Antibiyogram sonucu geldi yardımcı olabilecek var mı

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Antibiyogram sonucu geldi yardımcı olabilecek var mı

Mesaj gönderen yenicezseni »

Neden etmesin hocam , duyarlılar eder dirençliler etmez .
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

dün bu hususta birkaç şey yazmıştık hatırlarsanız. bu bakterinin hastalık nedeni olarak görülmesi doğru olmaz.
buna yönelik alacağınız tedavi de doğru olmayacaktır.
cinsel yolla bulaşabilecek bakterileri yakalamaya çalışın. yakalayamazsanız lökosit odaklı ampirik tedavi, öykünüzle birlikte değerlendirilebilir.
Biter
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen Biter »

NeYapalımKi yazdı: 26.02.2025 - 20:25
red yazdı: 26.02.2025 - 19:56 dün bu hususta birkaç şey yazmıştık hatırlarsanız. bu bakterinin hastalık nedeni olarak görülmesi doğru olmaz.
buna yönelik alacağınız tedavi de doğru olmayacaktır.
cinsel yolla bulaşabilecek bakterileri yakalamaya çalışın. yakalayamazsanız lökosit odaklı ampirik tedavi, öykünüzle birlikte değerlendirilebilir.

Evet hocam. Doktorum da aynı sizin gibi söyledi bu bakteri az sayıda üremiş eğer ki çok üreseydi bir tedavi düşünebilirdik, herhangi bir cybh bakterileri de ürememiş. Her antibiyotik ilerde alman gereken tedaviyi olumsuz etkileyebilir, şuan benim tecrübelerime ve doktorluğuma güven dedi. Ağrı kesici kas gevşetici bağırsak hareketleri düzenleyici bir kaç ilaç verdi bunları kullan bı 10 gün sonra görüşelim dedi.

Bende kadir hocamın dediğini yaptım gittim bı de semenden kültür ve PCR yaptırdım. Onların da sonucu gelsin. Orası da temiz gelirse. Bi de bağırsaklara baktırmayı düşünüyorum. Bende ejekulasyon sonrası aşırı gaz da oluyor karnım gurul gurul oluyor. İbs de olabilir dedi doktor bakalım ne çıkacak
Avni hocaya gittiniz galiba lökosit çıktı mı sizde acaba