GENEL BİR SORU
GENEL BİR SORU
Soruyu hastalığı cinsel yoldan kapanlar cevaplamasın lütfen. Hastalığı kapmadan önce yaşadığınız ağır bir stres, kaygı, depresyon gibi psikolojik sorunlarınız var mıydı? Genel hayat stresini kastetmiyorum o herkeste var, travmatik olanından söz ediyorum.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: GENEL BİR SORU
5-6 yil cok agir depresyon vardi
Genel olarak kaygılı depresif ve memnuniyetsiz bir yapım vardı fakat bu hastalık bende başladığında o dönem hayatımda herşeyi yoluna soktuğum full disiplin spor sağlıklı beslenme sigarayı birakma gibi bir prime dönemi libido çok yüksek bir donem. Hep yüksekti gerçide. Hayatımda tek mutlu olduğum dönem diyebilirim hani böyle tamam ya herşeyi kontrol edebiliyorum artık imparatorluğumu kurabilirim dediğiniz cinsten bir dönem. Kafama çarptı hastalık bir anda ve anında depresyona soktu.
Bu prime dediğiniz dönemden ne kadar sonra kaptınız peki hastalığı?
3 aylık bir dönemdi bu dönemde hiç olmadığı kadar vücudu zorladım haftanin 6 günü yoğun fitnes arada koşular nerdeyse her gün 500gram kırmızı et. Sabahlari aralıklı oruç şeklinde sadece yoğun kahve. Böyle bir dönemdi dünyanın hakimi saniyordum kendimi herkese yetisiyordum kız arkadaşımla uzaktık sanal sex coktu ereksiyon ölüp ölüp boşalmama işi vardı o dönem çok.