Op. Dr. Ömür Erdem Akkaya Hakkında!
Op. Dr. Ömür Erdem Akkaya Hakkında!
Manisa’da Ömür Erdem Akkaya hocaya muayene olmaya giden var mı? İzlenimleriniz nasıl? Muayene süreci nasıldı yardımcı olur musunu?
Re: Op. Dr. Ömür Erdem Akkaya Hakkında!
Ben aralık ayında gittim lökasit bakıyor. Kültür pcr bakmıyordu. 4 kutu tavanic yazdı eswt ve masaj önerdi. İlacı kullandım mas ve eswt yaptırmadım. İlerleyen zamanda kendisine masaj yaptırmayı düşünüyorum. Bu ara da tavanic bana iyi gelmedi
Ömür hocaya gitmeyi düşünüyorum YouTube'daki videolarında prostat sıvısından kültür de bakıyoruz demişti.
Ben de prostat sıvısından kültür baktırıp antibiyogram yapar mı acaba diyordum. Kültür bakmayı siz istediniz kendisi mi gerek yok dedi.
Ben de prostat sıvısından kültür baktırıp antibiyogram yapar mı acaba diyordum. Kültür bakmayı siz istediniz kendisi mi gerek yok dedi.
Evet kendisi gerek yok zaten canlı bakteri görünüyor ve çok sayıda lökasit var dedi. Ben kültürü İzmir de egepolde zafer hoca da yaptırdım
Cevap için teşekürler. Bende Egepolde Zafer hocaya gittim kültür bakıldı ama antibiyogram bakmadılar. Ömür hoca kültür bakıyorsa antibiyogram da bakıyor mu onu merak etmiştim.
Zafer hoca da ne çıktı kültürde? Güngör marım da bakıyormuş kültür pcr ben gittiğimde ömür hoca kültür pcr bakmıyorduudd11 yazdı: ↑03.06.2025 - 09:27Cevap için teşekürler. Bende Egepolde Zafer hocaya gittim kültür bakıldı ama antibiyogram bakmadılar. Ömür hoca kültür bakıyorsa antibiyogram da bakıyor mu onu merak etmiştim.
Zafer Hoca da kültürde 2 farklı bakteri görünmüştü 6 7 ay oldu adlarını tam hatırlamayorum ama antibiyogram yapılmadığı için Zafer hoca kendi istediği antibiyotiği yazmıştı. Ben Ömür Hocaya gidersem kültür ve antibiyogram yaptırmak isterim çünkü lökosit çıksa bile belki bakteriler yok olmuş olabilir artık prostatit nonbakteriyel olabilir.sans888 yazdı: ↑03.06.2025 - 13:11Zafer hoca da ne çıktı kültürde? Güngör marım da bakıyormuş kültür pcr ben gittiğimde ömür hoca kültür pcr bakmıyordu
Bildiğim kadarı ile bakmıyor bende ilerleyen zamanda gideceğim antibiyotik ile birlikte masaj için
Son durumunuz nedir gittiniz mi Manisa yaudd11 yazdı: ↑03.06.2025 - 15:42Zafer Hoca da kültürde 2 farklı bakteri görünmüştü 6 7 ay oldu adlarını tam hatırlamayorum ama antibiyogram yapılmadığı için Zafer hoca kendi istediği antibiyotiği yazmıştı. Ben Ömür Hocaya gidersem kültür ve antibiyogram yaptırmak isterim çünkü lökosit çıksa bile belki bakteriler yok olmuş olabilir artık prostatit nonbakteriyel olabilir.
hocam mesaj da birşey yazdım bakarmısınızsans888 yazdı: ↑15.06.2025 - 00:28Son durumunuz nedir gittiniz mi Manisa yaudd11 yazdı: ↑03.06.2025 - 15:42Zafer Hoca da kültürde 2 farklı bakteri görünmüştü 6 7 ay oldu adlarını tam hatırlamayorum ama antibiyogram yapılmadığı için Zafer hoca kendi istediği antibiyotiği yazmıştı. Ben Ömür Hocaya gidersem kültür ve antibiyogram yaptırmak isterim çünkü lökosit çıksa bile belki bakteriler yok olmuş olabilir artık prostatit nonbakteriyel olabilir.