Eswt \ ozon + masaj tedavisi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Eswt \ ozon + masaj tedavisi

Mesaj gönderen alexandro1104 »

Kısa kesmeye calışıcam.Zafer oyman tarafından tanı koyulduktan sonra 1.5 seneye yakın tedavi aldım, içmediğim ilaç kalmadı. Bu hastalığın akıla gelebilecek tüm semptomlarını yaşadım şu an daha çok büyük tuvaletten fazla etkilenme kaldı örneğin büyük tuvalet gelmeye yakın idrar hissi ve gidip orta hızda işeme ama büyük tuvalet gelince işeyememe, iyi dışkılarsam belirli sure rahatlık , kötü dışkılamada da sık ve orta/ iyi hızda idrar ve pelvic bölge yaz/ kış demeden en ufak soğuk/ hafif rüzgar alsa peniste sızlama, idrar hissi ve peşine düşük debili idrar gibi sorunlar kaldı. Gece- gündüz 3-4 saatten fazla uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan. En son bir doktora gittim hikayemi dinledi sağ tarafta ödem kalmış prostat masajı + Eswt+ ozon önerdi masaj yaptı 2-3 saatliğine rahatladım. Şu an %80 bağırsak hareketlerim prostatit semptomlarıma yön veriyor.Eswt'den burada fayda görmeyenler olduğunu biliyorum ama daha çok bu son saydığım şeyleri yaşayıp Eswt/ ozon + masajdan fayda gören oldu mu? Denemeyi düşünüyorum.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Eswt \ ozon + masaj tedavisi

Mesaj gönderen yenicezseni »

Hocam elma sirkesini birakmayın .Eğer lökositiniz 2 ise hala her sabah aç karnina ari poleni çiğneyin 1 yemek kaşığı.Şeker ve gluteni kesin.Sanah ve akşam 20 dk sicak suya oturun.
Eswt+ozondan 1 haftadan fazla uzun sure fayda gören 1 kişi görmedim
yenicezseni

Buarada hocam

overcome male pelvic floor dysfunction-30 minute healing routine/stretches

Bu videodakileri sabah aksam yapin 2-3 ay sonra dua edeceksiniz bana

En azindan tam iyilestirmese bile rahatlatir haberiniz olsun.Bu kadar antiden sonra bakteri kalmamistir bence .Inflamasyon + kas/doku hasarina odaklanin derim hocam.

Cinsel perhizi de siddetle tavsiye ediyorum.
Okk047

Mesaj gönderen Okk047 »

alexandro1104 yazdı: 01.01.2025 - 18:22 Kısa kesmeye calışıcam.Zafer oyman tarafından tanı koyulduktan sonra 1.5 seneye yakın tedavi aldım, içmediğim ilaç kalmadı. Bu hastalığın akıla gelebilecek tüm semptomlarını yaşadım şu an daha çok büyük tuvaletten fazla etkilenme kaldı örneğin büyük tuvalet gelmeye yakın idrar hissi ve gidip orta hızda işeme ama büyük tuvalet gelince işeyememe, iyi dışkılarsam belirli sure rahatlık , kötü dışkılamada da sık ve orta/ iyi hızda idrar ve pelvic bölge yaz/ kış demeden en ufak soğuk/ hafif rüzgar alsa peniste sızlama, idrar hissi ve peşine düşük debili idrar gibi sorunlar kaldı. Gece- gündüz 3-4 saatten fazla uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan. En son bir doktora gittim hikayemi dinledi sağ tarafta ödem kalmış prostat masajı + Eswt+ ozon önerdi masaj yaptı 2-3 saatliğine rahatladım. Şu an %80 bağırsak hareketlerim prostatit semptomlarıma yön veriyor.Eswt'den burada fayda görmeyenler olduğunu biliyorum ama daha çok bu son saydığım şeyleri yaşayıp Eswt/ ozon + masajdan fayda gören oldu mu? Denemeyi düşünüyorum.

Hocam bu tedavi planını çizen hoca kim? Ömür hoca mı?
alexandro1104

yenicezseni yazdı: 01.01.2025 - 19:12 Buarada hocam

En azindan tam iyilestirmese bile rahatlatir haberiniz olsun.Bu kadar antiden sonra bakteri kalmamistir bence .Inflamasyon + kas/doku hasarina odaklanin derim hocam.

Eyvallah kardeşim.
yenicezseni

alexandro1104 yazdı: 01.01.2025 - 22:27
yenicezseni yazdı: 01.01.2025 - 19:12 Buarada hocam

Eyvallah kardeşim.
Rica ederim.
alexandro1104

Okk047 yazdı: 01.01.2025 - 19:32
alexandro1104 yazdı: 01.01.2025 - 18:22 Kısa kesmeye calışıcam.Zafer oyman tarafından tanı koyulduktan sonra 1.5 seneye yakın tedavi aldım, içmediğim ilaç kalmadı. Bu hastalığın akıla gelebilecek tüm semptomlarını yaşadım şu an daha çok büyük tuvaletten fazla etkilenme kaldı örneğin büyük tuvalet gelmeye yakın idrar hissi ve gidip orta hızda işeme ama büyük tuvalet gelince işeyememe, iyi dışkılarsam belirli sure rahatlık , kötü dışkılamada da sık ve orta/ iyi hızda idrar ve pelvic bölge yaz/ kış demeden en ufak soğuk/ hafif rüzgar alsa peniste sızlama, idrar hissi ve peşine düşük debili idrar gibi sorunlar kaldı. Gece- gündüz 3-4 saatten fazla uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan. En son bir doktora gittim hikayemi dinledi sağ tarafta ödem kalmış prostat masajı + Eswt+ ozon önerdi masaj yaptı 2-3 saatliğine rahatladım. Şu an %80 bağırsak hareketlerim prostatit semptomlarıma yön veriyor.Eswt'den burada fayda görmeyenler olduğunu biliyorum ama daha çok bu son saydığım şeyleri yaşayıp Eswt/ ozon + masajdan fayda gören oldu mu? Denemeyi düşünüyorum.

Hocam bu tedavi planını çizen hoca kim? Ömür hoca mı?

Olumlu/ olumsuz Yanlış anlaşılmamak ve yönlendirmek gibi olmaması için Burada doktor ismi vermeyeyim. Mesaj yazdım.
bariscanturan

Mesaj gönderen bariscanturan »

Banada söylermisin hocam ömür hocaya gidicem pazartesi kararsızım gitsem gitmesem diye çok sıkıldım
yenicezseni

bariscanturan yazdı: 02.01.2025 - 15:35 Banada söylermisin hocam ömür hocaya gidicem pazartesi kararsızım gitsem gitmesem diye çok sıkıldım
Hocam forumda yapilmasi gerekenler belli zaten .Ben sizin yerinizde olsam doktorun talimat vermesini dinlemek yerine kendim doktordan tedavi isterdim .

Mesela sorayim , prostat sivisi lokositiniz 2 mi ? (2ye dusurdunuz mu anti kombinasyonu ile )
Cpps egzersizlerini sabah ve akşam yapiyor musunuz ? ( olası bir prostatit degilde kas tutulmasi olmasi ihtimalinr karşı ) (Kas tutulmasi degil prostatit olsanizda bu hareketler cok rahatlatiyor)
Mukerrer veya sık boşalma yapiyor musunuz ?
Korunmasiz iliski yasiyor musunuz ?
Prostat sivisindan kultur ve pcr verdiniz mi ?
Hiç cinsel perhiz yaptiniz mi ?
Yatay bisiklet yapiyor musunuz ?

Ihtiyacimiz olanlar bunlar .Bunlardan , doktorun çare olabileceklerini isteyin hocam bence .
yenicezseni

He unutmadan doğal elma sirkesi ve ev yapimi dogal yogurt yemeniz de lazim bu süreçte iyilesinceye kadar .Ama tekrsr soyluyorum EV YAPIMI / DOGAL
alexandro1104

bariscanturan yazdı: 02.01.2025 - 15:35 Banada söylermisin hocam ömür hocaya gidicem pazartesi kararsızım gitsem gitmesem diye çok sıkıldım

Yazdım.
bismuth7677
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen bismuth7677 »

Ozon tedavisi sadece cebinizdeki paranin gitmesine yarar inanin ki ticaridir sadece
alexandro1104

guncelleme yapayım, belki gormeyen olmuştur. varsa yazsın lütfen.