ZAFER OYMAN GÜNCEL FİYATLARI
ZAFER OYMAN GÜNCEL FİYATLARI
Aranızda yakın zamanda zafer hocada tedavi alan arkadaşlar fiyat tarifesi ne kadar yazabilirler mi
Re: ZAFER OYMAN GÜNCEL FİYATLARI
İlaçla birlikte 12 yol falan desen 16 17 yi bulur Allah yardımcımız olsun inşallah
Allah vicdan nasip etsin. Gitmeyin. Bir kere gittim gittiğime de pişman oldum. İlaç bilgisi sıfır. Rastgele antibiyotiği döşüyor ya tutarsa.
Kimseye ampirik tedavi tavsiye etmem. Rastgele antibiyotik içmenin de faydasından çok zararı var. Eğer rastgele antibiyotik kullanmaya niyetiniz varsa gidin aile hekiminize durumunuzu anlatın mesela bu rakamlardan bahsedin ve hocam ben size ara ara gelsem bana prostatit için antibiyotik kombini yapar mısınız diye rica edin geri çevirmezler paranız da cebinizde kalır en azından.Lökositi de saymayıversin. Benim kullandığım ilaç bana iyi geliyorsa lökositin de azaldığını oradan anlarım. Şimdi el hak elinizi vicdanınıza koyun asgari ücretin 22 bin lira olduğu bir ülkede 5 dakikalık bir muayenenin hakkı 8-10 bin lira mıdır? Prostat sıvısı alınıp pcra gönderilse ancak derim ki hepsi 8 bin eder. Kimse gitmezse zaten bu rakamlar normal seviyelere çekilir. Biraz da biz hastalar olarak bilinçli olmamız lazım.
Şimdi şöyle bir durum var pahalı ama ben kendime tanı koyduruna kadar en az 10 k harcadım zaten,en son Avni uysala gittim 2-3 lökosit var hasta değilsin dedi aradan 3 hafta sonra Zafer oymana gittim 10-12 lökosit var dedi ve bende belirtiler vardı..Hastalıktan ilk şüphe duyulduğu anda zafer beye gidilirse bütçe olarak sizi zorlamaz.
Evet hastalık tanısı koydurmakla bitse eyvallah ama uzun bir süreç istiyorBobmarley yazdı: ↑11.07.2025 - 21:31 Şimdi şöyle bir durum var pahalı ama ben kendime tanı koyduruna kadar en az 10 k harcadım zaten,en son Avni uysala gittim 2-3 lökosit var hasta değilsin dedi aradan 3 hafta sonra Zafer oymana gittim 10-12 lökosit var dedi ve bende belirtiler vardı..Hastalıktan ilk şüphe duyulduğu anda zafer beye gidilirse bütçe olarak sizi zorlamaz.
Sağlıktan hiç bişey önemli değil mecburuzSylmz0101 yazdı: ↑11.07.2025 - 21:46Evet hastalık tanısı koydurmakla bitse eyvallah ama uzun bir süreç istiyorBobmarley yazdı: ↑11.07.2025 - 21:31 Şimdi şöyle bir durum var pahalı ama ben kendime tanı koyduruna kadar en az 10 k harcadım zaten,en son Avni uysala gittim 2-3 lökosit var hasta değilsin dedi aradan 3 hafta sonra Zafer oymana gittim 10-12 lökosit var dedi ve bende belirtiler vardı..Hastalıktan ilk şüphe duyulduğu anda zafer beye gidilirse bütçe olarak sizi zorlamaz.
-
Hasanbb15
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Zafer Oymana bende gitmeyi düşünüyorum yakında,
Prostat sıvısından kültürü hastane mi yapıyor yoksa alıp laboratuvara mı götüreceğiz? İstanbulu hiç bilmiyorum,
Yorumlardan Avni hocada laboratuvara götürüldüğünü anladım ama Zafer hocayı tam anlayamadım kusura bakmayın
Prostat sıvısından kültürü hastane mi yapıyor yoksa alıp laboratuvara mı götüreceğiz? İstanbulu hiç bilmiyorum,
Yorumlardan Avni hocada laboratuvara götürüldüğünü anladım ama Zafer hocayı tam anlayamadım kusura bakmayın
Zafer hoca kültür yapmaz günündeyse rica edersen yapabilir amaHasanbb15 yazdı: ↑18.11.2025 - 20:39 Zafer Oymana bende gitmeyi düşünüyorum yakında,
-
Hasanbb15
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Bobmarley yazdı: ↑18.11.2025 - 21:19Zafer hoca kültür yapmaz günündeyse rica edersen yapabilir amaHasanbb15 yazdı: ↑18.11.2025 - 20:39 Zafer Oymana bende gitmeyi düşünüyorum yakında,
Anlayamadığım kadar da varmış abi ozaman, ozaman prostat sıvısı lokosit sayımı ve antibiyotik kürü veriyor, ultrasonla da bakıyor mu reis mesane prostata?
Bakmaz sadece sıvı alır lökosit söyler yüksekse ampirik tedavi uygularHasanbb15 yazdı: ↑18.11.2025 - 22:16Bobmarley yazdı: ↑18.11.2025 - 21:19Zafer hoca kültür yapmaz günündeyse rica edersen yapabilir amaHasanbb15 yazdı: ↑18.11.2025 - 20:39 Zafer Oymana bende gitmeyi düşünüyorum yakında,
Anlayamadığım kadar da varmış abi ozaman, ozaman prostat sıvısı lokosit sayımı ve antibiyotik kürü veriyor, ultrasonla da bakıyor mu reis mesane prostata?