Babamın sağ elinde ağrı, acıma, işaret parmağında şişlik var. Aynı zamanda böbreğinde taş mevcut. Crp değeri son tahlilinde 55 çıkmıştır. Ürolog doktor crp değerinin bizimle alakası olmadığını söylemiştir. Fizik tedavi dr bu değer için bir yorumda bulunmadı. Sinir sıkışması denildi.Hasta bu şikayetlerden dolayı fizik tedavi almıştır. İlaç olarak; neurontin verilmiştir. Şikayetlerinde bir gerileme olmamıştır. Ağır geldiği için bu ilacı bırakmıştır. İlacın işe yaramadığını söyledi.
Bu iğne ile arkadaşımın önerisiyle tanıştım. Şiddetli bel ağrılarından dolayı aile hekimi tarafından kendisine yazılmıştır.
Babamın şikayetleri için eczaneden 3 adet satın alındı. Reçetesiz satılmakta iğne yapmayı bildiğim için 3. gün süreyle bu iğneyi kalçadan yaptım.
Sonuç; Ağrı ve acı eşiğinin kaybolduğunu söyledi. Şişlik hafifledi ve 55 olan crp değeri iğnenin 4 günü verilen yeni kan testinde 0.5 olarak normal değerlere geldi.
Yan etkisi : hafif nefes darlığı olduğunu söyledi . Yaş : 64
Kimseye asla bunu alın kullanın demiyorum. Ama bu iğnenin pelvik kas ağrılarında prostatit kaynaklı ağrılarda işe yarayacağını düşünüyorum . İltihap kurutucu özelliği var . Aynı zamanda tablet olarakta satılmakta iğne noktasında çok etkili tableti bilemiyorum. Şuan prostatit kaynaklı bir şikayetim yok . Ancak herhangi bir şikayetim olursa kullanıp deneyeceğim. Prostatit noktasında daha sağlıklı yorum yapmış olurum. Paylaşmak istedim. Tekrardan herkese geçmiş olsun.
OKSAMEN-L 20 MG ENJEKSIYONLUK LIYOFILIZE TOZ ICEREN FLAKON (1 FLAKON, 1 AMPUL)
-
superbeetle