Aşırı yoğun(koyu) sperm
Aşırı yoğun(koyu) sperm
2 yıldan sonra Ağrılarım çok çok azaldı, artık günlük hayatımda beni pek rahatsız etmiyor ancak bi kaç aydır yeni sorunum ortaya çıktı spermim aşırı koyu plastik gibi bi kvamda bu konuda yardımcı olur musunuz
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Aşırı yoğun(koyu) sperm
Şifanız daim olsun. Hocam acaba sebebi başka bir rahatsizlik olabilir mi ? Bu forumda buna benzer şikayeti olan çok nadir duydum da ondan soruyorum .
-
Unstopables
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Bir tanı aldınız mı? Buna istinaden mi tadavi oldunuz yoksa ampirik tedavi mi aldınız? Neye istinaden cevap bekliyorsunuz.
Daha önceki yazılarımıda okuyabilirsiniz 2 yıldır ağrılarla uğraşıyorum şükür ağrılar çok çok azaldı %3-5 lerde ama şimdide bu rahatsızlığım varUnstopables yazdı: ↑15.02.2025 - 03:07 Bir tanı aldınız mı? Buna istinaden mi tadavi oldunuz yoksa ampirik tedavi mi aldınız? Neye istinaden cevap bekliyorsunuz.
Bu durum bendede mevcut, kivamli bir şekilde. Bosalirken takılma hissi mevcut mu sizde? Belki seminal.vezikullerde bekleyen meniden dolayı oluyordur.
Bende de hastalığın başlangıcından beri aynı belirttiğiniz gibi ve 2 yılım oldu geçmiyor acayip bir yoğunluk ve slikonumsu yapı mevcut. Şimdi arkadaşlar bizi cahil nitelendirip yok 2-3 günde bir yaparsanız geçer ya da uzun süre mast .yapmıyorsanız ondandir derler
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Katı sperm için, L-carnitin,coenzim-q10,çinko,selenyum ve Bromelain kullanmani öneririm kardeşim.
Ayrıca düzenli olarak egzersiz yapmanı tavsiye ederim.
Ayrıca düzenli olarak egzersiz yapmanı tavsiye ederim.