Nöral terapi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Godloki
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Nöral terapi

Mesaj gönderen Godloki »

Bir kaç yerse noral terapi denen bir uygulamaya rastladim gecmeyen uriner sistem enfeksiyonlarinda kullaniliyormus oradaki sinirleri uyararak iyilesme sagliyormus yaptiran var mi yoksa para tuzagı bir islem mi bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Icedive26
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Re: Nöral terapi

Mesaj gönderen Icedive26 »

ozon vb bu tür işlerin hepsi bence para tuzağı hocam. Ben başka hastalık için damardan ozon aldım hiçbir işe yaramıyor. yine de deneyebilirsiniz risk size ait maddi durum da varsa. bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
Icedive26

nöral terapi denilen şey de kısa etkili oraya ya da çevreye lokal anestezik ile serum iğnesi veriliyor.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
Godloki

Mesaj gönderen Godloki »

Yaptirdiniz mi daha önce peki ?
Icedive26

Godloki yazdı: 11.02.2025 - 16:52 Yaptirdiniz mi daha önce peki ?
prostat için değil. boyun topuk vb gibi noktalara yapıldı.
prostat için de tetik noktası vücutta neredeyse oraya yapılır direk yakın yerler olmayabilir. geçici çözümler bunlar.
Godloki

Mesaj gönderen Godloki »

Icedive26 yazdı: 11.02.2025 - 17:08
Godloki yazdı: 11.02.2025 - 16:52 Yaptirdiniz mi daha önce peki ?
prostat için değil. boyun topuk vb gibi noktalara yapıldı.
prostat için de tetik noktası vücutta neredeyse oraya yapılır direk yakın yerler olmayabilir. geçici çözümler bunlar.
Anladım tesekkür ederim.