Nasıl İlerlemeliyim?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ıtoris

Nasıl İlerlemeliyim?

Mesaj gönderen ıtoris »

3-4 ay önce düzensiz mastürbasyon süreci ve kendimi zorlamam neticesinde başlayan kasık ağrıları, sık idrar rahatsızlıklarım neticesinde özel bir hastanede üroloji hocası tarafından üriner ultrason ve idrar testleri yaptırdım. Prostat boyutum 18ml, idrar testlerim temiz. Ultrasonda ise bir sorun gözükmedi. Tabii bu sonuçları tekrar üroloji doktoruma götüreceğim.

Gün içinde var olan kasık ağrılarım 3 aydır devam ediyor. Özellikle bilgisayar başında çalıştığım için bu süreçte ağrılar daha da hissediliyor.

cinsel perhiz denemeyi düşünüyorum, bu süreçte bazı vitamin takviyelerinin de iyi geldiğini okudum ancak bu takviyeleri kullanmadan önce hangi doktora görünmemiz gerekiyor? sizce bu süreçte nasıl ilerlemeliyim?
mstfakys
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: Nasıl İlerlemeliyim?

Mesaj gönderen mstfakys »

Kardeşim en hızlısından prostat sıvısı alan bir doktor bul prostat sıvından lökosit baktır çıkarsa kültür yaptır bakteriyi yakala kültürde üreme olmazsa ampirik tedavi al bekleme fazla
ıtoris

Mesaj gönderen ıtoris »

mstfakys yazdı: 27.04.2025 - 02:12 Kardeşim en hızlısından prostat sıvısı alan bir doktor bul prostat sıvından lökosit baktır çıkarsa kültür yaptır bakteriyi yakala kültürde üreme olmazsa ampirik tedavi al bekleme fazla
Hocam prostat ile ilgili bir sıkıntım oldugunu dusunmuyorum aslınsa ve prostat sivisi aldiktan sonra sanki bazı hastalarin agrilari daha da artiyor forumda okuduguma istinaden diyorum belki de yanlis dusunuyorumdur
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

prostat sıvınızdan lökosit ölçümü yaptırın.
1-2 düzeyinde çıkarsa cinsel perhize başlayın. mastürbasyonu bırakın.
lökosit yüksek çıkarsa bunu düşürmeye yönelik ampirik tedavi fayda sağlayabilir.
mstfakys
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen mstfakys »

ıtoris yazdı: 27.04.2025 - 10:32
mstfakys yazdı: 27.04.2025 - 02:12 Kardeşim en hızlısından prostat sıvısı alan bir doktor bul prostat sıvından lökosit baktır çıkarsa kültür yaptır bakteriyi yakala kültürde üreme olmazsa ampirik tedavi al bekleme fazla
Hocam prostat ile ilgili bir sıkıntım oldugunu dusunmuyorum aslınsa ve prostat sivisi aldiktan sonra sanki bazı hastalarin agrilari daha da artiyor forumda okuduguma istinaden diyorum belki de yanlis dusunuyorumdur
Eğer prostatında bişi yoksa sorun olmaz ama istersen prostata hiç dokunmadan multiparametrik prostat emarı çektirebilirsin ondan bakarsın prostatında sorun var mı yok mu