Geçecek iarkadaşlar

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
mayıs
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Geçecek iarkadaşlar

Mesaj gönderen mayıs »

Arkadaşlar ben eski bir hasta olarak yazıyorum kadir abime saygılar piskolojinizi düzeltin zamanla geçecek ben iyleşdim kimse iyleşmez idi sıkmayın canınızı kadir abimin sözünden çıkmayın yeter hiç nüks yaşamadım geçecek sıkmayın siz canınızı
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Geçecek iarkadaşlar

Mesaj gönderen kadir »

@mayıs kardeşim, iyileşipte foruma girip bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
Bir çok insan bu bilgiyi vermiyor, bu vefayı göstermiyor.
İyi olduğuna çok sevindim.
Şifan daim olsun inşallah.
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

Allah şifanızı daim etsin.
mayıs

Mesaj gönderen mayıs »

kadir yazdı: 17.02.2025 - 08:58 @mayıs kardeşim, iyileşipte foruma girip bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
Sağol kadir abi sen olmasan bilgilerin ışığında çok şükür iyim abi sen nasılsın abi inşallah herkez iyleşeceğine inan sın karamsar olmasın eminim herkez iyi olacak bol bol spor dr sadık bir de kadir abinin sözünden çıkmadın mı iyleşir gider hayatına bakacak sın piskoloji de çok önemli sen daha iyi bilir sin abi kal sağlıcakla abi varmı benden bir isteğin ALLAH’a emanet olun kalın sağlıcakla
mayıs

Mesaj gönderen mayıs »

Zuspat yazdı: 17.02.2025 - 09:15 Allah şifanızı daim etsin.
Amin kardeşim inşallah sizlerde iyi olacak sınız inanın
dertli 2

Mesaj gönderen dertli 2 »

mayıs yazdı: 17.02.2025 - 01:37 Arkadaşlar ben eski bir hasta olarak yazıyorum kadir abime saygılar piskolojinizi düzeltin zamanla geçecek ben iyleşdim kimse iyleşmez idi sıkmayın canınızı kadir abimin sözünden çıkmayın yeter hiç nüks yaşamadım geçecek sıkmayın siz canınızı
şifan daim olsun reis. çok şükür bende iyileştim. nükste yaşamadım. kimse umudunu kesmesin. bu hastalık zamanla geçiyor. iyi beslenme yürüyüş ve spor. en önemlisi yanmaları sızlamaları ağrıları kafaya takmadan hayatina devam etmek. senle çok konustuk bu konuları zamanında vay be . çok şükür iyileştik. kadir abimin hakkı çok üstümüzde. allah razı olsun. ara sıra arıyorum teşekkür etmek için ama açmıyorsun kadir abi 🙂
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

şifanız daim olsun.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Şifaniz daim olsun
Icedive26
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen Icedive26 »

şifanız daim olsun
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

mayıs yazdı: 17.02.2025 - 22:38
kadir yazdı: 17.02.2025 - 08:58 @mayıs kardeşim, iyileşipte foruma girip bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.
Sağol kadir abi sen olmasan bilgilerin ışığında çok şükür iyim abi sen nasılsın abi inşallah herkez iyleşeceğine inan sın karamsar olmasın eminim herkez iyi olacak bol bol spor dr sadık bir de kadir abinin sözünden çıkmadın mı iyleşir gider hayatına bakacak sın piskoloji de çok önemli sen daha iyi bilir sin abi kal sağlıcakla abi varmı benden bir isteğin ALLAH’a emanet olun kalın sağlıcakla
Sağol kardeşim sağlığını isterim. Sende Allaha emanet ol. Kendine dikkat et.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

dertli 2 yazdı: 17.02.2025 - 22:40
mayıs yazdı: 17.02.2025 - 01:37 Arkadaşlar ben eski bir hasta olarak yazıyorum kadir abime saygılar piskolojinizi düzeltin zamanla geçecek ben iyleşdim kimse iyleşmez idi sıkmayın canınızı kadir abimin sözünden çıkmayın yeter hiç nüks yaşamadım geçecek sıkmayın siz canınızı
şifan daim olsun reis. çok şükür bende iyileştim. nükste yaşamadım. kimse umudunu kesmesin. bu hastalık zamanla geçiyor. iyi beslenme yürüyüş ve spor. en önemlisi yanmaları sızlamaları ağrıları kafaya takmadan hayatina devam etmek. senle çok konustuk bu konuları zamanında vay be . çok şükür iyileştik. kadir abimin hakkı çok üstümüzde. allah razı olsun. ara sıra arıyorum teşekkür etmek için ama açmıyorsun kadir abi 🙂
Değerli kardeşim iyi olduğuna çok sevindim.
Cümlemizden Allah razı olsun.
Bazen yogunluk oluyor açamıyorum sonrada dönmeyi unutuyorum. Kusuruma bakma.
Şifan daim olsun kardeşim.
Kendine dikkat et.
BruceLee

Mesaj gönderen BruceLee »

kadir yazdı: 18.02.2025 - 07:12
dertli 2 yazdı: 17.02.2025 - 22:40
Değerli kardeşim iyi olduğuna çok sevindim.
Cümlemizden Allah razı olsun.
Bazen yogunluk oluyor açamıyorum sonrada dönmeyi unutuyorum. Kusuruma bakma.
Şifan daim olsun kardeşim.
Kendine dikkat et.
Sevgili Sayın Kadir abi. Yerli yabancı sitelerde cevabını bulamadım. Erkek uzun süre ejakülasyon yapmaz ise, mesela 2 ay, ve rüyalanma da olmazsa, prostat sıvısı kendi dönüşümünü nasıl sağlıyor? Sperm atılıyor ya da geri emiliyor. Merak ettiğim prostat sıvısı
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Değerli BruceLee kardeşim,
Uzun süre boşalmama durumunda meni birikimi herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz. Meni, testislerde üretilen ve spermleri içeren sıvıdır. Boşalma gerçekleşmediğinde vücut bu sıvıyı doğal yollarla yeniden emer. Bu durum herhangi bir zarara neden olmaz. Prostat sıvısida aynı şekildedir.
Ancak bazı kişilerde uzun süre boşalmama durumunda cinsel istek ve gerginlik hissi yaşanabilir.
Bu gibi durumlarda spora yönelmek gerekir.