Akıntı sorunu

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Hologojo
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Akıntı sorunu

Mesaj gönderen Hologojo »

Merhabalar. Haziran ayında cinsel bulaş sonrası rahatsızlanmıştım. Ureaplasma ve klamidya enfeksiyonlarına yakalanmıştım. Gerekli bakteri antibiyogramları vs. yapıldı ilaçlarımı aldım tedavimi oldum. Hazirandan kasıma kadar peniste yanma şikayetim devam etti sonra kasımda düzeldi bi anda. Çok şükür o tarihten itibaren şu ana kadar hala öyle bir problemim yok. Akıntı dışında herhangi bir şikayetim de yok açıkcası. Bunu da yeni fark ettim. İç çamaşırımda beyaz lekeleri görürdüm hep. Bu bulaş olmadan önce de görürdüm ara ara. Ben gün içerisinde ereksiyon yaşadığım zamanlarda meni gelip iz yapıyor diye düşünürdüm. Belki de hep prostatittim. Travmatik masturbasyon geçmişim de var 20 yıldır yapıyordum bastırarak. Spermin çıkmasını engelliyordum onu da bıraktım bu rahatsızlıktan sonra. Gerçi doktorum olmadığımı söyledi hiçbir semptomum olmadığı için. Her neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Akıntım bazen şeffaf su gibi bazen de sperm gibi koyu ama beyaz. Ağrım mağrım yok boşalma sonrası acım yok herhangi bir şeyim çok şükür yok. Bu akıntı normal bir akıntı olabilir mi? Her zaman olmuyor. Son iki gündür dikkat ediyorum sadece. Bu aralar fazla uyarılıyorum cinsel anlamda ondan mı acaba? Aklıma çok takıldı. Fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar. Bol şifalar diliyorum.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Akıntı sorunu

Mesaj gönderen kadir »

Şeffaf akintida sorun yok, sarımtırak yada yeşile çalar renk olursa iltihap demektir.
Hologojo

Çok sağol kadir abi. Bu normal bir süreç midir geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı ? Kafayı taktım 2 gündür çok özür dilerim penisimi sağıp sağıp bakıyorum. Her seferinde de sperm renginde ya da şeffaf çıkıyor. 8 ay olmuş antilerim biteli neredeyse. O günden beridir de günlük olarak vitaminlerimi takviyelerimi hep alıyorum. Alkolü 2 aydır hiç içmiyorum. Hayırlısı diyelim valla.
Yaralıyüz

Mesaj gönderen Yaralıyüz »

Hologojo yazdı: 28.03.2025 - 19:27 Çok sağol kadir abi. Bu normal bir süreç midir geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı ? Kafayı taktım 2 gündür çok özür dilerim penisimi sağıp sağıp bakıyorum. Her seferinde de sperm renginde ya da şeffaf çıkıyor. 8 ay olmuş antilerim biteli neredeyse. O günden beridir de günlük olarak vitaminlerimi takviyelerimi hep alıyorum. Alkolü 2 aydır hiç içmiyorum. Hayırlısı diyelim valla.
Cinsel perhiz yapıyormusun eğer cinsel perhiz yapıyorsan prostattan gelen sıvıdır diye biliyorum yanlış yönlendirmiyeyim bende de oluyor cinsel perhiz yaptığım için
Hologojo

Yaralıyüz yazdı: 28.03.2025 - 19:34
Hologojo yazdı: 28.03.2025 - 19:27 Çok sağol kadir abi. Bu normal bir süreç midir geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı ? Kafayı taktım 2 gündür çok özür dilerim penisimi sağıp sağıp bakıyorum. Her seferinde de sperm renginde ya da şeffaf çıkıyor. 8 ay olmuş antilerim biteli neredeyse. O günden beridir de günlük olarak vitaminlerimi takviyelerimi hep alıyorum. Alkolü 2 aydır hiç içmiyorum. Hayırlısı diyelim valla.
Cinsel perhiz yapıyormusun eğer cinsel perhiz yapıyorsan prostattan gelen sıvıdır diye biliyorum yanlış yönlendirmiyeyim bende de oluyor cinsel perhiz yaptığım için
Yani eskisi kadar fazla masturbasyon yapmıyorum. Haftada 1 kez falan genelde perhiz sayılırsa eğer tabii.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim kardeşim, nekahat döneminde böyle şeyler olabilir. Su damlatan contalari gevşemiş bir musluk düşün, doku kendini toparlayınca bu durumda geçecektir.
2 ayda bir enfeksiyonel bir nüks olmaması adına tahlilleri tekrarlamanı öneririm.
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Rowe »

kadir yazdı: 28.03.2025 - 20:22
Rica ederim kardeşim, nekahat döneminde böyle şeyler olabilir. Su damlatan contalari gevşemiş bir musluk düşün, doku kendini toparlayınca bu durumda geçecektir.
2 ayda bir enfeksiyonel bir nüks olmaması adına tahlilleri tekrarlamanı öneririm.
Kadir abi selamlar, şimdiden sevdiklerinle hayırlı bayramlar diliyorum. Abi peki bu mastürbasyonda ejekülasyon öncesi bol bol su gibi sıvı gelmesi ödem attığımızın bir göstergesi değil mi? Daha önce soracağım soruya ilişkin yorumunuda okudum gelen sıvının ''mezi'' olduğunu ve bunun prostatitli hastalarda daha fazla geldiğini yazmışsın abi örnek vermek gerekirse prostatit öncesi hiç gelmeyen bu sıvı hatta hastalık sürecinde de gelmiyordu ilerleyen süreçlerde alınan antibiyotik tedavileri sonrasında bu sıvı gelmeye başladı o yüzden bunu ödeme yormak doğru olmaz mı?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

As kardeşim, teşekkürler, sizede hayırlı bayramlar olsun.
Ödem sıvısı böyle şeffaf olmaz, şeffaf sıvı ereksiyon haricindede gelebilir bir prostatitlide.
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Rowe »

kadir yazdı: 28.03.2025 - 22:29 As kardeşim, teşekkürler, sizede hayırlı bayramlar olsun.
Ödem sıvısı böyle şeffaf olmaz, şeffaf sıvı ereksiyon haricindede gelebilir bir prostatitlide.
Peki ödem sıvısı nasıl olur abi?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Ödem sıvısı diye bir şey yok. İltihap akıntısı olur bununda ödemle bir alakası yok.
Ödem,Prostatın infeksiyondan sonra oluşan ve inflamasyon olarak verdiği tepkidir,şişliktir.
Jamie
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Jamie »

Merhabalar akıntı harici yanma problemş bendede vardı iyileşme sürecinizi detaylı anlatırsanıs bende bu dertten kurtulurum umarım
Hologojo

kadir yazdı: 28.03.2025 - 20:22
Teşekkürler kadir abi. Herkese iyi bayramlar dilerim. Sağlıklı mutlu bayramlar.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim İyi bayramlar kardeşim.