Yeni üyeyim Zafer oyman prostatit degilsin dedi ne yapmalıyım
Yeni üyeyim Zafer oyman prostatit degilsin dedi ne yapmalıyım
Arkadaşlar gruba yeni üye oldum, Allah herkese şifa versin.benim serüvenim 7ay önce sık idrara çıkma ve yanma ile başladı.ilk doktara gittigimde cipro ve monorol şase başladı daha sonra 6 adet monosef iğne 2 kutu cipro bunları kullandım geçmedi.ayni doktor beni 4 gün hastaneye yatırdı idrar yollarını yıkayalım serum takviyesi yapıldı ama gecmedi.daha sonra üroloji doktoruna gittim kan tahlili idrar tahlili,idrar kültürü ,böbrekler mesane testislerden ultrason çekildi hepsi temiz geldi doktor tahliller temiz 2 kutu cipro tavanic 500 yazdı,ben bunları kullanmaya başladığımda daha ilk kutu yarım olmadan benim şikayetler tamamen gecti hiçbir şeyim kalmadı tabi ilaçları bitirdim .daha sonra 20 25 gün sonra tekrar nüks etti tekrar aynı doktora gittim yine tahliller yapıldı hepsi temiz ilaç yazdı cipro tavanic kullandım geçmedi tekrar gittim Tetra ciprasid yazdı bunları da kullandım geçmedi, 2 ay bu doktora gittim bana şok tedavisi alman lazım deyip özele yönlendirdi,neyse özele gittim doç.uraloji doktoruna o da 6 defa şok tedavisi ve prostat masajı ve wincef 400 bitaral 500 yazdı kullandım ama hiç fayda görmedim doktara dedim hocam benim şikayetler devam ediyor özellikle bel bölgesinde ağrı kuyruk sokumunda ağrı o da beni fizik doktoruna yönlendirdi,fizik doktoruna anlattım emar ve d vitamini tahlili istedi.(SAKROİLİAK MR TETKİKİT1A aksiyel - koronal, STIR koronal, T2A aksiyel FSE. T21A PD koronal
Bulgular- Her iki sakroiliak eklem aralığı daralmıştır.Sakroiliak eklem mesafeleri doğal görünümde olup eklemi oluşturan kemik yapılarda aşikar patolojik sinyal değişikliği saptanmamıştır.)
(LOMBER SPİNAL MR TETKİKİ
T1-T2 SE sagittal
T2 FFE aksiyel BulgularLomber lordoz korunmuştur.
Vertebra korpus yükseklikleri doğaldır.
İntervertebral disk sinyalleri dejenerasyona sekonder yer yer azalmıştır.
L4-5, L5-S1 seviyelerinde nöral köklerde bası etkisine yol açan diffüz annüler taşma izlenmiştir.
İnceleme alanına giren spinal kord ve konus medullaris intensitesi homojendir.
Spinal kord L1 düzeyinde sonlanmaktadır.
Paraspinal yumuşak dokular doğaldır. D vitamini de referans aralığı 10 _100 arası benim 15 gelmiş doktor kas gevseltici verdi gönderdi.En son Google da gezinirken bu grubu gördüm sizlerin paylaşımını okudum ve Kadir abiye de durumu aktararak dün 15 temmuzda Zafer oymana gidip hocaya geçmişi mı anlattım.zafer hoca prostat masajı sonrası cam lab a akıntı alıp lokasit baktı ve idrar tahlili yaptı.
1-2 lokasit görüldü Normal prostat sıvısı tespit edildi,idrar tahlili de temiz çıktı
hoca bana sen prostatit degilsin aşırı aktif mesane var psikolojik dedi kafana takma senin antibiyotiklik bir durumun yok normal hayatına devam et hafta da 2 gün ilişkiye gir 2gunde bir sıcak suya otur dedi
Şuan ki sıkıntılarım sabahları kalktım mı bel kalça bölgesinde ağrı oluyor gün içerisinde penis kökünde yanma idrardan sonra yanma penis bölgesinde soğukluk oluyor ayaklarimda karıncalanma üşüme hissi oluyor ara aRa kesik kesik işeme oluyor.Sizlerin önerisi nedir arkadaşlar ne yapmalıyım hepinize teşekkürler herkese geçmiş olsun
Bulgular- Her iki sakroiliak eklem aralığı daralmıştır.Sakroiliak eklem mesafeleri doğal görünümde olup eklemi oluşturan kemik yapılarda aşikar patolojik sinyal değişikliği saptanmamıştır.)
(LOMBER SPİNAL MR TETKİKİ
T1-T2 SE sagittal
T2 FFE aksiyel BulgularLomber lordoz korunmuştur.
Vertebra korpus yükseklikleri doğaldır.
İntervertebral disk sinyalleri dejenerasyona sekonder yer yer azalmıştır.
L4-5, L5-S1 seviyelerinde nöral köklerde bası etkisine yol açan diffüz annüler taşma izlenmiştir.
İnceleme alanına giren spinal kord ve konus medullaris intensitesi homojendir.
Spinal kord L1 düzeyinde sonlanmaktadır.
Paraspinal yumuşak dokular doğaldır. D vitamini de referans aralığı 10 _100 arası benim 15 gelmiş doktor kas gevseltici verdi gönderdi.En son Google da gezinirken bu grubu gördüm sizlerin paylaşımını okudum ve Kadir abiye de durumu aktararak dün 15 temmuzda Zafer oymana gidip hocaya geçmişi mı anlattım.zafer hoca prostat masajı sonrası cam lab a akıntı alıp lokasit baktı ve idrar tahlili yaptı.
1-2 lokasit görüldü Normal prostat sıvısı tespit edildi,idrar tahlili de temiz çıktı
hoca bana sen prostatit degilsin aşırı aktif mesane var psikolojik dedi kafana takma senin antibiyotiklik bir durumun yok normal hayatına devam et hafta da 2 gün ilişkiye gir 2gunde bir sıcak suya otur dedi
Şuan ki sıkıntılarım sabahları kalktım mı bel kalça bölgesinde ağrı oluyor gün içerisinde penis kökünde yanma idrardan sonra yanma penis bölgesinde soğukluk oluyor ayaklarimda karıncalanma üşüme hissi oluyor ara aRa kesik kesik işeme oluyor.Sizlerin önerisi nedir arkadaşlar ne yapmalıyım hepinize teşekkürler herkese geçmiş olsun
Re: Yeni üyeyim Zafer oyman prostatit degilsin dedi ne yapmalıyım
Şüpheli cinsel ilişki veya anormal ileri düzeyde kaygı, stres durumu var mıydı hastalıktan önce?
Bir de yaş kaçtı?
Şüpheli ilişki olmuştu ileri düzeyde kaygı stres de var 2 ay önce prostat sıvısından DNA PCR bakıldı hepsi negatif geldi yaş 40
Cinsellik ve ereksiyon durumu nasıl?
Şuan için bir sıkıntı yok , bazen stres olursa sıkıntı oluyor eşimle korunarak devam ediyorum
Zafer banada prostatit degilsin dedi neyim dedim cevap yok
Prostat sivisi kultur (selektif non selektif )
Prostat sivisi pcr genis etmenli
Prostat mr'i
Bunlari yaptirdin mi
Prostat sivisi kultur (selektif non selektif )
Prostat sivisi pcr genis etmenli
Prostat mr'i
Bunlari yaptirdin mi
Abbasklcc
Neisseria gonorrhoeae DNA PCR
NEGATİF
Chlamydia trachomatis DNA PCR
NEGATİF
Ureaplasma urealyticum DNA PCR
NEGATİF
Ureaplasma parvum DNA PCR
NEGATİF
Mycoplasma genitalium DNA PCR
NEGATİF
Mycoplasma hominis DNA PCR
NEGATİF
Treponema pallidum DNA PCR
NEGATİF
Trichomonas vaginalis DNA PCR
NEGATİF
Candida albicans DNA PCR
NEGATİF
Gardnerella vaginalis DNA PCR
NEGATİF
Herpes Simplex Virus 1 DNA PCR
NEGATİF
Herpes Simplex Virus 2 DNA PCR
NEGATİF
RAPOR ÖZETİ:
Moleküler analizi yapılan hasta örneğinde değerlendirmeye alınan etkenler saptanmamıştır.Rapor Açıklaması:
Neisseria
gonorrhoeae,
Chlamydia
trachomatis,
Ureaplasma
urealyticum/parvum,
Mycoplasma
genitalium/hominis, Treponema pallidum, Trichomonas vaginalis, Candida albicans, Gardnerella vaginalis veHerpes Simplex Virus 1/2 varlıklarının değerlendirilmesi amacıyla gönderilen hasta örneğinden izole edilenDNA'nın PCR analizi sonucunda; değerlendirmeye alınan etkenler saptanmamıştır.
Bu sonuç klinik ile uyumlu bulunmazsa yeni bir örnek ile test tekrarı önerilir.
prostat mr'i yapılmadı
Neisseria gonorrhoeae DNA PCR
NEGATİF
Chlamydia trachomatis DNA PCR
NEGATİF
Ureaplasma urealyticum DNA PCR
NEGATİF
Ureaplasma parvum DNA PCR
NEGATİF
Mycoplasma genitalium DNA PCR
NEGATİF
Mycoplasma hominis DNA PCR
NEGATİF
Treponema pallidum DNA PCR
NEGATİF
Trichomonas vaginalis DNA PCR
NEGATİF
Candida albicans DNA PCR
NEGATİF
Gardnerella vaginalis DNA PCR
NEGATİF
Herpes Simplex Virus 1 DNA PCR
NEGATİF
Herpes Simplex Virus 2 DNA PCR
NEGATİF
RAPOR ÖZETİ:
Moleküler analizi yapılan hasta örneğinde değerlendirmeye alınan etkenler saptanmamıştır.Rapor Açıklaması:
Neisseria
gonorrhoeae,
Chlamydia
trachomatis,
Ureaplasma
urealyticum/parvum,
Mycoplasma
genitalium/hominis, Treponema pallidum, Trichomonas vaginalis, Candida albicans, Gardnerella vaginalis veHerpes Simplex Virus 1/2 varlıklarının değerlendirilmesi amacıyla gönderilen hasta örneğinden izole edilenDNA'nın PCR analizi sonucunda; değerlendirmeye alınan etkenler saptanmamıştır.
Bu sonuç klinik ile uyumlu bulunmazsa yeni bir örnek ile test tekrarı önerilir.
prostat mr'i yapılmadı
Prostat mr i ve kültür önerebilirim
Abbas kardeşim prostat kültürü nasıl oluyor buradan neye bakılıyor.mr'ı da devletten hast isteyebiliriz herhalde
Hocam kendi hikayemi anlatayim zafere gittim tum semptonlari yasarken bana 2 3 lokosit var prostatit degilsin dedi ciktim geldim duramadim idrar ve uretral suruntuden pcr testi yaptirdim orda staph cornye ve candida cikti ordan enfeksiyon doktoruna gittim gitmeden oncede pelvik mr cektirdim enfeksiyon doktoru cikan patojenleri cok onemsemedi ama israr ettim ilac yazdirdim ayrica pelvik mr a bakti ve prostatin arka tarafinda odem oldugunu bunun bel agrisi bile yapabileceigini soyledi ki aynen ara aira belimde agrirdi ayni hastanedeki uroloji doktoruda mr da prostatin yama yama bir goruntuye sahip oldugunu soyledi
Ben özel hastanede pelvik mr cektirdim
Sonra ozel bir labaratuvarda Idrar ve suruntuden genis etmenli pcr yaptirdim (staph coryne gibi flora bakterilerinede bakildi)
Ozel hastanede prostat sivisindan kultur verdim
Sonra ozel bir labaratuvarda Idrar ve suruntuden genis etmenli pcr yaptirdim (staph coryne gibi flora bakterilerinede bakildi)
Ozel hastanede prostat sivisindan kultur verdim
Benim verdiğim sürüntü de staph cornye ve candida bunlara bakılmamış mı hocam.ozel labaratuvar a gidip sürüntü alıyorlar mı
Evet sende candida ya bakilmis ama streptecoc enterekok staph vb. Bunlara bakilmamis bunlarada bakilsa daha iyi olur özel lablara sor aslinda senin yaptirdiginda iyi ama daha genis olursa daha iyi olur
Bu dediklerine da baktıracağım prostat emar da cektirecegim bir şey çıkarsa enfeksiyon doktoruna giderim
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim
Kardeşim, prostat sıvısında lökosit illa ki olacak diye bir şey yok. Evet, literatür olarak bu gerekli ama bir çok kişinin sıvısında lökosit görünmedi. Yine de tedavilerini olup iyileşen bir çok arkadaşımız oldu. Zafer hoca iyidir, güzeldir ama böyle eksiklikleri var. Yine de iyi ki var. Bir çok kişiye yardımda bulundu.
Zuspat
Kardeşim ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler
Kardeşim ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler