Meni problemi

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
mertens
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Meni problemi

Mesaj gönderen mertens »

Ağrı yanma dolgunluk hissi derken evet korktuğum başıma geldi. Menideki slikonumsu yapı sperm değerlerinde yoğun baş ve boyun anomalisi ve İlerihareketlilikte de sıkıntı yaratmış görünüyor. Bu şikayeti olupta çözüm bulabilen var mı? Rica ediyorum sadece bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar cevaplasın ne durumdalar. Çünkü önerilen takviyeleri forumda rahatlıkla bulabilme yetisine sahibim. Hepsi denendi ve işe yaramadı sivilaştıramadi. Mesajları bekliyorum Saygılar 🙏
mertens
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Meni problemi

Mesaj gönderen mertens »

Hatta spermiyogram yapan arkadaşlar varsa daha da yardımcı olurlar
eyvaheyvah
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Re: Meni problemi

Mesaj gönderen eyvaheyvah »

mertens yazdı: 08.04.2025 - 18:57 Ağrı yanma dolgunluk hissi derken evet korktuğum başıma geldi. Menideki slikonumsu yapı sperm değerlerinde yoğun baş ve boyun anomalisi ve İlerihareketlilikte de sıkıntı yaratmış görünüyor. Bu şikayeti olupta çözüm bulabilen var mı? Rica ediyorum sadece bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar cevaplasın ne durumdalar. Çünkü önerilen takviyeleri forumda rahatlıkla bulabilme yetisine sahibim. Hepsi denendi ve işe yaramadı sivilaştıramadi. Mesajları bekliyorum Saygılar 🙏
Impyrıl denediniz mi üstadım?