Prof. Dr. Ahmet Tuncay Turgut Hk. - Enjeksiyon
Prof. Dr. Ahmet Tuncay Turgut Hk. - Enjeksiyon
Ankarada giden oldu mu, sanırım radyolog ancak prostat üzerine çalışıyormuş. Bir yaptigi tedavi yöntemi de aşağıdaki gibi. Bu dediği forumda uzak durulması gereken enjeksiyon tedavisi mi acaba?
"Ultrason cihazının prob adı verilen ince bir parçasının makattan uygulanması ile prostat bezinin görüntülenmesi sağlanarak, bez içerisindeki iltihap alanlarına doğrudan ilaç verilmesidir.
Makattan yapılan transrektal ultrason eşliğinde prostat bezi içerisine makattan veya bacak arasında perine bölgesinden ince bir iğne ile girilerek her iki prostat lobuna ilaç enjeksiyonu yapılır. Genellikle 3-4 seans uygulanır. Bu sayede, medikal tedaviye yeterli düzeyde yanıt alınamamış kronik prostatit olgularında yüksek başarı elde edilebilmektedir."
"Ultrason cihazının prob adı verilen ince bir parçasının makattan uygulanması ile prostat bezinin görüntülenmesi sağlanarak, bez içerisindeki iltihap alanlarına doğrudan ilaç verilmesidir.
Makattan yapılan transrektal ultrason eşliğinde prostat bezi içerisine makattan veya bacak arasında perine bölgesinden ince bir iğne ile girilerek her iki prostat lobuna ilaç enjeksiyonu yapılır. Genellikle 3-4 seans uygulanır. Bu sayede, medikal tedaviye yeterli düzeyde yanıt alınamamış kronik prostatit olgularında yüksek başarı elde edilebilmektedir."
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Prof. Dr. Ahmet Tuncay Turgut Hk. - Enjeksiyon
Evet doğrudur kardeşim. Uzak durman yararına olur.
Seneler önce yaptırmıştım bu hocaya hatta. Bazen çaresiz hissetmek büyük hatalar yaptırabiliyor. Tavsiyem koşarak kaçın..
Forumda yazılan belli başlı tedavi yöntemleri gerçekten yeterli. Ben Kadir abinin bahsettiği tedavi yöntemleriyle iyi oldum boşa vakit kaybetmeye hiç gerek yok.
Belli başlı tedavi yöntemleri hangileri. Herkesin maddi durumu elvermeyebilir. Mesela bulunduğum yerde hem imkan yok hem de bu konuda iyi bir hastane yok. Gittiğim her doktor antibiyotik verip gönderiyor. Artık vücudu mahvetmekten korkuyorum. Yardımcı olursanız tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
Hocam öncelikle çok haklısınız, maddi durumu maalesef ki çok zorluyor bu hastalık. Bende senelerce çok masraflar yaptım çok şehirdışılarına gittim. Maalesef ki doktorların çoğunluğu yeterince uğraşmıyor ve antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Kadir abinin yazılarını detaylıca okursanız, demek istediklerinin mantığını kavrarsanız zaten tedavi için aklınızda bir şema oluşur. Şuanda en mantıklı seçenek prostat sıvısından kültür ve lökosit takibine göre antibiyotik kullanmak ve tedaviye sabırla devam etmek..SSÇ yazdı: ↑02.08.2025 - 16:14 Belli başlı tedavi yöntemleri hangileri. Herkesin maddi durumu elvermeyebilir. Mesela bulunduğum yerde hem imkan yok hem de bu konuda iyi bir hastane yok. Gittiğim her doktor antibiyotik verip gönderiyor. Artık vücudu mahvetmekten korkuyorum. Yardımcı olursanız tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
Yani onu yaptıracağım yerler kısıtlı. Ama yakın bir ilde bir prof bulup onu buna ikna edersem ilk yol bunu deneyeceğim. Ayrıca sertleşme ve ereksiyon için tavsiye ne olur. Takviye almamız mı gerekir. En son gittiğim doktor bana ilaç verebileceğini söyledi ancak sertleşme ve ereksiyon için ilacı kabul etmedim. Uzun vadede tamamen zararlı olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ereksiyon tamamen gittiyse ilişkide gereken ereksiyon oluşmuyorsa geri gelmesi için vakit kaybetmeden tedavi olmak gerekir. Masturbasyon yapılmaması gerekir, çünkü prostatı irite edip şişiriyor gerçekten. Antibiyotik eşliğinde çok sık olmamakla birlikte masaj yapılabilir. İlacın sıkıntısı bence fiziksel değil biraz psikolojik. Onun rahatlığına alışıldığında insan kullanmak istiyor. Günü kurtarmak için tadalafil kullanılabilir diyebilirim.SSÇ yazdı: ↑02.08.2025 - 18:54 Yani onu yaptıracağım yerler kısıtlı. Ama yakın bir ilde bir prof bulup onu buna ikna edersem ilk yol bunu deneyeceğim. Ayrıca sertleşme ve ereksiyon için tavsiye ne olur. Takviye almamız mı gerekir. En son gittiğim doktor bana ilaç verebileceğini söyledi ancak sertleşme ve ereksiyon için ilacı kabul etmedim. Uzun vadede tamamen zararlı olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Tamamen gitmedi hatta bu sabah uyanınca bile sertlik gördüm ve yüzümde gülümseme oldu. Aslında 2 yıl önce aynı ağrıların çok daha fazlasını çektim sonra antibiyotik kullandım ve bitti dedim ancak bu 2-3 ay önce başlayınca bende test yaptırdım lökosit 21 Erosit de 7 çıktı. İlaç kullandım değerler sıfırlandı ama bana kalan bu ağrılar oldu. Ancak geçen sene sertleşme ve ereksiyon sorunum yoktu ağrılar olmasına rağmen. Acaba ömür boyu olacak mı diye psikolojikim bozulmak üzere.
Forumu iyi araştırın iyileşen tüm sıkıntıları geçe onlarca örnek var, şak diye bir anda gitmiyor maalesef zaman ve sabır istiyor..SSÇ yazdı: ↑02.08.2025 - 23:04 Tamamen gitmedi hatta bu sabah uyanınca bile sertlik gördüm ve yüzümde gülümseme oldu. Aslında 2 yıl önce aynı ağrıların çok daha fazlasını çektim sonra antibiyotik kullandım ve bitti dedim ancak bu 2-3 ay önce başlayınca bende test yaptırdım lökosit 21 Erosit de 7 çıktı. İlaç kullandım değerler sıfırlandı ama bana kalan bu ağrılar oldu. Ancak geçen sene sertleşme ve ereksiyon sorunum yoktu ağrılar olmasına rağmen. Acaba ömür boyu olacak mı diye psikolojikim bozulmak üzere.
Prostat içi Enjeksiyonu ben forum vasıtasıyla denedim.Bana fayda etmedi.Ama Kadir abinin önerdiği lökosit takibi yaparak uzun süreli antibiyotik tedavisi de bende işe yaramadı. Kimisine eswt yarıyor kimisine yaramıyor, kimisine enjeksiyon yarıyor kimisine yaramıyor,aynı şekilde lökosit odaklı antibiyotik tedavisi de kimisine yarıyor kimisine yaramıyor. Bu hastalığın semptomları ve iyileşme yontemi kisiye göre değişiyor.Ben şimdi eswt yi deneyeceğim. Fayda bulur muyum muamma.20 yıldır bu hastalığı çekiyorum.Hastalikla yaşamayı öğrendim.Ama yine de hep bir umut besliyorum en azından yüzde 80 iyi olabilir miyim diye. Kısacası fizik tedavi dahil bir çok yontemi denemekte fayda var.Cok değişken bir hastalık.
-
Mortis222
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Ilk başda her kes tek tedavisi bu diye anlatiyor,hatta levent hocada ayni sekilde hatta memnun olanlarida paylasmis amma yorumlara bakiyorsun 5 seans yapdirdim olmadi,6seans yaptirdim olmadi yazanlar var.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Arkadaslar belki 10000 defa enjeksiyon yapmayin prostata denildi bu forumda hala ayni basliklar hortluyor anlamiyorum cidden
-
yenicezseni
Cinsel perhiz denedinizmi ? Uzun sureliBen02 yazdı: ↑02.08.2025 - 23:51 Prostat içi Enjeksiyonu ben forum vasıtasıyla denedim.Bana fayda etmedi.Ama Kadir abinin önerdiği lökosit takibi yaparak uzun süreli antibiyotik tedavisi de bende işe yaramadı. Kimisine eswt yarıyor kimisine yaramıyor, kimisine enjeksiyon yarıyor kimisine yaramıyor,aynı şekilde lökosit odaklı antibiyotik tedavisi de kimisine yarıyor kimisine yaramıyor. Bu hastalığın semptomları ve iyileşme yontemi kisiye göre değişiyor.Ben şimdi eswt yi deneyeceğim. Fayda bulur muyum muamma.20 yıldır bu hastalığı çekiyorum.Hastalikla yaşamayı öğrendim.Ama yine de hep bir umut besliyorum en azından yüzde 80 iyi olabilir miyim diye. Kısacası fizik tedavi dahil bir çok yontemi denemekte fayda var.Cok değişken bir hastalık.
Bence yapılabilir gibi geldi, ancak tüm her şey denendi ise. Uzun sureli antibiyotik, fizik tedaviler, beslenme alışkanlıkları düzeltilmesi gibi her şey denendi ama sonuc alinamadiysa son çare olarak denenebilir gibi. Ama tabi riskli. Prostat karmaşik sinir yapisi vs ile hala çözülemeyen bir organ gibi:(yenicezseni yazdı: ↑03.08.2025 - 12:47 Arkadaslar belki 10000 defa enjeksiyon yapmayin prostata denildi bu forumda hala ayni basliklar hortluyor anlamiyorum cidden
Bu arada istatistiklere göre erkeklerin %40ında prostatit var ama çoğunluğu semptom yaşamıyor. Kadavralara bakarken prostatit hasta çok olduğu ama hiç hastaneye bile gitmediği yani semptom yaşamadığı ortaya çıkmış. Gittiğim bir doktorda bi hasta geldi, sayısız lökosit vardi ancak hiçbir semptom yokmuş. Sadece az idrar yapıyormuş o kadar.
Hastalığın başlangıcında İtalya'da bu tedaviyi uzun süredir yapan doktoru araştırmıştım Genel düşünce bu kişinin "Şarlatan" olduğuydu. Ben tavsiye etmem.
-
Mortis222
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Bide adam ürolpg bile deil,sana proststla alakali tavsiye ve önerileri neye göre vercek.
-
yenicezseni
Cinsel perhiz denedinizmi mesela 4 - 6 aylik hocam ?pera yazdı: ↑03.08.2025 - 20:44Bence yapılabilir gibi geldi, ancak tüm her şey denendi ise. Uzun sureli antibiyotik, fizik tedaviler, beslenme alışkanlıkları düzeltilmesi gibi her şey denendi ama sonuc alinamadiysa son çare olarak denenebilir gibi. Ama tabi riskli. Prostat karmaşik sinir yapisi vs ile hala çözülemeyen bir organ gibi:(yenicezseni yazdı: ↑03.08.2025 - 12:47 Arkadaslar belki 10000 defa enjeksiyon yapmayin prostata denildi bu forumda hala ayni basliklar hortluyor anlamiyorum cidden
Bu arada istatistiklere göre erkeklerin %40ında prostatit var ama çoğunluğu semptom yaşamıyor. Kadavralara bakarken prostatit hasta çok olduğu ama hiç hastaneye bile gitmediği yani semptom yaşamadığı ortaya çıkmış. Gittiğim bir doktorda bi hasta geldi, sayısız lökosit vardi ancak hiçbir semptom yokmuş. Sadece az idrar yapıyormuş o kadar.
Yok denemedim hocam. Bir de bunu uygulaması çok zor değil mi ? Heleki yıllardır haftada en az 2-3 kere bosalmaya alışmış evli biri için gerçekten zor.İse yarayacağını bilsem yaparım ama o da belli değil.
Bunu deneyip gerçekten sonuç alan var mı? Cinsel perhizi kastediyorum.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Evet kardeşim ben yıllar önce sıklıkla denedim ve sonuç aldım.
-
yenicezseni
Eşinizle konusun bu durumu ve 6 ay deneyin bana dua edersiniz hocam .
Çok zor ya,ınsaallah başarabilirim.Allah razı olsun hocam.yenicezseni yazdı: ↑04.08.2025 - 10:45Eşinizle konusun bu durumu ve 6 ay deneyin bana dua edersiniz hocam .