prostatit miyim
prostatit miyim
yaklaşık 3 ay önce şüpheli cinsel ilişkiden 3-4 gün sonra idrar yaparken yanma, yeşilimsi renkte akıntı ve penisin içinde kaşıntı problemleri başladı. hemen doktora gittim ve bel soğukluğusun deyip test falan yapmadan molcef ve tetradox verdi. kullanınca belirtiler tamamen geçti ama 1.5 ay sonra tekrardan idrarda yanma ve beyaz akıntı başladı. birde şeffaf akıntı geliyordu sürekli. tekrar doktora gittim. idrar kültür testi yaptı 6 lökosit çıktı tam olarak geçmemiş dedi ve 6 tane desefin iğneyle tetradox verdi. kullanınca yine belirtiler geçer gibi oldu fakat şeffafımsı akıntı olmaya başladı tekrar bi süre sonra. başka bir doktora gittim yine hiçbir şey yapmadan muhtemelen kronik prostatit olmuşsun dedi ve tavanic verdi ve idrar testinde yine 5.5 lökosit çıktı. özel hastanede bir doktora gidiyim dedim kullanmaya başlamadan o bi muayene yaptı ve beyaz akıntı var dedi şuan hala üretrit devam ediyor dedi. 6 tane novosef iğne ve tavanic verdi. şuanda idrarda yanma kaşıntı vs yok ama sadece yine arada gelen çok az bir şeffaf akıntı var. birde bir süredir idrarı tam olarak boşaltamama problemi var gibi. yani sonda biraz daha zorlayınca biraz daha geliyor idrar. ne yapmalıyım şuan, eskişehirde oturuyorum avni uysal baya önerilmiş forumda ona gitmeyi düşünüyorum ankaraya.
Re: prostatit miyim
Hocam benimde benzer hikâye ile başlamıştı
Belsoğukluğu ve ardından prostatit
En yakın zamanda tedaviye başlayın
Belsoğukluğu ve ardından prostatit
En yakın zamanda tedaviye başlayın
şu an herhangi bir belirti yok gibi biraz bekleyeyim diyorum
İltihap bittiğini söyledi doktorlar zafer hoca da gittiğim başka hocalarda öyle söyledi ama iyileşme yaşamadım
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
ereksiyon problemi psikolojik etkenlerden de olduğunu duydum çoğunlukla.yenicezseni yazdı: ↑08.02.2025 - 17:26Hocam sizde şuan tek sikinti ereksiyon problemi degilmi ? Diger agri sizi vb gitmedimi hep öyle hatirliyorum .
Evet benim tek problemim oyenicezseni yazdı: ↑08.02.2025 - 17:26Hocam sizde şuan tek sikinti ereksiyon problemi degilmi ? Diger agri sizi vb gitmedimi hep öyle hatirliyorum .
Ağrı konusunda şanslıyım galiba ilk antibiyotik küründe geçmişti bir daha hiç yaşamamıştım o zamanlar ereksiyonum da sorun yoktu siteyi detaylı bakmıştım ereksiyondan şikayet edenler vardı sonra bir sabah olmadım ereksiyon hep öyle devam etti psikolojik mi gerçek mi hâlâ bilmiyorumerdem60 yazdı: ↑08.02.2025 - 18:40Evet benim tek problemim oyenicezseni yazdı: ↑08.02.2025 - 17:26Hocam sizde şuan tek sikinti ereksiyon problemi degilmi ? Diger agri sizi vb gitmedimi hep öyle hatirliyorum .