak2 »

Çok teşekkürler Revolution kardeşim. Dediğin gibi düşündüm ben de ancak yine de tedirgin oldum burayada yazmak istedim. Şuan ekstra bir belirtim yok açıkcası yanma sık idrar vs. Normal durumdayken böyle bir şey yaşadım. Tekrar teşekkür ederim.