Şüpheli cinsel ilişki
Şüpheli cinsel ilişki
Arkadaşlar forumun yüzde 90 ı cinsel ilişkiden sonra başladı diyor. Bu forum mükemmel bir istatistik toplama yeri. Tıp dunyasinin nedenini tam olarak çözemediği bilimin sönük kaldığı anlam veremedigi bu hastalikta bir grup erkek bu sorulara cevap arıyoruz. Çoğumuz aramıyor aslında net bir şekilde cinsel ilişki sonrası başladı diyor. Herkes dürüst bir sekilde bu cinsel ilişki öyküsünü yazabilir mi? Bu ilişki hayatinizin pişmanligi haline gelmiş olabilir ama ben birşey merak ediyorum ne olursa olsun cinsel ilişki olmayabilir. Çünkü orta 25 30 lu yaslarinda bir erkeklerin çoğu karsi cinsle münasebet yasiyor. Hasta oluncada bu kesin bu ilişkiden oldu diyor aylar geçse bile.
Supeli ilişkiden ne kadar sonra başladı?
Hayat kadini, ilk defa ilişki kurduğun normal bir kız
Vajina kötü koku var mıydı?
Korunmasız?
Anal?
Oral?
Supeli ilişkiden ne kadar sonra başladı?
Hayat kadini, ilk defa ilişki kurduğun normal bir kız
Vajina kötü koku var mıydı?
Korunmasız?
Anal?
Oral?
Re: Şüpheli cinsel ilişki
5 ay önce korunmasız sağlıklı olduğunu düşündüğüm bir kiz oral var.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Bende hastaliktan 1 ay önce eskortla birlikte korunmalı olmuştum ama onun dışında yogun mast geçmişim vardı .Ve hastalik baslamadan 10 gun önce çok şiddetli soguk alginligi gecirmistim .Dolayisiyla prostati koruyan kisimin güçsüzleştigini (uzun yillar mast) ve o soguk alginligi dolayisiyla oranin hasar aldigini dusunuyorum.Ayrica cok stresli bi hayatim vardi.Eskort dolayli oldugunu dusunmuyorum acikcasi .
Yaş 21
Yaş 21
Hocam stresten kasıt genel bir stres mi? Eğer buysa hemen hemen herkeste var. Yoksa travmatik daha önceden yaşadığınız nadir bir stres, kaygı, depresyon kombinasyonu mu?
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Benimki sık mastürbasyon bazen günlük 7-8 defa yapardım
Yaş kaç hepimizin ergenlikte böyle denemeleri olmuştur
Geçmiş olsun düzelir kardeşim forumda önerilenleri yapip yasaklara uyarsan düzelir