Kalsifikasyonların nükse, otururken ağrıya ve iyileşmeye sizce etkisi nedir?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
BruceLee
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Kalsifikasyonların nükse, otururken ağrıya ve iyileşmeye sizce etkisi nedir?

Mesaj gönderen BruceLee »

Merhaba arkadaşlar. Ne düşünürsünüz?
Rowe

Re: Kalsifikasyonların nükse, otururken ağrıya ve iyileşmeye sizce etkisi nedir?

Mesaj gönderen Rowe »

Açıkcası bunu bende merak ediyorum ben cinsel ilişki öyküsü olmayanlardanım yine de prostat sıvısından pcr kültür yaptırıp çıkmaması gereken bakteriler çıkmasına rağmen yapılan antibiyograma göre antibiyotikler kullandım. Ben kışın şikayetleri artan veya yazın azalan hastalardan da değilim bu rahatsızlık en başından beri bende aynı bir artış veya azalış olmadan ilerledi. Ultrasonda kalsifikasyonlar ve küçük zararsız kist mevcut 1-2 yıldır geçmeyen ve en başından beri varolan şikayetim ise mastürbasyonda boşalma hissi ile birlikte hafif yanma hissi olması ve zevk almama bunun dışında rüyalanma sonrası 10-15 dakika şiddetli yanmam oluyordu bunlardan hariç şikayetim olmadı. Acaba bu geçmeyen 2 şikayeti kalsifikasyonlar mı yapıyor diye düşünüyorum. Şuan İnflamatuar süreçteyim önerilen vitamin takviyeleri alıyorum bir gün geçecek inşallah :))
BruceLee

Re: Kalsifikasyonların nükse, otururken ağrıya ve iyileşmeye sizce etkisi nedir?

Rowe yazdı: 16.04.2025 - 14:08 Açıkcası bunu bende merak ediyorum ben cinsel ilişki öyküsü olmayanlardanım yine de prostat sıvısından pcr kültür yaptırıp çıkmaması gereken bakteriler çıkmasına rağmen yapılan antibiyograma göre antibiyotikler kullandım. Ben kışın şikayetleri artan veya yazın azalan hastalardan da değilim bu rahatsızlık en başından beri bende aynı bir artış veya azalış olmadan ilerledi. Ultrasonda kalsifikasyonlar ve küçük zararsız kist mevcut 1-2 yıldır geçmeyen ve en başından beri varolan şikayetim ise mastürbasyonda boşalma hissi ile birlikte hafif yanma hissi olması ve zevk almama bunun dışında rüyalanma sonrası 10-15 dakika şiddetli yanmam oluyordu bunlardan hariç şikayetim olmadı. Acaba bu geçmeyen 2 şikayeti kalsifikasyonlar mı yapıyor diye düşünüyorum. Şuan İnflamatuar süreçteyim önerilen vitamin takviyeleri alıyorum bir gün geçecek inşallah :))
Kalsifikasyonu olan arkadaşlar, oturunca huzursuzluk yaşayan yaşamayana göre ve istatistiğe göre belki yorum yapılabilir
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Kalsifikasyon dogal olusum diye biliyorum. Yumuşak dokular iyileşirken kalsifikasyon olur. Bu forumda iyilesmiş bir sürü kişide de hala duruyor .Bir zararı olacağını düşünmüyorum .
BruceLee

Yenicez seni dostum senin dediğin gibidir muhtemelen, otururken ağrı yapan kalsifikasyon olsa, o kadar spor egzersiz egzersiz koşma zıplama, o zaman baya ağrı yapması lazım
Rowe

Mesaj gönderen Rowe »

yenicezseni yazdı: 16.04.2025 - 15:19 Kalsifikasyon dogal olusum diye biliyorum. Yumuşak dokular iyileşirken kalsifikasyon olur. Bu forumda iyilesmiş bir sürü kişide de hala duruyor .Bir zararı olacağını düşünmüyorum .
Bencede doğal ve zararsız bır oluşum söylediklerime bunun sebep olacağına bende ihtimal veremiyorum
BruceLee

Kadir abinin cevap verebileceği bir detay, kalsifikasyonlar, prostat sisteminde tıkanıklık yapar mı?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Kalsifikasyon yoğunluğuna göre ağrı ve tıkanıklık yapabilir. Yoğunluk az ise bu durumlar yaşanmaz.