Monodox, tetradox ile aynıymış baktımda, sizde hiç yan etki yaptımı ya ben bu ilacı içmeye korkuyorum vallaha. Milletin midesini delmiş geçmiş resmenFollowme yazdı:Zafer hoca değil başka bir doktor üstad
Sürekli yanması olan?
-
blackrow67
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Sürekli yanması olan?
Midede nasıl bir sorun yaptı kardeşim sabah aç karnına mide koruyucu yada çerkek bardak zeytin yağı içebilirsiniz
Sürekli Yanma bakteri de mi yoksa sinirlere bir baskı mı var bilemedim.
Meni eskisi kadar çok gelmiyor sağ testiste zaman zaman ağrı oluyor makatta yanma ve bosalma anında yanma hastalıgın ılk basında lokosıt 16 larda ıken vardı sımdı yok.meni sanki sulu baya idrar yaparken idrar sola doğru gidiyo bazen genel hatlarıyla böyleprostagod yazdı:Boşalirken fişkirtma nasil
Meni miktari nasıl
Hastalik başladiktan uzun bir sure sonra makat yanması başladi mi
Arkadaşlar yasadiklarinizi yazarmisiniz
-
blackrow67
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Alfa blokeri o kadar övdüm artık banada fayda etmiyor yanma başladı tekrardan. Siz geçirebildiniz mi?
Çözüm bulan varmı yanmaya
Şikayetinden kurtulan var mı
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Yanmaniz varsa cinsel perhiz yapin hocam buyuk ofanda kurtulursunuz yanmadan .
Ayrica hicbir sekilde erekte bile olmayin .
Tabi enfekiyonel biobelirtec varsa once onu ekarte etmeniz lazim .Ayrica forumu bol bol okumanizi tavsiye ederim.
Tabi enfekiyonel biobelirtec varsa once onu ekarte etmeniz lazim .Ayrica forumu bol bol okumanizi tavsiye ederim.
benimde ara ara şiddetlenen yanmam var. Şİmdi ise sık idrar hissi buna eklendi malesef .
Yenice kadın gördüm mü kafamı çeviriyorum, tvde malum kadın görürsem kanal değiştiriyorumyenicezseni yazdı: ↑31.03.2025 - 13:51 Yanmaniz varsa cinsel perhiz yapin hocam buyuk ofanda kurtulursunuz yanmadan .
Sen haklısın. Prostatı boşalmak için rolantide boş yere çalıştırmaya gerek yok. Yani cinsellik düşünüp düşünüp boş yere içeride hareket zararlı olabilir. Tahriş irrite... Kendisini tedavi etmesine izin vermek lazımyenicezseni yazdı: ↑31.03.2025 - 13:51 Yanmaniz varsa cinsel perhiz yapin hocam buyuk ofanda kurtulursunuz yanmadan .
Ya 1 ay perhizle ya da pelvik taban esnetme ile gözlemlemek lazım. 24 saat mi yanma? Uykuda idrara çıkma var mı?
Yanma her zaman olmuyor. prostatit sürekli farklı semptomlar gösteriyor. 1 ay yanam varsa diğer ay birşey yok sonra sık idrar hissi belki testis ağrısı gibi ...
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Konudan bagimsiz ama özellikle sürekli yanma yaşayan arkadaşlara tavsiyem mastürbasyondan uzak durmak. Hastalik surecimde masturbasyon yanmami çok arttiriyordu hatta nerdeyse yanmami tetikleyen tek şey masturbasyondu diye hatirliyorum .Followme yazdı: ↑25.11.2019 - 10:37 Dostlar yaklaşık 7 aydır prostatit semptomları çekiyorum bundan 2 yıl önce hafif düzeyde vardı
Nası oldu bilemiyorum ama apış arasındaki batma yanma geçti penis ucunda şiddetli ağrı vardı %75 geçti
Yalnız hafif düzeyde sık idrar, ve peniste sürekli yanmam devam ediyor idrar da olmuyor yanmam sürekli oluyor
İdrarı yapınca hafiften rahatlıyor yanma hissi sonra geri başlıyor. Acaba bir noroloji ye görünmemiz gereklimi sizceee? Böyle sürekli yanması olan ve baş kısmında uyuşma olan varmı.
Masturbasyonla cinsel ilişkinin prostat için çok farkli oldugunu o zaman anlamistim arkadaslar bilginiz olsun .